Ontvang een GRATIS zonnebril en steun het goede doel!

woensdag 12 april 2017 door VD


Goed nieuws, Vision Direct steunt dit jaar opnieuw een goed doel! En jij kan daar mee van profiteren! Voor Koningsdag geeft Vision Direct elke klant een GRATIS oranje zonnebril, zolang onze voorraad strekt uiteraard. Per zonnebril die we in onze bestellingen steken, doneren we € 1 aan Make-A-Wish Nederland. Hoe meer bestellingen er gedaan worden, hoe meer geld er gaat naar de grootste wensvervullende organisatie in de wereld!

Hoe kan je een gratis zonnebril krijgen?

Dat is heel eenvoudig! Surf tussen 18 en 24 april 2017 naar onze website, bestel contactlenzen, een bril, lenzenvloeistof of oogverzorging en je krijgt een pop-up te zien in je winkelmandje tijdens de check-out. Klik simpelweg op 'voeg de gratis zonnebril' toe, en je krijgt hem kosteloos toegestuurd in dezelfde verpakking van je geplaatste bestelling. Opgelet: deze actie loopt enkel tussen deze periode en zolang onze voorraad strekt.

Deel je foto met je zonnebril en maak kans op € 200 bij Bol.com

Bovendien valt er nog meer te winnen met onze actie. Vision Direct wil namelijk iedereen aanraden om een zonnebril te dragen deze zomer. Als je je zonnebril ontvangen hebt, en je draagt hem tijdens Koningsdag en deelt hem op sociale media met de hashtag #VDkoningsdag, maak je kans op een waardebon van € 200 bij Bol.com. Zorg zeker dat je de hashtag vermeldt, anders kunnen we niet zien wie er deelgenomen heeft aan de actie. Een willekeurig hand beslist dan over de winnaar! Alle voorwaarden over deze actie kan je hier lezen.

Wat is Make-A-Wish Nederland?

Sunglasses selfie

Make-A-Wish Foundation International heeft als missie: 'Het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensdreigende ziekte om daarmee een ervaring van kracht en blijdschap te creëren.' Make-A-Wish Nederland is een zelfstandige Nederlandse stichting, opgericht in 1989, gevestigd in Woerden. Hanneke Verburg is directeyr bij Make-A-Wish Nederland en legt haar visie uit op de website van de organisatie: 'Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.'

Wil je meer te weten komen over deze organisatie, breng dan zeker een bezoekje aan de website van Make-A-Wish Nederland.

Hoe kan jij helpen?

Vision Direct is trotst om Make-A-Wish Nederland te sponsoren, en tot 24 april schenken we voor elke zonnebril die we gratis weggeven aan onze klanten € 1 aan de organisatie. Daarnaast kan je zelf nog een extra donatie doen mocht je dat willen. Je stuurt gewoon een sms met het woord WENS naar 4333. Je krijgt hierna een ontvangstbevestiging. Je hebt de organisatie dan éénmalig gesteund met € 3.

Nog meer sponsoring van goede doelen op komst

Maar dat is niet het enige wat Vision Direct doet voor het goede doel. Vorig jaar werkten we succesvol samen met het Oogfonds en Pink Ribbon, en ook dit jaar zullen we mee helpen in de strijd tegen borstkanker met onze sponsoring voor de Pink Running Day 2017. Houd dus zeker onze website de komende maanden in de gaten en laat het gerust zelf weten als je een goed doel kent dat wel een duwtje in de rug kan gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we elke organisatie zullen steunen, maar ze nemen elk voorstel serieus en zullen zeker contact met je opnemen om eventuele samenwerkingsmogelijkheden in de toekomst te bespreken.

Volg ons team en draag je zonnebril!

Je ogen kan je niet genoeg beschermen tegen de zon. Neem een kijkje in ons ruim aanbod betaalbare zonnebrillen, of bestel gewoon je lenzen bij ons tussen 18 en 24 april en draag net zoals ons team in Amsterdam hier onder je zonnebril op Koningsdag! Vergeet niet de hashtag #VDKoningsdag te gebruiken voor jouw kans op de waardebon van € 200 bij Bol.com.Lees hier onze algemene voorwaarden voor de Koningsdag wedstrijd met Bol.com
please wait