Kleurlenzen

Kleurlenzen - alle merken

Wat als je je dagelijkse noden kan vervullen en daar een schoonheidselement aan kan toevoegen? Probeer eens gekleurde lenzen in plaats van je gewone contactlenzen. Of je nu gaat voor een volledige transformatie – met de Expressions Colors van Coopervision bijvoorveeld – of voor een meer subtiele glans – AcuVue Define Sparkle of Shimmer, of de Colorblends van FreshLook – het resultaat is hoe dan ook verbluffend!

Vision Direct heeft een breed gamma aan kleurlenzen die net zo comfortabel zitten als je gewone contactlenzen. Je kan kiezen voor maandlenzen, zoals de SofLens Natural Colors. Die lenzen zijn perfect als je je uiterlijk af en toe wilt aanpassen. Ook Air Optix Colors biedt die mogelijkheid, en is verkrijgbaar in negen prachtige kleuren en geschikt voor zowel donkere als lichte kijkers. Opteer je liever voor daglenzen, dan is de Freshlook One Day misschien wel de perfecte oplossing voor jou.

Benieuwd hoe jouw ogen eruit zien met deze kleine aanpassing? Blogster Suzanne van Fashionisaparty.com probeerde een paar lenzen van Vision Direct uit en schreef haar hele ervaring neer in een boeiende blogpost. Suzanne volgde onze instructievideo en ging meteen aan de slag. Haar verdict? "Ik voel me met een ander kleur ogen een volledig nieuwe persoon, met een compleet andere uitstraling. Ik hou van afwisselen als het op mijn uiterlijk aamkomt, dus ben ik blij dat ik deze kleurlenzen ontdekt heb."