Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Oogdouches en sprays tegen geïrriteerde ogen

 • Informatie
 • Producten
 • Als je last hebt van droge ogen kan het zijn dat je lenzen wat oncomfortabel aanvoelen nadat je ze voor een lange tijd in hebt gehad. Hoewel oogdruppels daarbij uitstekende verlichting kunnen bieden, zijn er ook producten beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in combinatie met contactlenzen, zoals oogdouches en sprays.

  Welke soorten oogdouches en sprays verkopen wij?

  Eye Logic

  Deze effectieve spray biedt supersnelle verlichting voor vermoeide of droge ogen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met contactlenzen en gaan gevoeligheid, een zanderig gevoel en eiwitaanslag tegen. De speciale formule werkt ook goed met make-up, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je make-up erdoor zal uitlopen.

  Waarom zijn oogdouches en sprays belangrijk?

  Jeukende ogen kunnen het dragen van contactlenzen vermoeiend maken. Met oogdouches en sprays hydrateer je je ogen waardoor je ongemakken snel en op een eenvoudige manier verlicht zodat je weer volop van je lenzen kunt genieten.

  Sommige lensdragers gebruiken liever geen oogdruppels omdat ze wat lastig zijn aan te brengen en je gauw vloeistof verspilt. Met oogdouches en sprays zorg je ervoor dat je zonder verspilling het hele oog bedekt, waardoor ze de hele dag door fris en gezond zullen aanvoelen.

  Oogdouches en sprays zijn gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen, waardoor je je droge ogen waar en wanneer dan ook kunt behandelen. De verfrissende spray geeft je ogen meteen een fris gevoel dat de hele dag zal aanhouden.

  Voor welke oogafwijkingen zijn oogdouches en sprays geschikt?

  Het gebruik van oogdouches en sprays zal ongemakken veroorzaakt door droge ogen verlichten, maar niet tegengaan of genezen. Ze zijn dus vooral geschikt voor het behandelen van droge ogen aangezien ze snelle verlichting bieden waardoor je je contactlenzen zonder problemen kunt blijven dragen.

  Als je ernstige ongemakken ervaart of wel heel vaak last hebt van droge ogen, raden we aan je huisarts of oogarts te bezoeken. Zij zullen je kunnen vertellen wat er precies aan de hand is en hoe je de specifieke symptomen kunt behandelen.

  Overige informatie

  Meer informatie nodig over het online aanschaffen van contactlenzen? Wij helpen je graag via de chat, telefoon of email. Heb je een vraag over een Vision Direct-bestelling? Neem dan een kijkje op een van de volgende pagina’s:

 • Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   1 item found