• Home
  • FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends

door Ciba Vision
FreshLook Colorblends Ciba Vision

Top 3 redenen om te kopen:

Het originele product
Het originele product
Groot scala sterktes
Groot scala sterktes
Snelle bezorging
Snelle bezorging
Verpakkingsgrootte:
2 lenzen per verpakking
Gewicht 12g per verpakking

Productbeschrijving

FreshLook Colorblends zijn populaire kleurlenzen van Ciba Vision. Kies uit 12 verschillende tinten om je look compleet te veranderen of slechts je natuurlijke oogkleur wat aan te zetten. Verdere informatie

Voorschift

De voorschriftinformatie staat op de zijkant van de verpakking. Voor de zekerheid raden we u aan om deze informatie direct over te nemen.

FreshLook Colorblends
Eye Kleur Basiscurve DIA Sterkte Verpakkingen Prijs per verpakking Totaalprijs
Standaard bezorging GRATIS
Subtotaal 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Toevoegen aan mandje Vul uw recept in voor een geschatte verzenddatum

FreshLook Colorblends: Informatie

Freshlook Colorblends maandlenzen van Ciba Vision zijn verkrijgbaar zowel met als zonder sterkte in 12 verschillende tinten.

Elke tint geeft je een unieke look afhankelijk van je natuurlijke oogkleur. Probeer bijvoorbeeld Freshlook Colorblends Green, Grey, of Blue indien je ogen een lichte kleur hebben. Heb je bruine ogen, dan raden wij tinten zoals Brown, Pure Hazel en Honey aan. Je kan natuurlijk ook voor een wat gewaagdere keuze en een frisse nieuwe look gaan met de True Sapphire, Gemstone Green, Amethyst, Stirling Grey en Brilliant Blue kleuren. Selecteer hierboven een kleur om een preview te zien.

Freshlook Colorblends zijn maandlenzen die speciaal zijn ontwikkeld voor optimaal draagcomfort. Draag ze gedurende de dag en stop ze 's nachts in een lenshouder met multi-pupose vloeistof.

Deze populaire lenzen zijn perfect als je je natuurlijke oogkleur wil aansterken en tegelijkertijd van comfortabele lenzen wil genieten. Indien je liever daglenzen draagt, dan zijn de Freshlook One Day een uitstekend alternatief.

Technische specificaties

Lenstype:Kleurlenzen
Fabrikant:Ciba Vision
Materiaal:45% Phemfilcon A + 55% water
Zuurstofdoorlaatbaar:22 Dk/t
Hanteringstint:Ja
Gebruiksvoorschrift:Eén maand lang overdag dragen.
Inhoud:2 contactlenzen per verpakking

FreshLook Colorblends: Recensies

6 recensie(s) 6
Review FreshLook Colorblends
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Perfecte lenzen, ik draag ze als ik eens iets anders wil of een avondje ga stappen. Ze zitten prima en stevig in het oog terwijl andere lenzen nog wel eens willen verschuiven.

Goede kleur kiezen
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Werken voor mij heel goed, maar ik kan we goed voorstellen dat ze bij sommige oogkleuren minder overtuigend overkomen. Goede kleur kiezen, dus!

Mooie lenzen
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Niet alleen zijn deze lenzen mooi maar ze gaan ook een tijdje langer mee dan sommige andere kleurlenzen.

Draag ze vaak voor langere tijd
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Ik draag deze lenzen vaak voor een aantal weken en wissel ze dan ook af. Een beetje zoals veel mensen met hun haarkleur doen, dus. Het grappige is dat alle kleuren er heel echt uitzien waardoor sommige collega's inmiddels al beginnen af te vragen wat nu eigenlijk de echte kleur van mn ogen is. Je kunt ze ook op strekte krijgen wat heel handig is aangezien ik toch lenzen nodig heb.

Sprekendere ogen
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Ik heb van mezelf hele lichte, bijna bleke, ogen en aangezien ik toch lenzen nodig heb draag ik elke dag deze kleurlenzen. M'n ogen zijn een stuk sprekender blauw op deze manier en de lenzen zitten even goed als de 'gewone' maandlenzen die ik hiervoor had. Ik weet niet of ze even geschikt zouden zijn als ik donkerdere ogen zou hebben gehad maar voor mij zijn ze perfect.

Mooie kleuren
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Zitten veel lekkerder dan de kleurlenzen van de etos, dus het prijsverschil is het wel waard. Vind het ook leuk dat het kleurverschil een beetje subtiel is, zo ziet het er tenminste een beetje natuurlijk uit. Vaak zien mensen wel dat er iets anders is maar weten dan nog niet meteen wat er precies veranderd is. Leuk.

please wait