De beste contactlenzen van 2020

maandag 3 augustus 2020 door Vision Direct

Onze bestverkochte contactlenzen

Bij Vision Direct willen we natuurlijk dat je de contactlens kiest die het beste past bij jouw ogen en jouw wensen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de bestverkochte lenzen op onze website, zodat je kunt zien over welke contactlenzen onze klanten het meest tevreden zijn. Daarnaast vind je hier ook een overzicht van de bestverkochte lenzenvloeistof en oogdruppels.

Beste daglenzen

Dailies AquaComfort Plus

De Dailies AquaComfort Plus contactlenzen zijn onze bestverkochte lenzen. En dat is natuurlijk niet zonder reden.

Deze comfortabele lenzen staan erom bekend dat ze je ogen de hele dag gehydrateerd houden. Als je snel last hebt van droge ogen zijn deze lenzen zeker een aanrader. De lenzen zijn zacht voor je ogen en zorgen de hele dag voor een helder zicht.

"Heel fijn product. Vooral voor droge ogen." Recensie door Naomi (geplaatst op 17-06-2020)

"Fijne lens, dun en flexibel. Zeer zacht voor de ogen." Recensie door Bas (geplaatst op 19-10-2019)

Beste maandlenzen

Biofinity maandlenzen

Biofinity maandlenzen zijn enorm populaire contactlenzen. Dankzij de Aquaform-technologie krijgen je ogen meer zuurstof in vergelijking met andere maandlenzen. Hierdoor blijven je ogen de hele dag gehydrateerd. Biofinity contactlenzen zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als je last hebt van droge ogen.

Deze lenzen zijn zelfs zo comfortabel dat opticiens ze geschikt vinden voor continu gebruik gedurende zeven dagen en zes nachten (raadpleeg wel eerst je opticien voordat je de lenzen 's nachts gaat dragen).

"Prima contactlenzen met goed draagcomfort." Recensie door J.H. (geplaatst op 22-05-2020)

"Comfortabele lenzen ook voor droge ogen! Ik ben erg kieskeurig wat betreft lenzen, maar van deze heb ik al meerdere doosjes gekocht dus prima lenzen!" Recensie door J. (geplaatst op 19-10-2019)

Beste weeklenzen/tweewekelijkse lenzen

Acuvue Oasys

Ben je op zoek naar lenzen die tussen daglenzen en maandlenzen in zitten? Acuvue Oasys zijn lenzen die je twee weken lang kunt dragen. Deze contactlenzen zijn hierdoor hygiënischer in gebruik dan maandlenzen. Acuvue Oasys wordt gezien als de beste in zijn soort. Deze lenzen zijn ideaal als je snel last heb van droge en geïrriteerde ogen tijdens het dragen van contactlenzen.

Acuvue Oasys kan, indien aanbevolen door je opticien, gedurende twee weken worden gedragen waarbij je de lenzen 's nachts in lenzenvloeistof bewaart. Of je kunt ze zeven dagen en zes nachten aaneengesloten dragen. Als je vaak vergeet om 's avonds je lenzen uit te doen, dan zijn deze lenzen een geweldige oplossing.

Deze lenzen zijn ontwikkeld met de Hydraclear Plus-technologie. Hierdoor voelen de lenzen heel natuurlijk aan op je oog en heb je minder snel last van vermoeide ogen. Deze lenzen zijn daarom een uitstekende optie als je veel naar computerschermen moet kijken.

"Erg tevreden met deze Acuvue Oasys lenzen. Ik gebruik deze al jarenlang en draag deze volgens het extended wear schema een week lang dag en nacht. Nog niet één keer problemen mee gehad." Recensie door Arend-Eric (geplaatst op 08-11-2019)

"Geweldige lenzen. Zitten super comfortabel en zijn makkelijk in en uit te nemen." Recensie door Celine (geplaatst op 02-04-2020)

Beste prijs-kwaliteitverhouding

everclear ADM

De lenzen met de beste prijs-kwaliteitverhouding in 2020 zijn overduidelijk everclear ADM. Deze zachte lenzen zijn speciaal ontworpen om je ogen de hele dag gehydrateerd te houden. everclear ADM is exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Deze lenzen zijn gemaakt met een nieuw soort hydrogelmateriaal met een hoog watergehalte. Hierdoor zorgt everclear ADM voor optimale hydratatie en comfort. Deze lenzen zijn daardoor ook ideaal als je voor het eerst contactlenzen gaat dragen.

everclear ADM is zeer voordelig. En omdat dit een daglens is, gebruik je elke dag een nieuw setje lenzen. Heel handig en hygiënisch dus. Bijkomend voordeel is dat deze lens een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke stralen van de zon.

"Hele fijne lenzen voor een hele goede prijs." Recensie door Anouschka (geplaatst op 12-10-2019)

"Hele fijne lenzen! Ik werk de hele dag achter de computer en heb nooit last van droge ogen. Ook een hele goede prijs voor zulke prettige lenzen." Recensie door Clarissa (geplaatst op 08-10-2019)

Beste all-rounder

everclear ELITE

everclear Elite is een enorm comfortabele zachte daglens. Deze lens is gemaakt van een siliconen hydrogel materiaal, dat zuurstof doorlaat. Deze lenzen kun je daardoor tot wel 12 uur op een dag dragen, zonder dat je ogen onprettig aan gaan voelen.

