Goedkoper dan in de winkel
Kleurlenzen
Sorteer op
Filter op

4 Resultaten

Kleurlenzen
Sorteer op
Filter op

4 Resultaten

Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Freshlook Colorblends 2
€ 19,99
Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Kleurlenzen

Heb je altijd al willen weten hoe je eruitziet met een andere kleur ogen? Probeer dan eens kleurlenzen. Met gekleurde contactlenzen kun je tijdelijk de kleur van je ogen veranderen. Wij verkopen kleurlenzen op sterkte (voor bijziendheid en verziendheid) en kleurlenzen zonder sterkte. Alle kleurlenzen die wij verkopen zijn zachte lenzen.


Met gekleurde lenzen kun je kiezen voor een subtiele verandering van je eigen oogkleur. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een compleet nieuwe look met een andere, opvallende oogkleur, bijvoorbeeld voor een Halloween party of om te matchen met je carnavalsoutfit. Welke kleur ogen je ook wilt, wij hebben deze kleur in ons assortiment. Van blauw, bruin en grijs tot groen en paars.

Kleurlenzen zijn een soort kopie van je iris en bestaan dus ook uit verschillende vormen, patronen en pigmenten. Om helder zicht mogelijk te maken is het middengedeelte dat op je pupil zit altijd transparant, maar de kleur daaromheen zorgt ervoor dat je ogen, al dan niet op een subtiele manier, van kleur zullen veranderen.


Gebruik kleurlenzen om je dagelijkse outfit net iets bijzonderder te maken of juist om je Halloween- of carnavalskostuum helemaal af te maken.

Bij het kiezen van lenzen met kleur is het belangrijk dat je een kleur kiest die je ogen op de juiste manier veranderen. Er zijn namelijk grofweg gezien twee soorten kleurlenzen: ondoorzichtige kleurlenzen en transparante kleurlenzen. Ondoorzichtige kleurlenzen zijn gemaakt om je oogkleur compleet te veranderen. Transparante kleurlenzen zijn bedoeld om de natuurlijke kleur van je ogen een boost te geven.


• Ondoorzichtige kleurlenzen

Als je je ogen een heel andere kleur wilt geven dan zijn ondoorzichtige lenzen perfect. Dit zijn zachte contactlenzen die je oogkleur volledig veranderen. Deze gekleurde contactlenzen zijn verkrijgbaar in diverse tinten die de kleur van je ogen drastisch kunnen veranderen. Als je iris van nature een donkere kleur heeft (zoals bij bruine ogen) en je wilt een andere oogkleur proberen, dan kun je het beste dit soort contactlenzen gebruiken.


Ondoorzichtige lenzen zijn ook heel geschikt om te dragen tijdens bijvoorbeeld carnaval of een Halloween party. Je kunt bij ons online ondoorzichtige lenzen bestellen voor zowel bijziendheid als verziendheid. En natuurlijk verkopen we ook ondoorzichtige lenzen zonder sterkte, perfect voor bijvoorbeeld Halloween, een avondje uit of een feestje als je normaal geen lenzen of een bril draagt. Deze Halloween kleurlenzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.


Transparante kleurlenzen

Transparante kleurlenzen zijn bedoeld om je natuurlijke oogkleur nog beter te laten uitkomen, zonder daarbij de kleur drastisch te veranderen. Transparante kleurlenzen zijn natuurlijke kleurlenzen die geschikt zijn om wat meer intensiteit aan je oogkleur toe te voegen. Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld kleurlenzen die passen bij de kleur van je blauwe ogen, dan zijn transparante kleurlenzen echt iets voor jou. Deze gekleurde lenzen zijn ook verkrijgbaar in lichtere bruintinten.

Gekleurde maandlenzen zijn perfect als je regelmatig kleurlenzen draagt en op zoek bent naar gekleurde lenzen die een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden en die je langere tijd kunt dragen. Als je de lenzen goed schoonmaakt en de lenzen elke keer 's nachts in lenzenvloeistof bewaart, kun je ze tot dertig dagen achtereen dragen. Na die dertig dagen moet je de lenzen weggooien, ook als je de lenzen met kleur niet elke dag draagt.


Zijn je ogen van nature vrij licht van kleur en ben je op zoek naar meer diepte? In dat geval raden we je aan om een tint te kiezen die goed bij je haarkleur en huidskleur past. Gekleurde maandlenzen zoals FreshLook Colorblends en SofLens Natural Colors zijn geschikt voor subtiele ondertonen. Heb je lichte ogen? Probeer dan de FreshLook Colorblends kleurlenzen in groen, grijs of blauw. Als je donkere ogen hebt dan raden we Pure Hazel, Brown en Honey aan.


