Probeer deze hydraterende daglens met de Code ELITE2021

De beste contactlenzen van 2021

dinsdag 2 maart 2021 door Vision Direct

Onze bestverkochte contactlenzen

Als je lenzen draagt wil je natuurlijk wel de beste lenzen dragen die er zijn. Bij Vision Direct willen we dat natuurlijk ook; het is belangrijk dat je de contactlens kiest die het beste past bij jouw ogen en jouw wensen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beste lenzen van 2021. Daarnaast vind je hier ook een overzicht van de beste lenzenvloeistof en de beste oogdruppels.

everclear ADM

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De lenzen met de beste prijs-kwaliteitverhouding in 2021 zijn overduidelijk everclear ADM. Deze zachte lenzen zijn speciaal ontworpen om je ogen de hele dag gehydrateerd te houden. everclear ADM is exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Deze lenzen zijn gemaakt met een nieuw soort hydrogelmateriaal met een hoog watergehalte. Hierdoor zorgt everclear ADM voor optimale hydratatie en comfort. Deze lenzen zijn daardoor ook ideaal als je voor het eerst contactlenzen gaat dragen.

everclear ADM is zeer voordelig. En omdat dit een daglens is, gebruik je elke dag een nieuw setje lenzen. Heel handig en hygiënisch dus. Bijkomend voordeel is dat deze lens een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke stralen van de zon.

Bestel everclear ADM

"Hele fijne lenzen voor een hele goede prijs." Recensie door Anouschka (geplaatst op 12-10-2020)

"Hele fijne lenzen! Ik werk de hele dag achter de computer en heb nooit last van droge ogen. Ook een hele goede prijs voor zulke prettige lenzen." Recensie door Clarissa (geplaatst op 08-10-2020)

everclear ELITE

Beste all-rounder

everclear ELITE is een zachte daglens, gemaakt van een silicone hydrogel materiaal dat veel zuurstof doorlaat. Deze lenzen kun je daardoor tot wel 12 uur op een dag dragen, zonder dat je ogen onprettig aan gaan voelen.

Deze lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. everclear ELITE is een perfecte lens als je snel last hebt van droge ogen. Deze lens houdt namelijk vocht vast, waardoor je geen last krijgt van geïrriteerde ogen. Bijkomend voordeel is dat everclear ELITE een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Bestel everclear ELITE

"Superlenzen! Ben er erg tevreden over met mijn gevoelige ogen!" Recensie door Bodine (geplaatst op 06-10-2019)

"Fijne lens voor een mooie prijs!" Recensie door Roos (geplaatst op 26-01-2021)

Dailies Total 1

Beste lenzen voor droge ogen

Veel van onze klanten vinden Dailies Total 1 de fijnste daglenzen voor droge en gevoelige ogen.

Als je snel last hebt van droge ogen kan het dragen van lenzen onprettig aanvoelen. Maar als je Dailies Total 1 draagt is het probleem van droge ogen snel opgelost. Dankzij het watergehalte van de lens krijgen je ogen namelijk voldoende vocht. Deze handige daglenzen voelen daarom heel comfortabel aan.

Bestel Dailies Total 1

"Comfortabele goed zittende lenzen. Ik heb relatief droge ogen en deze passen mij het best." Recensie door Martin (geplaatst op 07-10-2020)

"Eindelijk een lens waar ik met mijn droge ogen iets aan heb." Recensie door Brenda (geplaatst op 05-10-2020)

Dailies AquaComfort Plus

Beste daglenzen

De Dailies AquaComfort Plus contactlenzen zijn onze bestverkochte zachte daglenzen. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Deze comfortabele lenzen staan erom bekend dat ze je ogen de hele dag gehydrateerd houden. Als je snel last hebt van droge ogen zijn deze lenzen zeker een aanrader. Dailies AquaComfort Plus zijn zacht voor je ogen en zorgen de hele dag voor een helder zicht. Deze lenzen zijn ook verkrijgbaar in een handig 90 pack.