Deze lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. everclear ELITE is een perfecte lens als je snel last hebt van droge ogen. Deze lens houdt namelijk vocht vast, waardoor je geen last krijgt van geïrriteerde ogen. Bijkomend voordeel is dat everclear ELITE een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

"Superlenzen! Ben er erg tevreden over met mijn gevoelige ogen!" Recensie door Bodine (geplaatst op 06-10-2019)

"Perfecte daglenzen, makkelijk in te zetten en uit te halen" Recensie door Miek (geplaatst op 05-10-2019)

Beste lenzen voor droge ogen

Dailies Total 1

Veel van onze klanten vinden Dailies Total 1 de fijnste daglenzen voor droge en gevoelige ogen. Als je snel last hebt van droge ogen kan het dragen van lenzen onprettig aanvoelen.

Als je Dailies Total 1 draagt is het probleem van droge ogen snel opgelost. Het hoge watergehalte van deze lens zorgt namelijk voor voldoende vocht voor je ogen. Deze handige daglenzen voelen daarom heel comfortabel aan.

"Comfortabele goed zittende lenzen. Ik heb relatief droge ogen en deze passen mij het best." Recensie door Martin (geplaatst op 07-10-2019)

"Eindelijk een lens waar ik met mijn droge ogen iets aan heb." Recensie door Brenda (geplaatst op 05-10-2019)

Beste lenzen met een cilinder

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism zijn comfortabele torische contactlenzen met een cilinder. Deze zachte lenzen zijn ontworpen om een hoog niveau van comfort te bieden.

Door de unieke Hydraclear Plus Technology kun je de hele dag genieten van een duidelijk zicht. Deze torische lenzen hebben een cilinder, speciaal ontwikkeld voor ogen met een cilinderafwijking (ook wel astigmatisme genoemd).

"Goede lenzen, perfect voor mij, merk niet dat ik ze in heb." Recensie door Boas (geplaatst op 05-10-2019)

"Een goede en prettige lens, zeker aan te raden!" Recensie door Mong Lam (geplaatst op 07-10-2019)

Beste lenzen voor presbyopie

Biofinity Multifocal

Ben je toe aan een leesbril, maar geef je de voorkeur aan lenzen? Dan zijn Biofinity Multifocal lenzen zeker het proberen waard.

Deze zachte multifocale maandlenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van ouderdomsverziendheid (presbyopie). De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en ze laten veel zuurstof door naar je ogen.

"Heerlijke lenzen, draag ze al jaren zonder problemen. Via Vision Direct stukken voordeliger dan bij de opticien." Recensie door Yvonne (geplaatst op 06-10-2019)

"Uitstekende combi voor veraf kijken en lezen." Recensie door Janine (geplaatst op 07-10-2019)

Beste oogdruppels

everclear Eye Drops

Ben je op zoek naar oogdruppels om verlichting te bieden bij droge, geïrriteerde of vermoeide ogen? Dan zijn everclear Eye Drops de perfecte oplossing. Deze everclear Eye Drops zijn speciaal ontwikkeld om snel verlichting te brengen bij droge ogen.

"Zeer gemakkelijk te gebruiken en werkt perfect." Recensie door Ria (geplaatst op 05-10-2019)

"Helpt goed bij droge ogen en het dragen van lenzen." Recensie door Linda (geplaatst op 05-10-2019)

Beste lenzenvloeistof

everclear Refresh all in one

De beste lenzenvloeistof is everclear REFRESH All in One, geschikt voor het optimaal reinigen van alle soorten zachte lenzen. Deze alles-in-één lenzenvloeistof verwijdert bacteriën en eiwitophopingen die op het lensoppervlak terechtkomen.

Deze lenzenvloeistof is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daardoor perfect als je gevoelige ogen hebt. Dankzij het handige ontwerp van de fles kun je de lenzenvloeistof heel nauwkeurig doseren. Op die manier heb je meer controle over de hoeveelheid lenzenvloeistof die je wilt gebruiken.

"Fijne vloeistof voor een goede prijs. Sinds ik deze vloeistof gebruik lijk ik ook minder/minder snel eiwitaanslag op de lens te hebben." Recensie door Paula (geplaatst op 08-11-2019)

"Deze lenzenvloeistof is uitstekend! De lenzen zijn prima schoon en het zicht is perfect. Ook is de vloeistof, in vergelijking met andere multi-purpose solution, niet duur." Recensie door Janneke (geplaatst op 05-10-2019)

Benjamin Dumaine, Head of Business Development

Medeauteur: Benjamin Dumaine

Optometrist en Head of Business Development

Benjamin Dumaine heeft een bachelordiploma van het Institut Supérieur d'Optique in Parijs. Sinds 2003 is hij gediplomeerd optometrist. Dumaine is niet alleen opticien bij Vision Direct, maar ook Head of Business Development. Hij gebruikt zijn expertise op het gebied van contactlenzen om alle afdelingen van Vision Direct te ondersteunen.

Contact us icon

please wait