Zo koop je online een modebril

fashion-glasses

Modieuze brillen op sterkte zijn er in alle vormen en maten, van retro ronde monturen tot extra grote pilotenbrillen. Het geheim van het online kopen van een bril is om er een te selecteren die bij jouw gezichtsvorm past en lekker zit, of je stijl nu modern of vintage-vogue is.Een modebril online kopen

Brillen op sterkte kunnen online op een aantal grote websites gekocht worden. Het is eenvoudig, zolang je je voorschrift bij de hand hebt en je weet welke montuurvorm en -maat bij jou past. Zorg dat je een recent brilvoorschrift bij de hand hebt wanneer je van een website bestelt en zorg ervoor dat je de door jou ingevulde gegevens goed controleert voordat je de aankoop bevestigt. Let hierbij vooral op de brilsterkte en de pupilafstand. Sommige websites bieden aan om voor de zekerheid je voorschrift door je opticien te laten controleren. We raden aan dat je gebruik maak van deze service.

Wanneer je je bril online koopt, is het niet eenvoudig om de monturen te passen om te kijken hoe ze staan. Sommige bedrijven bieden wel de mogelijkheid om thuis te passen. We raden je aan om een montuur te kiezen dat bij de vorm van je gezicht past, zodat je gezichtskenmerken in balans worden gebracht en je zeker bent van een geweldige pasvorm. Als je een rond gezicht hebt, kies je voor een vierkant of rechthoekig montuur om je lijnen te verzachten. Als je een vierkant gezicht hebt, ga je best voor een rond of cat eye-montuur dat je sterke kin en jukbeenderen balanceert. Mensen met een ovaal of hartvormig gezicht kunnen een grote verscheidenheid aan modebrillen dragen, inclusief monturen in de Wayfarer- of Aviator-stijl en vintage cat eye-brillen.

Welke brillen op sterkte zijn in de mode?

De meest modieuze brillen op sterkte worden dit jaar gedragen door verschillende sterren, beroemde bloggers en Instragram-bekendheden. Sommige stijlen zijn altijd in de mode en bieden een tijdloze uitstraling van klassieke elegantie, zoals cat eye-monturen en retro rechthoekige vormen. Het is echter niet de beste manier om een stijl te selecteren door het type bril te kiezen dat jouw favoriete beroemdheid draagt. Selecteer altijd een montuur dat bij je gezichtsvorm past, je gezichtskenmerken in balans brengt en lekker zit. Er zijn genoeg modebewuste keuzes voor alle gezichtsvormen!

Hippe brillen voor mannen

Nerdy brillen voor mannen

mens-fashion-glasses

Altijd modieus en nog stijlvoller gemaakt door mannen zoals Johnny Depp en Justin Timberlake. Nerdy brillen hebben dikke, donkere monturen en een brede rechthoekige vorm en geprofileerde pootjes. Nerdy brillen zijn vaak oversized en opvallend waarbij het voorhoofd en de ogen worden benadrukt.

Vintage herenbrillen

Brillen met een vintage stijl zoals de Aviator en Wayfarer zijn een geweldige manier om een blijvende modieuze look te krijgen. Deze klassieke vormen blijven altijd in de mode en passen het best bij mensen met een ovaal gezicht omdat ze balans brengen in gezichtslijnen en structuur bieden.

Hippe brillen voor vrouwen

cat-eye-fashion-glasses-for-women

Cat eye monturen op sterkte

Beroemd geworden door de prachtige Audrey Hepburn in de filmklassieker Breakfast at Tiffany’s. Het cat eye brilmontuur is strak, elegant en overdreven met uitlopende punten bij de slapen. Het is een vleiende manier om je gezicht te verlengen en om de aandacht te vestigen op je voorhoofd. Dit is ideaal voor ovale gezichten. Beroemdheden waaronder Katie Perry en Anne Hathaway zijn fans van de vintage cat eye of ook wel cat eye vorm.

Oversized monturen voor vrouwen

Het oversized montuur voor brillen op sterkte wordt recentelijk steeds populairder, vooral bij jonge sterren en Instagrammers. Een oversized montuur kan je helpen door nadruk te leggen op verfijnde gezichtskenmerken en door focus te creëren. Er zijn veel vormen beschikbaar, van rechthoekig tot rond. Het juiste oversized montuur voor jou past bij je gezichtsvorm en complimenteert je gezichtskenmerken.

Gerelateerde links: