Reinigers & salines

  • Informatie
  • Producten
  • Zijn je lenzen aan een grondige schoonmaakbeurt toe? Dan ben je bij Vision Direct aan het juiste adres, want we hebben zowel reinigers als salines en reinigingstabletten.

    Een specifieke contactlensreiniger heeft een samenstelling die nét iets beter reinigt dan een alles-in-één-vloeistof. Onze reinigers verwijderen zonder problemen hardnekkig vuil en aanslag van het lensoppervlak en zorgen ervoor dat lenzen weer brandschoon en hygiënisch worden. Oté Clean is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor zowel harde lenzen als zachte lenzen.

    We verkopen ook enzymtabletten voor een grondige wekelijkse reiniging van contactlenzen. Eiwittabletten van Ultrazyme Universal of Amiclair kunnen het draagcomfort zoveel verbeteren dat je soms vergeet dat je lenzen inhebt.

    Gebruik voor het effectief desinfecteren van contactlenzen Lens Plus Ocupure Saline Large of Sensitive Eyes. Deze zoutoplossingen hebben een pH-waarde die nagenoeg gelijk is aan die van je eigen traanvocht, waardoor je lenzen heel natuurlijk aanvoelen.

  • 6 producten gevonden