🌞 Cadeaus 🌞 Kies nu

Lenzenvloeistof

 • Informatie
 • Producten
 • Om het meeste uit je maand- of weeklenzen te halen is het belangrijk dat je ze minstens een keer per dag reinigt. Contactlensreinigers en lenzenvloeistof helpen vuil en aanslag verwijderen dat zich gedurende de dag op het lensoppervlak ophoopt. We leveren verschillende contactlensreinigers, lenzenvloeistoffen en salines van uitstekende kwaliteit waarmee je je lenzen snel en effectief kunt reinigen.

  Wat zijn lenzenvloeistoffen en -reinigers en waarom zijn ze belangrijk?

  EWanneer je je contactlenzen de hele dag in hebt is het logisch dat er zich wat vuil op het oppervlak van de lens ophoopt. Daglenzen kun je gewoon weggooien aan het einde van de dag en hoeven dus niet gereinigd te worden, maar maand- of tweewekelijkse lenzen die je dagelijks hergebruikt moeten goed worden schoongemaakt om te voorkomen dat je de dag begint met vuile lenzen.

  Met contactlensreinigers verwijder je vuil en aanslag van de lens waarmee je voorkomt dat je lenzen geïrriteerd raken of je ogen onprettig aanvoelen. Het is bovendien belangrijk dat je ze ‘s avonds afspoelt en ’s nachts bewaart in lenzenvloeistof omdat je er zo voor zorgt dat ze hun vorm en kwaliteit behouden voordat je ze ’s ochtends weer indoet. Lenzenvloeistof is een combinatie van gesteriliseerd zout en water waardoor het zowel geschikt is om lenzen mee af te spoelen als lenzen in te bewaren. Als resultaat zullen je lenzen natuurlijk aanvoelen waardoor je ze langer kan dragen.

  We verkopen ook speciale tabletten voor het verwijderen van eiwitaanslag. De Ultrazyme Universal tabletten kunnen je zicht aanzienlijk verbeteren doordat ze vertroebeling veroorzaakt door de opbouw van eiwitten op het oppervlak van de lens tegengaan. Hierdoor zullen je lenzen zo comfortabel aanvoelen dat je misschien wel vergeet dat je ze in hebt.

  Wat zijn de voordelen van contactlensreinigers en lenzenvloeistoffen?

  Het reinigen van je lenzen is essentieel wanneer je hetzelfde paar gedurende een maand of week op een veilige en comfortabele manier wil dragen. Door contactlensreinigers te gebruiken zorg je ervoor dat je ogen goed aanvoelen en je zicht helder blijft.

  Het gebruik van lenzenvloeistof zorgt ervoor dat je lenzen hun kwaliteit behouden door ze te verzorgen wanneer jij slaapt. Daarnaast is het zeer geschikt om eiwitaanslag, wat zich gedurende de dag van nature op het lensoppervlak ophoopt, mee af te spoelen.

  Onze populairste lenzenvloeistoffen

  Oté Clean

  Oté Clean

  Oté Clean geeft je lenzen een diepe reiniging met behulp van een formule bestaande uit alcohol en niet-ionische verbindingen. Samen nemen deze stoffen eiwitaanslag en andere soorten vuil op waardoor ze het lensoppervlak op een effectieve manier schoonmaken. In combinatie met het conserveringsmiddel Polyhexanide Biguanide, levert deze populaire lenzenvloeistof elke ochtend frisse, schone lenzen.

  Lens Plus Ocupure Saline Large

  Lens Plus Ocupure Saline Large

  Dit 360ml flesje lenzenvloeistof is geschikt voor het afspoelen en opbergen van zowel RGP als zachte lenzen. Met een pH-waarde die overeenkomt met dat van het oog, biedt het je lenzen een natuurlijke, comfortabele omgeving. De vloeistof kan worden gecombineerd met speciale tabletten voor eiwitaanslag voor een extra diepe reiniging.

  Sensitive Eyes

  Sensitive Eyes

  Topmerk Bausch & Lomb levert Sensitive Eyes, een milde oplossing welke perfect is voor het afspoelen van je lenzen nadat je ze gedesinfecteerd hebt. Het gaat goed samen met multi-purpose oplossingen zoals Everclear Multi-Purpose waarmee je je lenzen vochtig en comfortabel houdt. Sensitive Eyes gaat bacteriën tegen met behulp van je natuurlijk tranen waardoor je ogen altijd gezond zullen aanvoelen.

  Ultrazyme Universal

  Ultrazyme Universal

  Deze tabletten zijn speciaal ontworpen om dagelijkse eiwitaanslag te verwijderen en zijn daarom uiterst geschikt voor een diepe lensreiniging waarmee je goed zicht en een fris gevoel stimuleert. Ultrazyme Universal is vooral bedoeld als extra boost en dient te worden opgelost in een reiniger naar keuze om het reinigingsproces effectiever te laten verlopen.

  Overige informatie

  Op zoek naar meer informatie over het online aanschaffen van contactlenzen of lenzenvloeistof? Wij helpen je graag via de chat, telefoon of e-mail. Heb je een vraag over een Vision Direct bestelling? Neem dan eens een kijkje bij een van de volgende pagina’s:

 • Filters:
  Merk
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Merk
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   5 producten gevonden