Dit zijn onze bestverkochte contactlenzen

donderdag 16 januari 2020 door Vision Direct

Onze bestverkochte contactlenzen

Bij Vision Direct willen we natuurlijk dat je de contactlens kiest die het beste past bij jouw ogen, jouw levensstijl en jouw wensen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de bestverkochte lenzen op onze website, zodat je kunt zien over welke contactlenzen onze klanten het meest tevreden zijn. Daarnaast vind je hier ook een overzicht van de bestverkochte lenzenvloeistof en oogdruppels.

Beste daglenzen

Dailies AquaComfort Plus

De Dailies Aquacomfort Plus contactlenzen zijn onze bestverkochte lenzen. En dat is natuurlijk niet zonder reden.

Deze comfortabele lenzen staan erom bekend dat ze je ogen de hele dag gehydrateerd houden. Als je snel last hebt van droge ogen zijn deze lenzen zeker een aanrader. De lenzen zijn zacht voor je ogen en zorgen de hele dag voor een helder zicht.

"Hele fijne lenzen. Je ogen blijven de hele dag gehydrateerd. Ik heb er veel plezier van in de droge kantooromgeving waar ik werk." Recensie door Willemijn (Geplaatst op 21-11-2018)

"Fijne lens, dun en flexibel. Zeer zacht voor de ogen." Recensie door Bas (Geplaatst op 19-10-2018)

Beste maandlenzen

Biofinity maandlenzen

Biofinity maandlenzen zijn enorm populaire contactlenzen. Ze zijn zelfs zo comfortabel dat opticiens ze geschikt vinden voor continu gebruik gedurende zeven dagen en zes nachten (raadpleeg wel eerst je opticien voordat je de lenzen ‘s nachts gaat dragen).

Dankzij de Aquaform-technologie krijgen je ogen meer zuurstof in vergelijking met andere maandlenzen. Hierdoor blijven je ogen de hele dag gehydrateerd. Biofinity contactlenzen zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als je last hebt van droge ogen.

"Fijne lenzen waarbij ik minder last heb van droge ogen. Zicht is ook bij een maand dragen nog prima." Recensie door Paula (Geplaatst op 08-11-2018)

"Comfortabele lenzen ook voor droge ogen! Ik ben erg kieskeurig wat betreft lenzen, maar van deze heb ik al meerdere doosjes gekocht dus prima lenzen!" Recensie door J. (Geplaatst op 19-10-2018)

Beste weeklenzen/tweewekelijkse lenzen

Acuvue Oasys

Ben je op zoek naar lenzen die tussen daglenzen en maandlenzen in zitten? Acuvue Oasys zijn lenzen die je twee weken lang kunt dragen. Deze contactlenzen zijn hierdoor hygiënischer in gebruik dan maandlenzen. Acuvue Oasys wordt gezien als de beste in zijn soort. Deze lenzen zijn ideaal als je snel last heb van droge en geïrriteerde ogen tijdens het dragen van contactlenzen.

Acuvue Oasys kan, indien aanbevolen door je opticien, gedurende twee weken worden gedragen waarbij je de lenzen ‘s nachts in lenzenvloeistof bewaart. Of je kunt ze zeven dagen en zes nachten aaneengesloten dragen. Als je vaak vergeet om ‘s avonds je lenzen uit te doen, dan zijn deze lenzen een geweldige oplossing.

"Erg tevreden met deze Acuvue Oasys lenzen. Ik gebruik deze al jarenlang en draag deze volgens het extended wear schema een week lang dag en nacht. Nog niet één keer problemen mee gehad." Recensie door Arend-Eric (Geplaatst op 08-11-2018)

"Prima lenzen, zitten comfortabel en via VisionDirect altijd voordelig en snel in huis." Recensie door Roel (Geplaatst op 11-10-2018)

Beste contactlenzen voor droge ogen

Dailies Total 1

Veel van onze klanten vinden Dailies Total 1 de fijnste daglenzen voor droge en gevoelige ogen. Sommige mensen hebben snel last van droge ogen. Hierdoor kan het dragen van lenzen onprettig aanvoelen.

Oogdruppels kunnen dan helpen, maar als je Dailies Total 1 draagt is het probleem van droge ogen snel opgelost. Het hoge watergehalte van deze lens zorgt namelijk voor voldoende vocht voor je ogen. Deze handige daglenzen voelen daarom heel comfortabel aan.

"Comfortabele goed zittende lenzen. Ik heb relatief droge ogen en deze passen mij het best." Recensie door Martin (Geplaatst op 07-10-2018)

"Eindelijk een lens waar ik met mijn droge ogen iets aan heb." Recensie door Brenda (Geplaatst op 05-10-2018)

Beste contactlenzen voor astigmatisme

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism zijn comfortabele torische contactlenzen. Deze zachte lenzen zijn ontworpen om een hoog niveau van comfort te bieden.

Door de unieke Hydraclear Plus Technology kun je de hele dag genieten van een duidelijk zicht. Deze torische lenzen hebben een cilinder, speciaal ontwikkeld voor ogen met een cilinderafwijking (ook wel astigmatisme genoemd).

"Goede lenzen, perfect voor mij, merk niet dat ik ze in heb." Recensie door Boas (Geplaatst op 05-10-2018)

"Een goede en prettige lens, zeker aan te raden!" Recensie door Mong Lam (Geplaatst op 07-10-2018)

Beste contactlenzen voor presbyopie

Biofinity Multifocal

Ben je toe aan een leesbril, maar geef je de voorkeur aan lenzen? Dan zijn Biofinity Multifocal contactlenzen zeker het proberen waard.

Deze zachte multifocale maandlenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van ouderdomsverziendheid (presbyopie). De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en ze laten veel zuurstof door naar je ogen.

"Heerlijke lenzen, draag ze al jaren zonder problemen. Via Vision Direct stukken voordeliger dan bij de opticien." Recensie door Yvonne (Geplaatst op 06-10-2018)

"Uitstekende combi voor veraf kijken en lezen." Recensie door Janine (Geplaatst op 07-10-2018)

Beste oogdruppels

everclear Eye Drops

Ben je op zoek naar oogdruppels om verlichting te bieden bij droge, geïrriteerde of vermoeide ogen? Dan zijn everclear Eye Drops de perfecte oplossing. Deze everclear Eye Drops zijn speciaal ontwikkeld om snel verlichting te brengen bij droge ogen.

"Zeer gemakkelijk te gebruiken en werkt perfect." Recensie door Ria (Geplaatst op 05-10-2018)

"Helpt goed bij droge ogen en het dragen van lenzen." Recensie door Linda (Geplaatst op 05-10-2018)

Beste lenzenvloeistof

everclear Flat Pack Multi-Purpose Solution

Deze everclear Flat Pack Multi-Purpose lenzenvloeistof is een milde en effectieve lenzenvloeistof die geschikt is voor alle soorten zachte contactlenzen, waaronder silicone hydrogel lenzen.

De handige platte fles past door de brievenbus. Deze lenzenvloeistof verzorgt en verfrist je lenzen, waardoor je ogen comfortabel aanvoelen en je altijd helder ziet. Ook is deze vloeistof ideaal als je last hebt van droge of gevoelige ogen.

"Fijne vloeistof voor een goede prijs. Sinds ik deze vloeistof gebruik lijk ik ook minder/minder snel eiwitaanslag op de lens te hebben." Recensie door Paula (Geplaatst op 08-11-2018)

"Deze lenzenvloeistof is uitstekend! De lenzen zijn prima schoon en het zicht is perfect. Ook is de vloeistof, in vergelijking met andere multi-purpose solution, niet duur." Recensie door Janneke (Geplaatst op 05-10-2018)

Gerelateerde artikelen

please wait