Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu
De kortingsprijs
is toegepast

Lenzenvloeistof in reisverpakking

 • Informatie
 • Producten
 • Maandlenzen en weeklenzen zijn vriendelijk voor je portemonnee, maar als je op vakantie gaat is er in je koffer misschien geen plaats meer voor lenzenvloeistof. Gelukkig zijn de meeste lenzenvloeistoffen ook verkrijgbaar in een handige reisverpakking. Op die manier kun je ruimte besparen en er tegelijkertijd voor zorgen dat je ogen de hele vakantie comfortabel en fris blijven. In ons assortiment vind je een groot aanbod van lenzenvloeistoffen in reisverpakking zoals Renu MPS en Boston Simplus.

  Wat zijn lenzenvloeistoffen in reisverpakking en waarom zijn ze zo handig?

  Of je nu harde of zachte contactlenzen draagt, je moet maand- of weeklenzen dagelijks reinigen met lenzenvloeistof om ervoor te zorgen dat ze veilig en comfortabel in het gebruik blijven. Het enige probleem is dat de meeste flessen met lenzenvloeistof nogal groot zijn, wat lastig is als je nog maar weinig ruimte overhebt in je bagage.

  Gelukkig zijn de effectiefste en bestverkochte lenzenvloeistoffen ook verkrijgbaar in reisverpakkingen. Deze flesjes op zakformaat zijn een ideale oplossing als je op vakantie gaat. Ze worden vaak verkocht in handige duoverpakkingen wat betekent dat ze met gemak in je koffer passen.

  Lenzenvloeistof in reisverpakking past zeker in je koffer en is gemakkelijk mee te nemen in het vliegtuig, op de boot of in de auto.

  Wat zijn de voordelen van contactlensvloeistof in reisverpakking?

  Luchtvaartmaatschappijen hanteren strikte beperkingen als het gaat om het meenemen van lenzenvloeistof in het vliegtuig. Onze reisverpakkingen met lenzenvloeistof zijn daarom ideaal als je alleen met handbagage reist en geen ruimbagage hebt. In de kleinere flesjes zit gegarandeerd genoeg lenzenvloeistof voor een lang weekendje weg of een korte zakenreis, zonder dat je over de limiet heengaat.

  Lenzenvloeistof in reisverpakking is ook handig als je een lange vlucht gaat maken en onderweg je lenzen uit wilt doen. Op die manier voorkom je dat je de lenzen langer draagt dan aanbevolen en blijven je ogen comfortabel en fris. Bovendien zijn je lenzen bij aankomst op je bestemming weer helemaal klaar voor gebruik.

  Als je kiest voor lenzenvloeistof in reisverpakking is het verstandig om een multifunctionele lenzenvloeistof te nemen. Multifunctionele lenzenvloeistoffen zijn geschikt voor het reinigen, afspoelen en bewaren van hydrogel en silicone hydrogel contactlenzen. Hierdoor zijn je lenzen iedere dag hygiënisch en comfortabel.

  Onze bestverkochte lenzenvloeistof in reisverpakking

  Renu MPS Multi-Purpose Flight Pack

  Renu MPS Multi-Purpose Flight Pack

  Dit duo-pack bestaat uit twee flesjes op zakformaat die het reizen met maandlenzen of weeklenzen heel gemakkelijk maken. Ze zijn ontworpen door de experts van Bausch & Lomb. Deze alles-in-één vloeistof is zeer geschikt voor het reinigen en bewaren van je lenzen. Dankzij het handige reistasje met ritssluiting is deze vloeistof heel gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

  Opti-Free Puremoist Flight Pack

  Opti-Free Puremoist Flight Pack

  Het Opti-Free Puremoist Flight Pack, geproduceerd door Alcon, garandeert zestien uur draagcomfort. Dankzij de gepatenteerde HydraGlyde® Moisture Matrix technologie zorgt deze vloeistof uitstekend voor je lenzen waardoor ze ‘s avonds nog net zo comfortabel aanvoelen als aan het begin van de dag. De vloeistof is ook zeer desinfecterend; bacteriën en vuil worden effectief verwijderd.

  Opti-Free RepleniSH Flight Pack

  Opti-Free RepleniSH Flight Pack

  Deze handige vloeistof, geproduceerd door Alcon, is ideaal voor het reinigen en bewaren van je zachte contactlenzen. Dankzij de TearGlyde technologie houdt het oppervlak van deze lenzen voldoende vocht vast waardoor je ogen de hele dag comfortabel blijven aanvoelen.

  Regard Luxury Soft Lens Travel Bag

  Regard Luxury Soft Lens Travel Bag

  Deze conserveermiddelvrije alles-in-één lenzenvloeistof in reisverpakking, geproduceerd door Advanced Eyecare, is de perfecte keuze als je een korte vlucht gaat maken. Dankzij de twee flesjes op zakformaat heb je voldoende lenzenvloeistof bij je als je twee weken op vakantie gaat. Daarnaast bevat de verpakking oogdruppels en een handig lenzendoosje.

  Boston Simplus Flight Pack

  Boston Simplus Flight Pack

  Boston Simplus is door Bausch & Lomb ontwikkelde effectieve alles-in-één vloeistof. De handige reisverpakking is zeer geschikt voor gebruik tijdens het vliegen en bevat genoeg vloeistof voor twee weken. Als je harde lenzen draagt, is deze lenzenvloeistof ideaal voor het verwijderen van eiwitresten en vuil van je lensoppervlak.

  Meer informatie

  Je kunt altijd bij ons terecht voor advies bij het online kopen van contactlenzen en contactlensvloeistof. We zijn bereikbaar via web chat, telefoon of e-mail. Heb je een vraag over het bestellen van contactlenzen bij Vision Direct? Lees dan onze handige gebruikersgidsen.

 • Filters:
  Merk
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Merk
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   12 producten gevonden
   De kortingsprijs
   is toegepast