Bestel lenzen online Bel ons nu: 020 635 2310
  • Home
  • Biomedics 1 Day

Biomedics 1 Day

door Coopervision
Biomedics 1 Day Coopervision

Product niet langer beschikbaar

Biomedics 1 Day wordt niet meer geproduceerd door Coopervision

Zij zijn echter vervangen door Biomedics 1 Day Extra. U kunt Biomedics 1 Day Extra bestellen door gebruik te maken van hetzelfde voorschrift

Koop nu

Biomedics 1 Day: Informatie

Technische specificaties

Fabrikant:Coopervision
Merk:Biomedics
Lenstype:Daglenzen


Waarom Biomedics 1 Day kiezen

CooperVision is een van de wereld's grootste contactlensfabrikanten en gelooft in het aanbieden van gezonde, comfortabele kwaliteitslenzen die rijk zijn aan de allernieuwste technologische innovaties. Daarom kunt er vanuit gaan dat iedere lens met het CooperVision logo u precies die dingen biedt, en Biomedics 1 Day contactlenzen zijn geen uitzondering.

Comfort en gemak staan voorraan bij het Biomedics 1 Day ontwerp. Of u nu ze nulke dag draagt, of alleen af-en-toe, voor speciale gelegenheden of wannneer u sport, daglenzen zijn perfect. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gedoe om ze aan het eind van elke dag schoon te maken. U gooit ze gewoon weg en de volgende dag draagt u weer een gloednieuw paar lenzen. Daglenzen zijn niet alleen makkelijk maar ook gezond, omdat vuil en eiwitopbouw geen kans krijgen.

Biomedics 1 Day daglenzen bevatten bovendien ook een UV filter om uw ogen te beschermen tegen schadelijke ultraviolette straling die uw ogen kunen aantasten. Natuurlijk betekent dit niet meteen dat u ze kunt gebruiken om een zonnebril te vervangen, maar wél dat uw ogen nu iedere dag minder blootstaan aan schadelijke straling.

Biomedics 1 Day: Recensies

2 recensie(s) 2
Review Biomedics 1 Day
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

These lenses are a bit too thick for my eyes so I can feel them when I am wearing them.

Review Biomedics 1 Day
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Vóór de Biomedics 1 day extra gebruikte ik deze lens waar ik ook heel tevreden over was. Snel in huis en makkelijk te bestellen.

please wait