Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Dailies lenzen

 • Informatie
 • Producten
 • Dailies lenzen

  Dailies lenzen worden gemaakt door Alcon, een van de grootste lenzenfabrikanten ter wereld. Dailies lenzen zijn -zoals de naam al aangeeft- daglenzen. Deze zachte lenzen draag je een dag en aan het einde van de dag gooi je de lenzen weg. De volgende dag gebruik je weer een nieuwe set lenzen.

  In het assortiment van Dailies vind je onder andere Dailies AquaComfort Plus, Dailies Total 1, Dailies AquaComfort Plus Toric en Dailies Total 1 Multifocal. Duizenden mensen bestellen elke maand deze lenzen online op onze website, vanwege het uitzonderlijke comfort van de Dailies contactlenzen.

  Dailies lenzen zijn enorm populaire daglenzen. Dit komt omdat deze contactlenzen van hoogwaardige kwaliteit heel comfortabel zijn. Alle Dailies lenzen maken namelijk gebruik van een unieke hydrateringstechnologie, waardoor je ogen elke keer als je knippert gehydrateerd worden. Hierdoor voelen je ogen de hele dag gehydrateerd en vooral gezond aan.

  Dailies lenzen: welke lens is het beste voor mij?

  Daglenzen

  Dailies AquaComfort Plus

  Onze opticien zegt over Dailies AquaComfort Plus: "Dailies AquaComfort Plus zijn comfortabele zachte lenzen. Deze lenzen zijn heel makkelijk in gebruik, ideaal dus als je voor het eerst lenzen gaat dragen. Dankzij de ultradunne randen en het ademende materiaal kun je deze zachte lenzen de hele dag comfortabel dragen. Deze lens kun je online bestellen in een 30 pack en in een handig 90 pack.

  Dailies Total 1

  • Prijs: € 29,99
  • Gemiddelde klantenbeoordeling:
  • Vergelijkbaar met: Clariti 1 Day

  Onze opticien zegt over Dailies Total 1: "Dit zijn de ideale daglenzen voor droge ogen. Deze Dailies Total 1 lenzen bieden de hele dag comfort op een constant hoog niveau. Het gladde oppervlak van deze lens helpt om de wrijving tussen je ooglid en oog te verminderen. Deze lens kun je hierdoor met gemak tot wel zestien uur per dag dragen. Dankzij het geavanceerde ontwerp van Alcon laat deze lens veel zuurstof door naar je oog. Deze contactlens kun je online bestellen in een 30 pack en in een doosje met 90 lenzen."

  Focus Dailies All Day Comfort

  Onze opticien zegt over Focus Dailies All Day Comfort: "Deze daglenzen zijn gemaakt met de Lightstream Technology™ van Alcon. Dit zorgt voor een glad lensoppervlak waardoor eiwitaanslag op de lens wordt voorkomen. Hierdoor heb je met deze daglenzen gegarandeerd de hele dag lang een duidelijk zicht. De lenzen laten bij elke knippering van je ogen vocht vrij, zodat je ogen de hele dag gehydrateerd blijven. Deze lenzen kun je online bestellen in een 30 pack en in een 90 pack."

  Daglenzen met cilinder

  Dailies AquaComfort Plus Toric

  Onze opticien zegt over Dailies AquaComfort Plus Toric: "Dit is een daglens met een cilinder. Dit houdt in dat deze lens geschikt is om te dragen als je een cilinderafwijking hebt. Dit wordt ook wel astigmatisme genoemd. Met deze lenzen profiteer je van het gemak dat een daglens biedt. De contactlenzen hebben een stabiele pasvorm, dit zorgt voor een hoog niveau van comfort en visuele scherpte."

  Focus Dailies Toric

  Onze opticien zegt over Focus Dailies Toric: "Met deze daglens worden je ogen met elke knippering gehydrateerd. Dankzij het gladde oppervlak van de lens wordt eiwitaanslag voorkomen. Deze comfortabele zachte contactlens met cilinder is geschikt voor mensen met een cilinderafwijking."

  Multifocale daglenzen

  Dailies Total 1 Multifocal

  • Prijs: € 39,99
  • Gemiddelde klantenbeoordeling:

  Onze opticien zegt over Dailies Total 1 Multifocal: "Dit zijn de ideale daglenzen als je multifocale lenzen moet dragen. Met deze zachte lens kun je zowel dichtbij als veraf alles goed zien. Dankzij het hoogwaardige materiaal waar deze contactlenzen van zijn gemaakt, is Dailies Total 1 Multifocal uitermate geschikt om online te bestellen als je last hebt van droge ogen. Met deze lenzen heb je geen leesbril meer nodig."

  Dailies AquaComfort Plus Multifocal

  • Prijs: € 31,99
  • Gemiddelde klantenbeoordeling:

  Onze opticien zegt over Dailies AquaComfort Plus Multifocal: "Met deze zachte multifocale lenzen kun je alles vanaf elke afstand goed zien zonder dat je een leesbril nodig hebt. Het zogenaamde Precision Profile-ontwerp zorgt voor een comfortabele pasvorm. Hierdoor heb je de hele dag een uitstekend zicht."

  Wat onze klanten zeggen over Dailies lenzen

  Dailies AquaComfort Plus

  Hele fijne lenzen. Je ogen blijven de hele dag gehydrateerd. Ik heb er veel plezier van in de droge kantooromgeving waar ik werk.
  Willemijn

  Dailies Total 1

  Comfortabele goed zittende lenzen. Ik heb relatief droge ogen en deze passen mij het best.
  Martin

  Dailies AquaComfort Plus Toric

  Dit zijn de beste lenzen die ik ooit gehad heb. Ik heb verschillende andere dag- en maandlenzen geprobeerd maar die kon ik nooit de hele dag in hebben. Ik werk in een kantoor met airco en kreeg met andere merken altijd last van droge ogen aan het eind van de middag, maar met deze lenzen heb ik dat probleem niet.
  Mark

 • Filters:
  Merk
  Soort
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Merk
   Soort
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   11 producten gevonden