Actievoorwaarden Oogfonds

1) Aan deze promotie kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen. Uitgezonderd van deelname zijn: medewerkers van de Sponsor, hun families en iedereen die betrokken is bij de organisatie of het beheer van de promotie.

2) Deelname aan deze promotie is enkel mogelijk via Facebook.

3) Eén inzending per persoon. Deelnemers met meerdere inzendingen worden automatisch gediskwalificeerd.

4) De sponsor is niet verantwoordelijk voor niet ontvangen, onvolledige, vertraagde, beschadigde inzendingen of inzendingen die om technische redenen niet in de prijstrekking kunnen worden opgenomen. Massale inzendingen en inzendingen uit naam van derden worden uitgesloten van deelname.

5) De prijs bestaat uit deze Bongobon van 69,90 euro.

6) Deze promotie is geldig vanaf 08:00 uur op 15 augustus 2016 tot 23.59 uur op 31 augustus 2016. De winnaar wordt ten laatste bekend gemaakt op maandag 5 september 2016.

7) De winnaar wordt binnen 7 werkdagen persoonlijk geïnformeerd via een privébericht op Facebook. Als de winnaar binnen 14 dagen na het sluiten van de promotie niet gereageerd heeft, behoudt de Sponsor zich het recht voor om een vervangende winnaar te trekken.

8) De prijs is zoals beschreven en kan niet worden overgedragen, verkocht of geruild. Er is geen mogelijkheid om de prijs in te wisselen tegen contanten. De Sponsor behoudt zich het recht voor om de prijs te vervangen door een prijs van gelijke of hogere waarde, mocht de prijs door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar zijn.

9) De prijstrekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze uit alle geldige inzendingen. Een geldige inzending bestaat uit het delen van een foto van de deelnemer met een zonnebril op onder het betreffende Facebook-bericht en de deelnemer moet ook de Facebook-pagina van Vision Direct geliket hebben.

10) Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord met deze Actievoorwaarden. De winnaar belooft zijn/haar medewerking te verlenen aan eventuele publicaties van de Sponsor die redelijkerwijs kan worden gevraagd.

11) Door deel te nemen aan deze promotie, geef je de Sponsor toestemming om de ingezonden foto’s te gebruiken op de website van de Sponsor en in e-mails over deze promotie.

12) Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan de Sponsor.

13) Ongeacht het aantal geldige inzendingen zal op het einde van de wedstrijd een vast bedrag van 1000 euro aan Oogfonds geschonken worden.

14) Sponsor: Vision Direct, Distelweg 80G 1031 HH Amsterdam.