Bestel Dailies AquaComfort Plus

"Heel fijn product. Vooral voor droge ogen." Recensie door Naomi (geplaatst op 17-06-2020)

"Fijne lens, dun en flexibel. Zeer zacht voor de ogen." Recensie door Bas (geplaatst op 19-10-2020)

Biofinity maandlenzen

Beste maandlenzen

Biofinity maandlenzen zijn enorm populaire contactlenzen. Dankzij de Aquaform-technologie krijgen je ogen meer zuurstof in vergelijking met andere maandlenzen. Hierdoor blijven je ogen de hele dag gehydrateerd. Biofinity contactlenzen zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als je last hebt van droge ogen.

Deze lenzen zijn zelfs zo comfortabel dat opticiens ze geschikt vinden voor continu gebruik gedurende zeven dagen en zes nachten. Dit houdt in dat je de lenzen zowel overdag als 's nachts draagt. Overleg dit wel altijd eerst met je opticien. Biofinity is ook verkrijgbaar in een handig 6 pack.

Bestel Biofinity

"Prima contactlenzen met goed draagcomfort." Recensie door J.H. (geplaatst op 22-05-2020)

"Comfortabele lenzen ook voor droge ogen! Ik ben erg kieskeurig wat betreft lenzen, maar van deze heb ik al meerdere doosjes gekocht dus prima lenzen!" Recensie door J. (geplaatst op 19-10-2020)

Acuvue Oasys

Beste tweewekelijkse lenzen/weeklenzen

Ben je op zoek naar lenzen die tussen daglenzen en maandlenzen in zitten? Acuvue Oasys zijn lenzen die je twee weken lang kunt dragen. Deze contactlenzen zijn hierdoor hygiënischer in gebruik dan maandlenzen. Net zoals bij maandlenzen moet je deze lenzen 's nachts bewaren in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Acuvue Oasys wordt gezien als de beste in zijn soort. Deze lenzen zijn ideaal als je snel last heb van droge en geïrriteerde ogen als je lenzen draagt.

Deze lenzen zijn ontwikkeld met de Hydraclear Plus-technologie. Hierdoor voelen de lenzen heel natuurlijk aan op je oog en heb je minder snel last van vermoeide ogen. Deze lenzen zijn daarom een uitstekende optie als je veel naar een computerscherm moet kijken. Dankzij het ingebouwde uv-filter helpen deze lenzen je ogen te beschermen tegen de zon.

Bestel Acuvue Oasys

"Erg blij met deze lenzen. Draag ze al jaren met veel plezier." Recensie door Eva (geplaatst op 23-11-2020)

"Geweldige lenzen. Zitten super comfortabel en zijn makkelijk in en uit te nemen." Recensie door Celine (geplaatst op 02-04-2020)

Acuvue Oasys for Astigmatism

Beste lenzen met een cilinder

Acuvue Oasys for Astigmatism zijn comfortabele zachte lenzen met een cilinder. Deze zachte lenzen zijn ontworpen om een hoog niveau van comfort te bieden.

Door de unieke Hydraclear Plus Technology kun je de hele dag genieten van een duidelijk zicht. Deze torische lenzen hebben een cilinder, speciaal ontwikkeld voor ogen met een cilinderafwijking (ook wel astigmatisme genoemd).

Bestel Acuvue Oasys for Astigmatism

"Goede lenzen, perfect voor mij, merk niet dat ik ze in heb." Recensie door Boas (geplaatst op 05-10-2020)

"Een goede en prettige lens, zeker aan te raden!" Recensie door Mong Lam (geplaatst op 07-10-2020)

Biofinity Multifocal

Beste lenzen voor presbyopie

Ben je toe aan een leesbril, maar draag je liever lenzen? Dan zijn Biofinity Multifocal lenzen zeker het proberen waard.

Deze zachte multifocale maandlenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van ouderdomsverziendheid (presbyopie). De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en ze laten veel zuurstof door naar je ogen. Met deze multifocale lenzen kun je zowel dichtbij als veraf alles goed zien. Je hebt dus geen leesbril meer nodig!

Bestel Biofinity Multifocal

"Heerlijke lenzen, draag ze al jaren zonder problemen. Via Vision Direct stukken voordeliger dan bij de opticien." Recensie door Yvonne (geplaatst op 06-10-2020)

"Uitstekende combi voor veraf kijken en lezen." Recensie door Janine (geplaatst op 07-10-2020)

Freshlook Colorblends

Beste kleurlenzen

Wil je een keer kleurlenzen uitproberen? Dan raden we FreshLook Colourblends aan. Deze geweldige kleurlenzen zijn beschikbaar in twaalf verschillende kleuren. Deze gekleurde lenzen zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar. Deze kleurlenzen van hoogwaardige kwaliteit kun je een maand lang dragen. 's Nachts bewaar je deze lenzen in een lenzendoosje met lenzenvloeistof.

Als je lichte ogen hebt, kun je groen, grijs of blauw proberen. Als je donkere ogen hebt dan raden we de tinten Brown, Pure Hazel en Honey aan. Voor een een heftiger kleureffect kun je het beste True Sapphire, Gemstone Green, Amethyst, Stirling Grey of Brilliant Blue proberen.

Bestel FreshLook Colourblends

"Helemaal top! Normaal draag ik lenzen van een drogist of Hans Anders, maar deze kleurlenzen op sterkte zijn veel beter. Ik heb van mezelf hele donkerbruine ogen. Draag de pure hazel. Maakt mijn ogen lichtbruin/groen, supermooi en krijg veel complimenten." Recensie door Cynthia (geplaatst op 22-03-2020)

"Ik heb donkerbruine ogen en heb de kleur Grey geprobeerd. Het staat erg natuurlijk/ subtiel. Ik vind het mooier dan mijn eigen oogkleur. Voor mij niks anders meer dan kleurlenzen." Recensie door Anh (geplaatst op 14-12-2020)

everclear Eye Drops

Beste oogdruppels

Ben je op zoek naar oogdruppels om verlichting te bieden bij droge, geïrriteerde of vermoeide ogen? Dan zijn everclear Eye Drops de perfecte oplossing. Deze everclear Eye Drops zijn speciaal ontwikkeld om snel verlichting te brengen bij droge ogen.

Je kunt deze oogdruppels elk moment van de dag gebruiken, ongeacht of je lenzen draagt of niet. Dankzij het handige formaat kun je het flesje makkelijk meenemen in je tas of broekzak.

Bestel everclear Eye Drops

"Zeer gemakkelijk te gebruiken en werkt perfect." Recensie door Ria (geplaatst op 05-10-2020)

"Helpt goed bij droge ogen en het dragen van lenzen." Recensie door Linda (geplaatst op 05-10-2020)

everclear Refresh all in one

Beste lenzenvloeistof

De beste lenzenvloeistof is everclear REFRESH All in One, geschikt voor het optimaal reinigen van alle soorten zachte lenzen. Deze alles-in-één lenzenvloeistof verwijdert bacteriën en eiwitophopingen die op het lensoppervlak terechtkomen.

Deze lenzenvloeistof is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daardoor perfect als je gevoelige ogen hebt. Dankzij het handige ontwerp van de fles kun je de lenzenvloeistof heel nauwkeurig doseren. Op die manier heb je meer controle over de hoeveelheid lenzenvloeistof die je wilt gebruiken.

Bestel everclear REFRESH All in One

"Fijne vloeistof voor een goede prijs. Sinds ik deze vloeistof gebruik lijk ik ook minder/minder snel eiwitaanslag op de lens te hebben." Recensie door Paula (geplaatst op 08-11-2020)

"Deze lenzenvloeistof is uitstekend! De lenzen zijn prima schoon en het zicht is perfect. Ook is de vloeistof, in vergelijking met andere multi-purpose solution, niet duur." Recensie door Janneke (geplaatst op 05-10-2020)

Benjamin Dumaine, Head of Business Development

Medeauteur: Benjamin Dumaine

Optometrist en Head of Business Development

Benjamin Dumaine heeft een bachelordiploma van het Institut Supérieur d'Optique in Parijs. Sinds 2003 is hij gediplomeerd optometrist. Dumaine is niet alleen opticien bij Vision Direct, maar ook Head of Business Development. Hij gebruikt zijn expertise op het gebied van contactlenzen om alle afdelingen van Vision Direct te ondersteunen.

Contact us icon

please wait