• Home
  • Air Optix Night & Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua

door Ciba Vision
Air Optix Night & Day Aqua Ciba Vision

Top 3 redenen om te kopen:

Het originele product
Het originele product
Groot scala sterktes
Groot scala sterktes
Snelle bezorging
Snelle bezorging
Verpakkingsgrootte:
3 lenzen per verpakking
Gewicht 18g per verpakking

Productbeschrijving

Air Optix Night & Day Aqua lenzen zijn speciaal ontworpen om non-stop 30 dagen lang gedragen te kunnen worden en zijn dus ideaal voor wie niet elke dag lenzen wil in- en uitdoen, maar gewoon met de lenzen in wil slapen. Verdere informatie

Voorschift

De voorschriftinformatie staat op de zijkant van de verpakking. Voor de zekerheid raden we u aan om deze informatie direct over te nemen.

Air Optix Night & Day Aqua
Eye Basiscurve DIA Sterkte Verpakkingen Prijs per verpakking Totaalprijs
Standaard bezorging GRATIS
Subtotaal 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Toevoegen aan mandje Vul uw recept in voor een geschatte verzenddatum

Air Optix Night & Day Aqua: Informatie

Technische specificaties

Lenstype:Dag-en-nacht lenzen
Fabrikant:Ciba Vision
Materiaal:Lotrafilcon A, Silicon Hydrogel
Watergehalte:24%
Zuurstofdoorlaatbaar:140 Dk/t
Hanteringstint:Ja
UVA/UVB bescherming:Niet gespecificeerd
Draagvoorschrift:Eén maand lang non-stop dragen
Wordt ook verkocht als:Easyvision All Day All Night (Specsavers)
Easyvision Aquaeyes Monthly (Specsavers)


Waarom Air Optix Night & Day Aqua kiezen?


Air Optix Night & Day Aqua zijn dag-en-nacht maandlenzen van de toonaangevende lensfabrikant Ciba Vision. Deze continuelenzen kunt u tot maar liefst dertig dagen en nachten non-stop inhouden. Dat niet alleen, want u ondervindt dan de hele maand lang ook nog steeds alle voordelen van de razend populaire Air Optix Aqua maandlenzen, maar dan zonder het gedoe van elke dag inzetten, uitnemen en schoonmaken.

Net zoals haar traditionele tegenhanger zijn Air Optix Night & Day Aqua gemaakt van een materiaal dat water op het oog vasthoudt en een bijzonder glad oppervlakte heeft. Daarnaast bieden deze dag-en-nacht lenzen een goede zuurstofdoorlaatbaarheid waardoor uw ogen maarliefst vijf a zes keer meer zuurstof ontvangen dan wanneer u gewone contactlenzen draagt. Dit alles zorgt ervoor dat uw ogen dag na dag comfortabel en gezond aanvoelen.

Dankzij Air Optix Aqua Night & Day kunt u het gedoe van uw dagelijkse lensroutine vergeten zonder consessies te doen aan het welzijn van uw oog.

Air Optix Night & Day Aqua: Recensies

10 recensie(s) 10
Review Air Optix Night & Day Aqua
Zicht
Comfort
Prijs / Kwaliteit

Uitstekende lenzen, het is praktisch alsof je geen lenzen meer nodig hebt. Niet meer dat je 's avonds last krijgt en ze voelen net als wanneer je in de morgen nieuwe lenzen ingedaan hebt.

Ook erg leuke prijzen.

Review Air Optix Night & Day Aqua
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Goede lenzen en met name dat je er gewoon mee kan slapen!

Review Air Optix Night & Day Aqua
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Air Optix night and day lenzen zijn een beetje prijzig maar zijn het zeker waard. Ze laten zuurstof door dus ik kan ze de hele dag inhouden zonder dat mijn ogen uitdrogen of moe worden. Ik gebruik ze nu al 10 jaar en nog nooit problemen mee gehad.

Review Air Optix Night & Day Aqua
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Ik gebruik deze lenzen inmiddels al een jaar of 6. En nog altijd ben ik zeer tevreden. Ik zou niks anders willen.

Review Air Optix Night & Day Aqua
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

top

Night & Day
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Een heel aparte ervaring om na jaren van practisch blind wakker worden opeens meteen bij het opstaan al scherp te zien. Scheelt ook een hoop gerotzooi met houders en vloeistof en schoonmaken.

Zorgeloos altijd zien
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Sta 's ochtends op en kan meteen goed zien en ik hoef maar een keer per maand mijn lenzen te vervangen. Bijna even goed als je ogen laten laseren, maar dan een stuk goedkoper en minder definitief. Heel zorgeloos om op deze manier lenzen te kunnen dragen.

Superhandig
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Als je ogen er geschikt voor zijn, dan zijn deze lenzen fantastisch. Ik denk dat je er geen hele gevoelige ogen voor moet hebben maar ik vindt het superhandig dat ik ze niet uit hoef te doen voordat ik naar bed ga.

Wennen, maar geweldig
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Moest eerst even wennen aan het idee dat ik nog steeds lenzen inhad tijdens het slapen maar toen ik daar eenmaal aan gewend was was ik al gauw enthousiast. Het is heel fijn om wakker te worden en gewoon te kunnen zien alsof ik nooit zichtproblemen gehad heb. En een stuk minder eng dan je ogen laten laseren.

Gewoon inhouden
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Ik droeg eerder Air Optix lenzen die ik elke dag uit moest doen maar omdat ik geen ochtend mens ben wou ik deze continue-versie graag een keer proberen. Zo gezegd, zo gedaan en ik ga nooit meer terug op de gewone. Ze zitten precies hetzelfde en ik zie er even scherp mee, ik hoef er alleen niet elke dag mee in de weer en kan ze gewoon 's nachts inhouden. Ik kan nu 's ochtends lekker tien minuten langer blijven liggen. Ze zijn een klein stukkie duurden maar ik vind het meer dan waard.

please wait