Verzending kan vertraagd zijn door een update van onze website.

Goedkoper dan in de winkel

Betaalmogelijkheden bij Vision Direct

Bij Vision Direct kun je betalen op de manier die je zelf het makkelijkst vindt.

Met iDEAL log je veilig en eenvoudig in via je eigen bank om zo de bestelling af te ronden. De betaling komt dan direct bij ons aan zodat deze onmiddellijk kan worden verwerkt in ons magazijn.

We accepteren alle bekende betaalkaarten zoals MasterCard, Visa, Maestro en Visa Electron. Betalen met American Express is helaas niet mogelijk.

Betaal je liever via PayPal? Ook dit is mogelijk. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is je PayPal-gebruikersnaam en wachtwoord.

Met Klarna kun je je bestelling nu al plaatsen en pas later betalen. Je ontvangt altijd eerst het product en daarna heb je veertien dagen de tijd om te betalen. De factuur voor je bestelling ontvang je per e-mail. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dien je achttien jaar of ouder te zijn. Let op: Op basis van de door jou ingevulde gegevens vindt er een kredietcheck plaats. Het is van groot belang dat je je gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk invult.


Na je bestelling ontvang je van Klarna een e-mail met betalingsinstructies. Hierbij voor de volledigheid nog eens de betalingsgegevens van Klarna: Klarna AB te Amsterdam, rekeningnummer NL76INGB0006022449 onder vermelding van je 17-cijferige factuurnummer. Het factuurnummer vind je op de Klarna-factuur die je per e-mail hebt ontvangen. Mocht je de e-mail niet kunnen vinden, controleer dan voor de zekerheid je spamfolder. Voor vragen over de betaling kun je Klarna AB bereiken op 020 635 2310. Klik hier voor de volledige betalingsvoorwaarden van Klarna Factuur.


Let op: achteraf betalen is uitsluitend mogelijk voor bezorgadressen binnen Nederland.

Als je liever vooraf per overschrijving betaalt, maak dan na de bestelling het factuurbedrag over naar rekeningnummer NL59INGB0000241943 t.a.v. Vision Direct Ltd., onder vermelding van je bestelnummer. Houd hierbij rekening met een verwerktijd van 3 tot 5 werkdagen.


Bij internationale overschrijvingen heb je mogelijk de volgende gegevens nodig:

SWIFT / BIC: INGBNL2A

Wil je je bestelling declareren bij je zorgverzekeraar? Op de pagina zorgverzekering ontdek je hoe je dit het makkelijkste kunt doen.

BETAALMOGELIJKHEDEN