Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Bereid je voor op de laatste weken van het jaar

donderdag 1 december 2022 door Vision Direct

2023 staat alweer voor de deur! De maand december kan soms druk zijn met de zoektocht naar de juiste Sinterklaas- en kerstcadeaus, kerstborrels, familiebezoekjes en de voorbereidingen voor het kerstdiner. Het dragen van de juiste, comfortabele contactlenzen kan het leven deze tijd van het jaar wat makkelijker maken. We hebben enkele tips voor je verzameld om de laatste weken van het jaar zo ontspannen mogelijk door te komen.

Koop kerstcadeaus op tijd

Ga je dit jaar kerst vieren met cadeaus? Het kan soms moeilijk zijn om de juiste cadeaus te vinden om je familieleden te geven op eerste kerstdag of tweede kerstdag. Of om een leuke outfit te vinden om te dragen. Als je lang aan het winkelen bent en veel tijd doorbrengt in de rij voor de kassa in overvolle winkels of in pashokjes, dan kunnen je lenzen soms droog aan gaan voelen.

Zorg ervoor dat je tijdens lange en drukke dagen contactlenzen draagt die je ogen optimaal hydrateren. Zo wordt shoppen tijdens drukke koopavonden een makkie. Want niets is vervelender dan last krijgen van je ogen of je contactlenzen als je op zoek bent naar leuke kerstcadeaus!

Een vrouw bestelt kerstcadeaus op haar laptop

Plan een leuk uitje

Heb je een leuk uitje gepland tijdens de kerstvakantie? Misschien ga je naar een kerstmarkt in Duitsland of wellicht zoek je de zon op. Wij raden voor een vakantie altijd daglenzen aan. Dit type contactlens geeft je veel vrijheid tijdens een vakantie of weekendje weg. Met daglenzen heb je geen lenzenvloeistof meer nodig, dus die grote flessen lenzenvloeistof hoef je niet mee te sjouwen in je koffer. Daglenzen gooi je aan het eind van de dag gewoon weg en de volgende ochtend doe je een nieuw paar daglenzen in.

Bescherm je ogen tijdens de wintersport

Als je op wintersport gaat is het heel belangrijk om op de piste je ogen goed te beschermen tegen de zon. De sneeuw reflecteert namelijk tot wel tachtig procent van de zonnestralen. Langdurige blootstelling aan uv-stralen kan zorgen voor geïrriteerde ogen en in ernstige gevallen zelfs tot schade aan je hoornvlies. Contactlenzen dragen tijdens de wintersport gecombineerd met een goede skibril is daarom een aanrader. Met contactlenzen kun je alles om je heen op de piste goed zien en je hebt geen last van een bril die in de weg zit als je een skibril of helm draagt. Als je onder je skibril lenzen met een uv-filter draagt zorg je helemaal voor optimale bescherming van je ogen tegen uv-stralen.

Heb je al een outfit voor oud & nieuw?

Er is natuurlijk niets leuker dan het jaar afsluiten met een leuk feestje op oudejaarsavond! En een feestelijke outfit met feestelijke make-up hoort daar helemaal bij. Gelukkig zijn lenzen en make-up een heel goede combinatie. Vergeet niet om altijd eerst je lenzen in te doen voordat je make-up aanbrengt. Anders loop je sneller het risico dat je tijdens het aanbrengen van je make-up per ongeluk make-up in je oog of op de lens krijgt. Maak van de laatste nacht van het jaar de allerleukste avond, met een perfect zicht. Draag contactlenzen die veel zuurstof doorlaten en je ogen optimaal hydrateren, zodat je zonder problemen met je lenzen in kunt dansen tot de zon opkomt!

Kerstborrels

Vijf collega’s dragen een kerstmuts en nemen een vrolijke selfie

December is natuurlijk ook de maand van de kerstborrels. Misschien heb je daar niet altijd zin in, helemaal als je last hebt van droge ogen na een lange werkdag. Maar als je contactlenzen draagt met een glad lensoppervlak zorgt dat voor maximaal draagcomfort, omdat je oogleden soepel over de lens glijden als je met je oog knippert. Zo eindig je de dag met optimaal gehydrateerde ogen.

Of je nu houdt van kerst of niet echt dol bent op de feestdagen, één ding is duidelijk: het dragen van de juiste contactlenzen kan ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van een perfect zicht tijdens deze feestmaand. Sluit het jaar zo goed mogelijk af en begin het nieuwe jaar op de juiste manier door de juiste contactlenzen te dragen. Hiervoor kunnen we ACUVUE® Oasys 1 Day with HydraLuxe™1 aanraden. Overleg eerst met je opticien of deze lenzen geschikt zijn voor jou en sluit 2022 af met deze comfortabele contactlenzen.

ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe® Technology.

Ontdek ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe®-technology

ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe®-technology van Johnson & Johnson zijn daglenzen met een ontwerp dat geïnspireerd is op het natuurlijke traanvocht2. Deze HydraLuxe®-technologie bootst de natuurlijke eigenschappen van tranen na en stabiliseert de traanfilm. Zo voelen je lenzen de hele dag comfortabel aan,3,4 en kun je profiteren van een helder en scherper zicht.5

Deze daglenzen bieden klasse 1 uv-bescherming, dit houdt in dat deze lenzen je ogen helpen te beschermen tegen schadelijke uv-A- en uv-B-stralen.6 ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe®-technologie is ook verkrijgbaar in een doosje met 90 lenzen en is beschikbaar met cilinder, bestel hiervoor Acuvue Oasys 1 Day for Astigmatism.

Bestel ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe® Technology

Belangrijke informatie over ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe® Technology

  1. Statement: © Johnson & Johnson Medical Ltd 2022. ACUVUE® is een geregistreerd handelsmerk van Johnson & Johnson. ACUVUE®-contactlenzen zijn geïndiceerd voor oogcorrectie. Zoals bij elke contactlens kunnen zich oogproblemen ontwikkelen, waaronder hoornvlieszweren. Sommige dragers kunnen lichte irritatie, jeuk of ongemak ervaren. Contactlenzen mogen niet worden gebruikt in geval van ooginfecties of andere oogaandoeningen, of in geval van een systemische ziekte die het oog kan aantasten. Lees de gebruiksaanwijzing of bezoek de J&J-website voor meer informatie over contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen en bijwerkingen.
  2. JJV-gegevens in bestand 2016. Vergelijking van ACUVUE® OASYS-merkproducten.
  3. JJV-gegevens in bestand 2018. Claims van ACUVUE® Masterbrand over klinische prestaties en algemene materiaaleigenschappen.
  4. JJV-gegevens in het dossier 2016. Gebruik van ACUVUE® OASYS in uitdagende/rokerige omgevingen.
  5. JJV-gegevens in bestand 2017. Visuele prestaties van ACUVUE® 1-Day-contactlenzen with HydraLuxe®-technology.
  6. Alle ACUVUE®-contactlenzen hebben uv-blokkering om bescherming te bieden tegen overdracht van schadelijke uv-straling naar het hoornvlies en in het oog. Uv-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende uv-absorberende brillen (zoals uv-absorberende zonnebrillen), omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Blijf uv-absorberende zonnebrillen gebruiken zoals voorgeschreven door de opticien.
please wait