Contactlenzen van Acuvue

 • Informatie
 • Producten
 • Acuvue behoort tot de meest populaire contactlensmerken ter wereld. De lenzen worden geproduceerd door Johnson & Johnson. Het assortiment bestaat uit zeer populaire lenzen als 1-Day Acuvue Moist, Acuvue Oasys en 1 Day Acuvue Trueye,Maandelijks worden deze contactlenzen door duizenden Vision Direct klanten besteld vanwege het uitzonderlijke draagcomfort- en gemak. Lenzen van Acuvue passen bij de meeste voorschriften. Zo zijn er torische lenzen als 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism en lenzen die presbyopie (ouderdomsverziendheid) corrigeren zoals 1 Day Acuvue Moist Multifocal. De lenzen van Acuvue zijn verkrijgbaar als daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Zo vind je altijd een lens die bij je past.

  Acuvue: welk product past bij mij?

  Daglenzen van Acuvue

  1 Day Acuvue Moist

  Onze opticien zegt: "Deze comfortabele daglenzen worden vaak aanbevolen aan lensdragers die last hebben van droge ogen. Dankzij de geavanceerde LACREON® technologie wordt vocht vastgehouden. Het zijn ideale lenzen als je op zoek bent naar comfortabele daglenzen die je het grootste gedeelte van de dag kunt dragen."

  1 Day Acuvue Trueye

  Onze opticien zegt: "1-Day Acuvue Trueye zijn hoogwaardige daglenzen. Ze zijn gemaakt van het zeer ademende en flexibele materiaal silicone hydrogel. Deze geweldige lenzen houden vocht vast en zijn tegelijkertijd bijna 100% zuurstofdoorlatend. Hierdoor blijven je ogen gezond en fris aanvoelen."

  Weeklenzen van Acuvue

  Acuvue Oasys

  Onze opticien zegt: "Acuvue Oasys zijn weeklenzen die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Ze kunnen tot 14 dagen achtereen worden gedragen als ze dagelijks worden gereinigd en goed worden bewaard. Deze contactlenzen laten veel zuurstof door, waardoor je ogen gezond blijven aanvoelen."

  Maandlenzen van Acuvue

  Acuvue Vita

  Onze opticien zegt: "Deze Acuvue maandlenzen kunnen tot dertig dagen achtereen worden gedragen als ze dagelijks worden gereinigd en goed worden bewaard. Dankzij de HydraMax technologie houden de lenzen optimaal vocht vast, waardoor je ogen de hele dag door gehydrateerd en gezond blijven."

  Multifocale lenzen van Acuvue

  1 Day Acuvue Moist Multifocal

  • Type lens: multifocale lenzen
  • Prijs: € 41,99

  Onze opticien zegt: "Als je last hebt van presbyopie (ouderdomsverziendheid) vormen deze lenzen een prima vervanging voor de leesbril. Ze helpen je moeiteloos te focussen op objecten dichtbij en veraf. Deze multifocale lenzen van Acuvue laten veel zuurstof door en houden je ogen gehydrateerd en comfortabel."

  Torische lenzen van Acuvue

  Acuvue Oasys for Astigmatism

  • Prijs: € 32,99

  Onze opticien zegt: "Deze hoogwaardige torische weeklenzen zijn ideaal voor lensdragers die last hebben van astigmatisme. Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen hebben een comfortabele, stabiele pasvorm waardoor ze een helder zicht bieden. Deze contactlenzen zijn zeer ademend en laten veel zuurstof door. Hierdoor blijven je ogen de hele dag gezond en fris aanvoelen."

  Wat vinden onze klanten? Acuvue productbeoordelingen

  1 Day Acuvue Moist

  Prefect draagcomfort, het voelt alsof je niets in hebt, helder zicht en uiteraard hygienisch voor je ogen. Absoluut de moeite waard en heel betaalbaar!
  Suzanne

  Acuvue Oasys

  Fijne lenzen. Minder (nagenoeg geen) last meer van rode en/of droge ogen
  Christopher

  1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

  Fijne zachte en comfortabele lenzen. Leiden niet tot irritatie of problemen dus gewoon lekker een maand lang comfortabel te dragen.
  Stéphane

  1 Day Acuvue Trueye

  Dit zijn geweldige lenzen. Ik draag Acuvue Trueye nu al een jaar of 3 omdat ik last krijg van droge ogen en deze blijven de hele dag comfortabel zelfs in een kantoor met airco.
  Carolien

  1 Day Acuvue Moist Multifocal

  Heerlijk om iedere dag met verse lenzen te beginnen. Het korrelige gevoel dat ik soms met maandlenzen wel eens had, dat is nu voorbij. Deze daglenzen zijn wel heel slap en flodderig, dus lastig in te doen. Daarentegen gaan ze heel eenvoudig uit; ideaal als je aan het einde van de dag ergens belandt en je je lenzen kwijt wil. Niets meer om te reinigen en op te bergen. Voordelen en draagcomfort winnen het van de nadelen bij indoen en de wat hogere kosten
  Cock

  Wist je dat?

  Johnson & Johnson ontwikkelde in 1987 ‘s werelds eerste wegwerpbare contactlens. Bij het produceren van een Acuvue lens werd gebruik gemaakt van het materiaal etafilcon A.

  De geschiedenis van Acuvue: een overzicht

  1950’s - 1980 Frontier Contact Lens Company, onder leiding van opticien Seymour Marco, ontwikkelt een nieuw, comfortabeler materiaal, genaamd etafilcon A. Deze hydrofiele en zachte hydrogel wordt gebruikt bij het ontwikkelen van verschillende contactlenzen van Acuvue, waaronder 1-Day Acuvue Moist; vandaag de dag nog steeds een van de bestverkochte lenzen ter wereld.

  1981 Frontier Contact Lens Company wordt verkocht aan Johnson & Johnson. De naam van het bedrijf wordt veranderd naar Vistakon en de productieprocessen worden aangepast zodat de zeer comfortabele contactlenzen onder de aandacht komen van een breder publiek.

  1987 De Acuvue contactlenzen komen op de markt in 1987, als ‘s werelds eerste wegwerpbare contactlenzen die beschikbaar zijn voor een groot publiek.

  1995 Johnson & Johnson lanceert 1-Day Acuvue, de eerste wegwerpbare daglenzen. Ze worden gemaakt van zeer ademend materiaal waardoor ook contactlensdragers die vaak last hebben van droge ogen kunnen profiteren van een gezond zicht.

  1997 Johnson & Johnson voegt UV (ultraviolet) bescherming toe aan alle wegwerpbare Acuvue contactlenzen.

  1998 Lancering van Acuvue Bifocal lenzen voor mensen die last hebben van presyopie (ouderdomsverziendheid).

  2005 De Acuvue Oasys weeklenzen komen op de markt. Dankzij de Hydraclear Plus technologie hydrateren ze de ogen en voelen ze comfortabel aan.

  2006 De 1-Day Acuvue Moist contactlenzen worden voor het eerst beschikbaar. Mensen die daglenzen dragen kunnen nu profiteren van extra comfort en gebruiksgemak.

  2008 Lancering van de 1-Day Acuvue Trueye. Deze kleurlenzen zijn speciaal ontworpen om op natuurlijke wijze de kleur van je iris nog beter te doen uitkomen.

  2014 Acuvue ontwikkelt gekleurde lenzen, 1-Day Acuvue Define. Deze kleurlenzen zijn speciaal ontworpen om op natuurlijke wijze de kleur van je iris nog beter te doen uitkomen.

  2015 De 1-Day Acuvue Moist Multifocal lenzen komen op de markt. Ze bieden een uitstekend alternatief voor leesbrillen voor mensen die last hebben van presbyopie (ouderdomsverziendheid).

 • Filters:
  Draagpatroon
  Soort
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Draagpatroon
   Soort
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   21 producten gevonden