Randloze en semi-randloze brillen op sterkte

rimless-glasses-banner

Randloze en semi-randloze brillen zijn veelzijdig en complimenteren de meeste gezichtsvormen. Randloze brillen zijn eenvoudig te dragen omdat ze lichtgewicht en comfortabel zijn. Je kunt ze online kopen en tot wel 30% op de aanbevolen winkelprijs besparen.

Wat zijn randloze brillen?

Randloze brillen zijn speciale monturen met pootjes, een brug en oortips, maar zonder buitenrand om de glazen. Randloze brillen worden vaak beschouwd als zachter, meer geraffineerd dan standaard monturen met rand. Ze mixen prachtig bij elke look en passen het best bij hartvormige gezichten.

semi-rimless-male-glasses

Wat zijn semi-randloze brillen?

Met toch een subtiele look zijn semi-randloze brillen duurzamer. Het montuur beschermt de bovenste helft van de glazen en zorgt ervoor dat ze niet beschadigen, terwijl de onderkant vrij blijft voor een zachtere uitstraling.

Semi-randloze brillen op sterkte zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, vormen en kleuren, van semi-randloze cat eye glasses met verlengde slapen tot oversized vierkanten semi-randloze monturen in gewaagde kleurstellingen.

Deze montuurstijl past het best bij ronde gezichten, omdat het de aandacht verplaatst van de rondingen van je gezicht naar je voorhoofd en ogen.

ariana-grande-semi-rimless-glasses

Beroemdheden die randloze brillen dragen

Randloze en semi-randloze brillen zijn altijd populair onder sterren, fashionistas en bloggers vanwege hun stijlvolle, geraffineerde look. Nicole Kidman kiest vaak voor een slank randloos montuur met gouden pootjes, terwijl Johnny Depp zijn getinte randloze monturen vaak draagt.

Ariana Grande heeft gekozen voor een slank semi-randloos montuur met contrasterende pootjes en verlengde details op de slaap, wat het een subtiele cat eye vorm geeft. Dit past zeer goed bij haar ovalen gezicht.

Hoe je randloze brillen online koopt

Online randloze brillen kopen is eenvoudig als je jouw voorschrift kent en de soort vorm en afmetingen weet van het montuur dat het beste bij jouw gezicht past. Controleer je voorschriftgegevens goed voordat je ze invoert, zodat je zeker weet dat ze correct zijn. Zorg er ook voor dat je een montuur selecteert met de juiste breedte en lengte voor jouw gezichtsvorm. Je kunt de afmetingen van je huidige montuur controleren aan de binnenkant van de pootjes en een montuur selecteren met een vergelijkbare vorm en grootte.

Gerelateerde links: