Help & nieuws

Heb je vragen over lenzen, oogverzorging, of bepaalde aandoeningen? De experts van Vision Direct helpen je met graag!

Onze veelgestelde vragen, gebruikersgidsen en blogposts behandelen alles van het indoen van lenzen tot je eerste online bestelling. Zoek naar een bepaald onderwerp waarin je interesse hebt, browse door de verschillende thema's, of neem contact op met onze huisopticien Benjamin Dumaine via opticien@visiondirect.nl.

Gebruikersgidsen

Onze gebruikersgidsen komen handig van pas als je op zoek bent naar advies van experts over oogverzorgingsonderwerpen. Bekijk bijvoorbeeld onze handige instructievideo's, of maak gebruik van nuttige tips voor je oogproducten.

Veelgestelde vragen

Alle informatie die je nodig hebt voor het online bestellen van lenzen bij Vision Direct. Informatie over de bezorging, productbeschikbaarheid en hoe snel & gemakkelijk het is om je lenzen direct thuis gestuurd te krijgen.

Blog

Het laatste nieuws van het team van Vision Direct! Informatie over winacties, promoties, prijsvragen en andere leuke dingen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur op weekdagen en van 9.00 tot 17.30 op zaterdag, per telefoon, e-mail, web chat en social media.

visiondirect.nl

Sociale verantwoordelijkheid

Als deel van de Essilor-groep doet Vision Direct er alles aan om je leven te verbeteren door middel van je zicht. Ontdek hier hoe we de gemeenschap wereldwijd helpen.

please wait