Donkere ogen kunnen wat subtieler worden gekleurd met ondoorzichtige kleurlenzen in lichtere bruintinten. FreshLook Colors lenzen zijn zeer geschikt als je de kleur van je ogen drastisch wilt transformeren. Deze zijn verkrijgbaar in levendige en spannende kleuren zoals Hazel, Misty Grey en Violet.


Natuurlijk kun je bij ons ook gekleurde daglenzen bestellen. FreshLook One Day daglenzen zijn gekleurde daglenzen die je natuurlijke oogkleur nog beter uit laten komen. Deze daglenzen zijn heel handig en hygiënisch in gebruik. Omdat het daglenzen zijn hoef je FreshLook One Day 's avonds niet te bewaren in lenzenvloeistof. Je gooit de lenzen 's avonds gewoon weg en de volgende ochtend gebruik je een nieuw setje lenzen. Deze gekleurde daglenzen zijn een uitstekende keuze voor mensen die af en toe lenzen met kleur willen dragen.

Als je besluit om voor het eerst kleurlenzen te kopen dan raden we aan om eerst een opticien te bezoeken. Je opticien kan je helpen om te kijken welke kleurlenzen het meest geschikt zijn voor jou. Met de kleurlenzen van Vision Direct hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit, aangezien de lenzen die wij verkopen allemaal zijn gefabriceerd door bekende fabrikanten (zoals Johnson & Johnson en Alcon/Ciba Vision). Je vindt bij ons dus de beste kleurlenzen. Lees wel altijd van tevoren de instructies die worden meegeleverd bij de lenzen, ook al ben je een ervaren lensdrager.


Draag je voor het eerst contactlenzen? Dan hebben we een paar tips voor je:


• Deel lenzen nooit met iemand anders. Het is natuurlijk leuk om onderling te wisselen en te kijken welke kleur beter staat, maar dit vergroot de kans op oogontstekingen.

• Verzorg je kleurlenzen altijd goed. Maak maandlenzen elke avond schoon en bewaar ze in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Gekleurde daglenzen gooi je aan het eind van de dag weg.

• Doe je kleurlenzen meteen uit wanneer ze geïrriteerd aanvoelen. Rode, pijnlijke ogen kunnen wijzen op oogontsteking en dan is het dragen van contactlenzen geen goed idee. Neem dus altijd voor de zekerheid een bril mee.

• Probeer verschillende contactlenzen uit om te zien welke het beste bij je passen.


Als je voor het eerst lenzen bij ons bestelt, vergeet dan niet om gebruik te maken van onze kortingscode voor je eerste bestelling bij Vision Direct. Met deze code krijg je 10% korting op je lenzen.

Air Optix Colors is verkrijgbaar in negen kleuren. Deze zachte, gekleurde maandlens heeft drie individuele kleurringen, die de diepte en intensiteit van je oogkleur vergroten. Deze ademende lenzen laten veel zuurstof door en houden tegelijkertijd vocht vast. Hierdoor blijven je ogen de hele dag door gezond aanvoelen. Deze kleurlens is verkrijgbaar met en zonder sterkte.

• De zachte maandlenzen van FreshLook Colorblends zijn verkrijgbaar in twaalf tinten. Deze lenzen verbeteren je oogkleur met een natuurlijk effect. Als je een lichte oogkleur hebt, kun je bijvoorbeeld FreshLook Colorblends in groen, grijs of blauw proberen. Voor donkere ogen zijn de tinten Brown, Pure Hazel en Honey heel geschikt. Voor een een heftiger kleureffect kun je True Sapphire, Gemstone Green, Amethyst, Sterling Grey of Brilliant Blue proberen.

• FreshLook Colors lenzen zijn zachte gekleurde maandlenzen, speciaal ontworpen om levendigheid en kleurdiepte toe te voegen aan je natuurlijke uitstraling. Deze lenzen zijn verkrijgbaar in zes verschillende tinten: Blauw, Violet, Groen, Misty Grey, Hazel en Sapphire Blue. Wij raden de eerste vier kleuren aan voor lichtere ogen, en de laatste twee kleuren voor donkere ogen. Deze ondoorzichtige lenzen zijn een geweldige keuze als je je look drastisch wilt veranderen.

FreshLook One Day contactlenzen zijn gekleurde daglenzen. Deze zachte lenzen zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren, zowel met als zonder sterkte. Als je blauwe ogen hebt, raden we aan om de blauwe of grijze FreshLook lenzen te proberen om meer diepte toe te voegen aan je oogkleur. Voor bruine ogen is de kleur Pure Hazel heel geschikt. Groene ogen zien er nog levendiger uit met de groene FreshLook One Day contactlenzen.

BETAALMOGELIJKHEDEN