Hoe bestel je je lenzen op onze website?

Bestel je voor de eerste keer lenzen online? Geen paniek! Je contactlenzen bij Vision Direct bestellen kan in drie simpele stappen.

  1. Kies je gebruikelijke merk contactlenzen.
  2. Controleer je voorschrift voor contactlenzen.
  3. Voeg ze toe aan je mandje en ga naar de check-out pagina.

Als je meer informatie nodig hebt om deze stappen te voltooien, lees dan hieronder verder.

1. Kies je regulier merk van contactlenzen

Als je de merknaam weet van je reguliere lenzen, zou je die relatief snel moeten terugvinden door de naam in te typen in de zoekbalk bovenaan deze pagina. Je kan ook per type zoeken, bijvoorbeeld daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen, etc. Of per naam, zoals Acuvue, Focus Dailies, Proclear, Air Optix, etc.

Het is belangrijk dat je weet dat sommige oogartsen of opticiens lenzen verkopen die een herpakte versie zijn van de originele lenzen die je overal vindt. We hebben handige tabellen gemaakt zodat bijvoorbeeld klanten van Kruidvat, Pearle of Specsavers, eenvoudig alternatieven voor hun lenzen kunnen vinden.

Als je je lenzen niet kan vinden, dan staat onze klantenservice in Amsterdam klaar om je te helpen. Telefoneer naar 020 635 2310 van 8.00 tot 21.00 op weekdagen en van 9.00 tot 17.30 op zaterdag voor meer informatie, of chat tijdens deze uren met hen in het venster op deze pagina rechtsonderaan.

2. Controleer je voorschrift voor contactlenzen

Hoewel wij je voorschrift niet moeten controleren, is het handig om je voorschrift bij je te hebben om zeker te zijn dat je de juiste lenzen bestelt. Zelfs als je het voorschrift niet kan vinden dat je opticien of oogarts je gegeven heeft, dan nog kan je alle details vinden: die staan namelijk op de zijkant van je contactlenzendoos.

Let op, het voorschrift voor je ene oog kan anders zijn dan van je andere oog.

Focus Dailies All Day Comfort Focus Dailies All Day Comfort 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Als je je voorschrift nergens kan vinden, bel dan met je oogarts of opticien. Die kan je telefonisch alle nodige details doorgeven.

3. Voeg de producten toe aan je mandje en reken af

Wanneer je tevreden bent met je keuze en de details die je hebt ingevuld, klik op 'Voeg toe aan mandje' en ga verder naar de check-out. We bezorgen de contactlenzen aan je deur, thuis of op het werk.

Wij streven ernaar je lenzen zo snel mogelijk bij je thuis te hebben. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 22.00 uur worden nog dezelfde dag verzonden.

Heb je nog een vraag?

Als je het antwoord hier niet kan vinden, bel dan naar onze klantenservice. Bel voor meer informatie op werkdagen naar 020 635 2310 van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.