Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Waarom is Vision Direct zo goedkoop?

Op Trustpilot vertellen onze klanten ons vaak dat ze verbaasd zijn over het prijsverschil, dat kan oplopen tot wel 45% in vergelijking met sommige opticienzaken. Zeggen dat we goedkoop contactlenzen verkopen is één manier om het te noemen. Maar wij omschrijven onszelf liever als erg prijsbewust in vergelijking met optiekzaken en de meeste online verkopers.

Waarom we dat zeggen? Omdat ‘goedkoop’ zou kunnen betekenen dat de kwaliteit hieronder lijdt. En in ons geval is dat zeker niet zo. En wel hierom…

Onze lenzen komen van de originele fabrikant. Altijd.

Of je nu Air Optix Aqua, Acuvue Oasys, Biofinity, Proclear or 1-Day Acuvue Moist bij ons bestelt, dat is precies wat je ontvangt. We handelen niet in tweedehands producten en al helemaal niet in namaakproducten.

Dat betekent dat, of je nu lenzen aanschaft bij Pearle, Hans Anders, of Kruidvat, of dat je ze bij ons bestelt, je ontvangt altijd precies dezelfde lenzen. De grote opticienketens hebben allemaal hun eigen merk contactlenzen die zij verkopen onder merknamen. Deze lenzen zijn niet uniek, maar simpelweg lenzen die ook direct onder de fabrikantsmerknaam worden verkocht. De easyvision Daily Vusion van Specsavers is bijvoorbeeld dezelfde lens als de Proclear 1 Day van Coopervision, en de iWear XR Comfort is de Air Optix Aqua lens van Ciba Vision. Ze worden geproduceerd in dezelfde fabrieken, op dezelfde machines, door hetzelfde personeel. Het enige verschil is het prijskaartje!

Vision Direct verkoopt alle huismerken van de grote opticienketens als het originele fabrieksproduct tegen een veel lagere prijs. deze pagina zie je van welke fabrikant je huismerklenzen komen en welke lenzen je bij ons in de plaats kan kopen.

Hoe houden we onze prijzen laag?

  • We hebben duizenden klanten in heel Europa waardoor we grote voorraden kunnen bestellen.

  • Hierdoor krijgen we kortingen van de fabrikanten.

  • En het verschil rekenen we door naar jou, onze klant.

  • We hebben geen dure winkels die personeel, verwarming en huur kosten.

  • We houden onze overhead-kosten zo laag mogelijk om extra geld voor je te besparen.

Kortom, je krijgt alle voordelen van de lenzen die je nu al draagt, maar dan voor minder geld.