🌞 Cadeaus 🌞 Kies nu

RGP-lenzenvloeistof

 • Informatie
 • Producten
 • Als je harde lenzen of ook wel RGP-lenzen draagt, zorgt RGP-lenzenvloeistof ervoor dat je ogen comfortabel aanvoelen en de lenzen veilig en optimaal werken. Onze grote aanbod aan RGP-lenzenvloeistoffen zijn uiterst geschikt voor het reinigen en verzorgen van je lenzen.

  Wat is RGP-lenzenvloeistof en waarom is het belangrijk?

  RGP-lenzenvloeistof is speciaal ontworpen om RGP-lenzen te reinigen en desinfecteren. Aangezien dit type lens alleen voor wekelijks of maandelijks gebruik wordt gemaakt is een dagelijkse goede verzorging essentieel voor het behouden van schone, frisse lenzen die je de volgende ochtend weer zonder problemen kunt indoen.

  Reinig je RGP-lenzen daarom elke avond met RGP-lenzenvloeistof om vuil en eiwitaanslag dat zich gedurende de dag ophoopt te verwijderen. Zodra je klaar bent, spoel je ze nog een keer goed af en stop je ze in het met lenzenvloeistof gevulde lenzendoosje. Hierdoor zullen de lenzen ’s nachts steriel blijven en kun je ze ’s ochtends meteen indoen voor een hele dag comfortabel en helder zicht.

  Wat zijn de voordelen van RGP-lenzenvloeistof?

  RGP-lenzenvloeistof zijn als enige geschikt voor het reinigen en desinfecteren van RGP-lenzen. Multi-purpose RGP-lenzenvloeistoffen maken het onderhouden van je lenzen snel en simpel: je hoeft ze enkel schoon te vegen, af te spoelen en op te bergen. Je kunt de RGP-lenzenvloeistof voor elke stap in het reinigingsproces gebruiken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het bij elkaar zoeken van allerlei losse flesjes.

  Over het algemeen hoef je je RGP-lenzen maar een keer per dag te reinigen, maar als je last hebt van droge ogen kan het zijn dat je ogen gedurende de dag wat geïrriteerd aan gaan voelen. In dat geval is het een goed idee om je lenzen even uit te doen, je ogen te laten rusten en de lenzen kort af te spoelen met RGP-lenzenvloeistof waarna ze weer als nieuw zullen aanvoelen.

  Onze populairste RGP-lenzenvloeistoffen

  Boston Advance Multipack

  Boston Advance Multipack

  Gemaakt door de fabrikant Bausch & Lomb, Boston Advance Multipack is een multipurpose reinigings- en onderhoudsproduct speciaal ontworpen voor RGP lenzen. Bestaande uit 3 flesjes bewaarvloeistof en 3 flesjes schoonmaakmiddel, bevat dit pakket alles wat je nodig hebt voor een twee-staps schoonmaak-regime speciaal voor zuurstofdoorlatende harde RGP-lenzen.

  Total Care Wetting Solution

  Total Care Wetting Solution

  Na het diep reinigen van je RGP-lenzen, berg je ze veilig op in een met deze wetting solution gevuld lenzendoosje. Zo zullen je lenzen de hele nacht steriel en vochtig blijven waardoor je ogen de volgende dag fris en comfortabel aan zullen voelen.

  Delta Multipack

  Delta Multipack

  Dit Sauflon Delta Multipack reinigt en desinfecteert RGP-lenzen grondig waardoor ze de hele dag door comfortabel aanvoelen. Dit tweedelige verzorgingspakket bestaande uit bewaarvloeistof en reinigingsmiddel zal je ogen vochtig houden en zo een langdurig comfort garanderen. Door je lenzen ’s nachts in de speciale DSW-vloeistof te bewaren voelen ze de volgende dag weer als nieuw.

  Boston Simplus

  Boston Simplus

  Boston Simplus maakt het reinigen van je lenzen een stuk makkelijker door een unieke combinatievloeistof te bieden die reinigt, desinfecteert én functioneert als bewaarvloeistof. Deze combinatievloeistof is geschikt voor het verwijderen van vuil en bevat ook een vochtkussen om je lenzen zo comfortabel mogelijk aan te laten voelen. Wanneer je je lenzen ’s avonds opbergt zorgt deze vloeistof goed voor je lenzen waardoor je ze ’s ochtends zonder problemen weer kunt indoen.

  Regard K RGP lenzenvloeistof (pakket voor 3 maanden)

  Regard K RGP lenzenvloeistof

  Deze lenzenvloeistof is vrij van conserveringsmiddelen en is een uitstekende keuze voor lensdragers op zoek naar een middel dat hun ogen fris en helder aan doet laten voelen. Het bevat OxyChlorite™, een ontsmettingsmiddel welke ervoor zorgt dat je ogen er de hele dag wit en gezond uitzien. Bovendien is deze lenzenvloeistof een uiterst effectief reinigingsmiddel, waardoor je zelfs voor de meest hardnekkige eiwitaanslag geen gebruik hoeft te maken van speciale tabletten.

  Overige informatie

  Meer informatie nodig over het online aanschaffen van contactlenzen? Wij helpen je graag via de chat, telefoon of email. Heb je een vraag over een Vision Direct-bestelling? Neem dan een kijkje op een van de volgende pagina’s:

 • Filters:
  Merk
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Merk
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   11 producten gevonden