Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Help & nieuws

Heb je vragen over lenzen, oogverzorging of bepaalde aandoeningen? De experts van Vision Direct helpen je graag!

Onze veelgestelde vragen, gebruikersgidsen en blogposts behandelen alles van het indoen van lenzen tot je eerste online bestelling. Zoek naar een bepaald onderwerp waarin je interesse hebt, browse door de verschillende thema's, of neem contact op met onze huisopticien Benjamin Dumaine via opticien@visiondirect.nl.

Gebruikersgidsen

Gebruikersgidsen

Onze gebruikersgidsen komen handig van pas als je op zoek bent naar advies van experts over oogverzorgingsonderwerpen. Bekijk bijvoorbeeld onze handige instructievideo's, of maak gebruik van nuttige tips voor je oogproducten.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Alle informatie die je nodig hebt voor het online bestellen van lenzen bij Vision Direct. Informatie over de bezorging, productbeschikbaarheid en hoe snel & gemakkelijk het is om je lenzen direct thuis gestuurd te krijgen.

Blogs

Blog

Het laatste nieuws van het team van Vision Direct! Informatie over winacties, promoties, prijsvragen en andere leuke dingen.

Klantenservice

Klantenservice

Wij beschikken over een vakkundig klantenserviceteam dat al je vragen over lenzen en oogzorgproducten kan beantwoorden. Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt ons bellen op 020 635 2310 of een e-mail sturen naar service@visiondirect.nl. En natuurlijk kun je gebruikmaken van onze live chat.

Sociale verantwoordelijkheid

Sociale verantwoordelijkheid

Als deel van de Essilor-groep doet Vision Direct er alles aan om je leven te verbeteren door middel van je zicht. Ontdek hier hoe we de gemeenschap wereldwijd helpen.

Retourzendingen

Retourzendingen

Het is heel makkelijk om iets retour te sturen en je geld terug te krijgen. Als je deze stappen volgt zorgen wij dat het wordt geregeld. Lees hier hoe je iets terug kunt sturen.

please wait