• Home
  • FreshLook Colorblends

FreshLook Colorblends

door Ciba Vision
FreshLook Colorblends Ciba Vision

Top 3 redenen om te kopen:

Het originele product
Het originele product
Groot scala sterktes
Groot scala sterktes
Snelle bezorging
Snelle bezorging
Verpakkingsgrootte:
2 lenzen per verpakking
Gewicht 12g per verpakking

Productbeschrijving

FreshLook Colorblends zijn de perfecte manier om uw uiterlijk genuanceerd te veranderen. In tegenstelling to gewone kleurlenzen geven ze enkel een subtiel verschil aan uw oogkleur. Verdere informatie

Voorschift

De voorschriftinformatie staat op de zijkant van de verpakking. Voor de zekerheid raden we u aan om deze informatie direct over te nemen.

FreshLook Colorblends
Eye Kleur Basiscurve DIA Sterkte Verpakkingen Prijs per verpakking Totaalprijs
Standaard bezorging FREE
Subtotaal 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Toevoegen aan mandje Vul uw recept in voor een geschatte verzenddatum

FreshLook Colorblends: Informatie

Technische specificaties

Lenstype:kleurlenzen
Materiaal:Phemfilcon A
Watergehalte:55%
Zuurstofdoorlaatbaarheid:20
Lens diameter:14.5mm
Basiscurves:8.6mm
Verkrijgbare sterktes:-12.00 tot +8.00
Hanteringstint:ja
UVA/UVB bescherming:ja
Fabrikant:Ciba Vision


Gebruiksvoorschrift:Eén maand dagelijks dragen
Inhoud:2 contactlenzen per verpakking


Waarom FreshLook Colorblends kiezen?


FreshLook Colorblends zijn de perfecte manier om uw uiterlijk genuanceerd te veranderen. In tegenstelling to gewone kleurlenzen geven ze enkel een subtiel verschil aan uw oogkleur. Het gaat dus niet lukken om diepbruine ogen helderblauw te maken. Wat ze wél doen is een grotere diepte en intensiteit aan uw ogen geven en, wanneer ze goed worden gebruikt, is het resultaat gerust verbluffend te noemen. FreshLook Colorblends zijn niet alleen gekleurd maar ook daadwerkelijk een volwaardige maandlens. U kunt ze dus iedere dag dragen met al het comfort, gemak en de bescherming van een moderne lens, maar dan een stuk spectaculairder.

FreshLook Colorblends: Recensies

5 recensie(s) 5
Goede kleur kiezen
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Werken voor mij heel goed, maar ik kan we goed voorstellen dat ze bij sommige oogkleuren minder overtuigend overkomen. Goede kleur kiezen, dus!

Mooie lenzen
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Niet alleen zijn deze lenzen mooi maar ze gaan ook een tijdje langer mee dan sommige andere kleurlenzen.

Draag ze vaak voor langere tijd
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Ik draag deze lenzen vaak voor een aantal weken en wissel ze dan ook af. Een beetje zoals veel mensen met hun haarkleur doen, dus. Het grappige is dat alle kleuren er heel echt uitzien waardoor sommige collega's inmiddels al beginnen af te vragen wat nu eigenlijk de echte kleur van mn ogen is. Je kunt ze ook op strekte krijgen wat heel handig is aangezien ik toch lenzen nodig heb.

Sprekendere ogen
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Ik heb van mezelf hele lichte, bijna bleke, ogen en aangezien ik toch lenzen nodig heb draag ik elke dag deze kleurlenzen. M'n ogen zijn een stuk sprekender blauw op deze manier en de lenzen zitten even goed als de 'gewone' maandlenzen die ik hiervoor had. Ik weet niet of ze even geschikt zouden zijn als ik donkerdere ogen zou hebben gehad maar voor mij zijn ze perfect.

Mooie kleuren
Comfort
Prijs / Kwaliteit
Zicht

Zitten veel lekkerder dan de kleurlenzen van de etos, dus het prijsverschil is het wel waard. Vind het ook leuk dat het kleurverschil een beetje subtiel is, zo ziet het er tenminste een beetje natuurlijk uit. Vaak zien mensen wel dat er iets anders is maar weten dan nog niet meteen wat er precies veranderd is. Leuk.

please wait