Zonnebrillen

Mannen Stijvolle designs voor mannen
Vrouwen Stijvolle designs voor vrouwen

Bij Vision Direct vindt je de perfecte zonnebril voor dames en heren en handige sportzonnebrillen. Onze betaalbare en stijlvolle zonnebrillen zijn tot 20% goedkoper dan bij de opticien en worden super snel geleverd. Zo heb je je zonnebril meteen bij de hand wanneer nodig. Bestel ook je contactlenzen bij Vision Direct om ook hier op te besparen.

Waarom zou je een zonnebril bij Vision Direct kopen?

  1. Bespaar Met onze stijlvolle zonnebrillen kan je tot 20% besparen tegenover de opticien. We zorgen telkens voor een correcte prijs door onze prijzen te vergelijken met andere verkopers van zonnebrillen.
  2. Snelle levering Plaats je je bestelling voor 17.00, dan wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden.
  3. Makkelijke retourzending Plaats je bestelling, probeer de zonnebril(len) thuis en stuur diegene die je niet leuk vindt terug en krijg een terugbetaling.
  4. Fijne merken Met meer dan 200 verschillende stijlen van merken zoals Karen Millen, French Connection, Ben Sherman en Levi’s, is er een zonnebril voor iedereen bij Vision Direct.
  5. Uitstekende service Onze vriendelijke klantendienst helpt je graag verder vanuit het kantoor in Amsterdam.

Of je nu op zoek bent naar een zonnebril om mee in je koffer te stoppen om op vakantie te dragen, of je jezelf wilt verwennen met een merkzonnebril als fantastisch accessoire, bij Vision Direct vind je zeker wat je zoekt.

Als je nog vragen hebt, neem dan zeker een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

please wait