Cat eye brillen online kopen

cat-eye-glasses-banner

Cat eye brillen zijn heel glamoureus, zeer uniek en zijn altijd populair onder fans van vintage mode. Met uitlopende slapen, slanke maar toch aanzienlijke pootjes en een strak silhouet passen cat eye brillen het best bij een ovaal gezicht en verfijnde gezichtskenmerken.

Wat zijn cat eye brillen?

Cat eye brillen zijn populair geworden in de jaren 50 en 60. Ze zijn speels en flirterig en hebben een vrouwelijke en geraffineerde vorm. De geheven slapen en toelopende pootjes vestigen de aandacht op het voorhoofd en voegen een liftend effect toe aan het gezicht. Dit maakt cat eye brillen een geweldige keuze voor ronde en ovalen gezichten.

katy-perry-cat-eye-glasses

Beroemdheden die cat eye brillen dragen

Cat eye monturen zijn al tientallen jaren enorm populair onder Hollywood-sterren, vanaf het moment dat Audrey Hepburn er een droeg met een twinset en parels in Breakfast At Tiffany’s.

Jennifer Lopez, Jordana Brewster en Zoe Salanda zijn allemaal gespot met een cat eye bril op de rode loper, terwijl Katy Perry terwijl ze onderweg is vaak kiest voor een oversized cat eye montuur met details op de slapen, wat de aandacht vestigt op haar grote blauwe ogen.

Katy’s slanke ovalen gezicht en verfijnde gezichtskenmerken worden tot in perfectie gecomplimenteerd door haar cat eye montuur. De verlengde details op de slapen en dikke, donkere monturen zijn opvallend en gewaagd, een gedurfde keuze voor dagelijks gebruik die haar unieke stijl uit en de aandacht vestigt op haar ogen.

Vintage en retro cat eye brillen

hipster-round-glasses

Retro cat eye brillen zijn de perfecte manier om een vintage glam-look af te maken. De gedurfde monturen kunnen werken met de meeste vintage-stijlen, zeker wanneer je kiest voor een zwart of gevlekt montuur dat elke outfit complimenteert.

Hoe koop je online een cat eye bril

Als je van plan bent om online een cat eye bril te kopen, zijn hier enkele tips om de juiste look en toch een geweldige, comfortabele pasvorm te krijgen:

Ga voor een stijl die bij je gezichtsvorm past

Kleine cat eye brillen zijn minder opvakken dan oversized monturen. Als je een slanke, ovale gezichtsvorm met verfijnde kenmerken hebt, past een klein montuur perfect bij jou. Als je een wat ronder gezicht of meer vierkante kaak hebt en een ultra-glam look wil aanmeten, kun je een oversized cat eye montuur proberen met aandachttrekkende details op de montuurranden, zoals pootjes met een patroon of structuur. Dit help om je gezichtskenmerken in evenwicht te brengen en het voegt iets toe aan de drama van de look die je creëert.

Zorg ervoor dat je de juiste bril bestelt voor jouw voorschrift

Wanneer je online een bril koopt is het heel belangrijk om te controleren dat je glazen bestelt die je zicht perfect corrigeren. De details van je voorschrift zijn beschikbaar bij je opticien. Zorg ervoor dat alle verplichte velden ingevuld zijn en controleer goed of deze correct zijn ingevoerd wanneer je een nieuw montuur koopt. Als de website waar je van bestelt een service heeft om je voorschrift te controleren, is het altijd een goed idee om hier gebruik van te maken.

Kijk rond voor de beste prijs

Als de website waarop je jouw bril bestelt een laagsteprijsgarantie heeft, is dit de beste manier om ervoor te zorgen dat je een geweldige deal krijgt. Als dit niet zo is, kijk dan rond en zorg ervoor dat je de beste korting krijgt voor jouw bril. Het is mogelijk om tot 30% te besparen op de aanbevolen winkelprijs of om te profiteren van speciale online-deals die het kopen van een bril heel betaalbaar maken.

Gerelateerde links: