Oogdruppels

 • Informatie
 • Producten
 • Als je ogen regelmatig droog of geïrriteerd aanvoelen terwijl je contactlenzen draagt kan het gebruik van oogdruppels snelle en effectieve verlichting bieden. We verkopen verschillende oogdruppels speciaal ontworpen voor verschillende symptomen, waaronder droge ogen, allergieën en ontstekingen.

  Oogdruppels beschikbaar bij Vision Direct

  We verkopen alleen de beste oogdruppels voor het verlichten van geïrriteerde of droge ogen, waaronder onze bestverkochte Everclear oogdruppels, een exclusief Vision Direct product. Deze druppels worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn perfect voor dragers van zachte lenzen gemaakt van siliconenhydrogel of hydrogel zoals Acuvue Moist of Dailies AquaComfort Plus. Een groot deel van ons aanbod wordt geleverd in handige, compacte flesjes die gemakkelijk te vervoeren zijn, waardoor je nooit zonder hoeft te zitten.

  Dankzij onze supersnelle leverservice krijg je oogdruppels die je voor 7 uur ’s avonds bestelt, e volgende dag al in huis. Ideaal wanneer je opeens last hebt van een allergie en op zoek bent naar een snelle oplossing.

  Hoe kies je de juiste oogdruppels

  Met of zonder voorschrift

  Voor onze oogdruppels heb je geen voorschrift nodig. Ze zijn gemaakt voor veelvoorkomende oogproblemen zoals droge of geïrriteerde ogen als gevolg van contactlenzen of allergieën. Zodra de symptomen erger worden is het verstandig om je huis- of oogarts om advies te vragen, welke je oogdruppels kan voorschrijven die gerichter werken.

  Wat is het probleem?

  Droge ogen:

  Droge ogen komen veel voor, al helemaal wanneer je je ogen de hele dag intensief gebruikt. Droge ogen kunnen het gevolg zijn van verschillende situaties zoals langdurige blootstelling aan een beeldscherm, slaaptekort of uitdroging. Wat veel mensen echter niet weten is dat droge ogen zowel ongemak als zichtsvermindering kunnen veroorzaken.

  Oogdruppels verhogen het watergehalte doordat ze als het ware je natuurlijke tranen vervangen. Ze worden ook wel ‘neptranen’ genoemd, en zijn dus ideaal voor het tegengaan van droge ogen omdat ze de ogen de hele dag door vochtig en gehydrateerd houden.

  Kies niet voor oogdruppels met decongestiva, aangezien deze speciaal zijn gemaakt voor rode ogen en droge ogen kunnen verergeren. Als je droge ogen niet worden verlicht door normale oogdruppels, raden we je aan een dokter of opticien te bezoeken, welke je een geschikter medicijn kan aanbevelen.

  Rode ogen:

  Als je last hebt van rode ogen door vermoeidheid of intensief gebruik van je ogen, kunnen oogdruppels met decongestiva je ogen een gezondere, wittere uitstraling geven. Onthoud wel dat deze druppels enkel de uiterlijke symptomen verminderen, dus mochten je rode ogen niet weggaan of zelfs verergeren is het verstandig om medisch advies te zoeken. Het kan ook zijn dat je rode ogen het gevolg zijn van uitdroging, waarbij het gebruik van gewone oogdruppels al een heel verschil kunnen maken.

  Oogdruppels voor contactlenzen

  Als je contactlenzen draagt zullen je ogen af en toe wat droog aanvoelen - al helemaal wanneer je ze bijna altijd in hebt. Als dit het geval is raden we je aan om in ieder geval één dag per week een bril te dragen, maar we snappen dat dit niet altijd mogelijk is. Gelukkig zijn er oogdruppels voor contactlenzen die dit probleem snel kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat je ogen snel weer gezond aanvoelen en je zicht helder is.

  Je kunt ook kiezen voor oogdruppels speciaal voor contactlenzen die je lenzen gedurende de dag ook kunnen reinigen, hoewel je maand- en tweewekelijkse lenzen nog steeds iedere avond met lenzenvloeistof zal moeten reinigen.

  Oogdruppels toedienen:

  Zodra je je oogdruppels een aantal keer hebt toegediend zal je het niet meer verleren. Ben je er niet helemaal zeker van? Volg dan deze simpele stappen.

  Oogdruppels toedienen in 3 stappen

  Onze populairste oogdruppels

  Everclear eye drops

  Everclear eye drops

  Deze oogdruppels, alleen verkrijgbaar bij Vision Direct, bieden snelle en effectieve verlichting van droge en geïrriteerde ogen. De druppels bevatten een natuurlijke formule bestaande uit plantaardige ingrediënten, waardoor ze je ogen fris en comfortabel zullen laten voelen wanneer je maar wilt.

  Hycosan Eye Drops

  Hycosan Eye Drops

  Als je vaak last hebt van droge ogen zijn deze oogdruppels (vrij van conserveringsmiddelen) het ideale hulpmiddel. De formule boost het natuurlijke watergehalte van het oog waardoor het natuurlijk aanvoelt en langer werkt dan veel gelijksoortige producten.

  Blink Contacts Bottle

  Blink Contacts Bottle

  Blink Contacts oogdruppels werken door natuurlijke tranen na te bootsen en zo direct resultaat te leveren dat tegelijkertijd natuurlijk en comfortabel aanvoelt. Of je nu zachte of RGP-lenzen draagt, deze oogdruppels zijn ideaal voor het behouden van helder en comfortabel zicht gedurende de hele dag.

  Blink Contact Vials

  Blink Contacts Vials

  Blink Contact Vials zijn superhandig doordat ze het ongemak dat je ervaart door droge ogen direct verlichten. Elk pakje levert 20 kleine flacons gevuld met precies genoeg vloeistof voor een enkele behandeling tegen droge en vermoeide ogen. De 0.35ml flacons passen precies in je jaszak en zijn daarom gemakkelijk mee te nemen.

  Hycosan Extra Eye Drops

  Hycosan Extra Eye Drops

  Deze druppels zijn speciaal ontworpen om de meeste ernstige gevallen van droge ogen tegen te gaan en kunnen daarmee heel wat ongemakken voorkomen. Elke flesje bevat genoeg druppels voor 5 weken frequent gebruik en is houdbaar tot 6 maanden na opening.

  Meer informatie

  Meer informatie nodig over het online aanschaffen van contactlenzen? Wij helpen je graag via de chat, telefoon of email. Heb je een vraag over een Vision Direct-bestelling? Neem dan een kijkje op een van de volgende pagina’s: