Verzending kan vertraagd zijn door een update van onze website.

Goedkoper dan in de winkel
Oogdruppels
Sorteer op
Filter op

14 Resultaten

Oogdruppels
Sorteer op
Filter op

14 Resultaten

ProductTile.AltPrefix
Everclear Eye Drops 10ml
€ 3,99
Oogdruppels

Als je ogen regelmatig droog of geïrriteerd aanvoelen terwijl je contactlenzen draagt, dan kunnen oogdruppels snel verlichting bieden. We verkopen verschillende soorten oogdruppels die speciaal zijn ontworpen om te helpen bij droge ogen, allergieën en ontstekingen.

We verkopen alleen de beste oogdruppels voor het verlichten van geïrriteerde of droge ogen, waaronder onze populaire everclear oogdruppels. De everclear oogdruppels zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Deze druppels worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn perfect als je zachte lenzen draagt die zijn gemaakt van silicone hydrogel of hydrogel, zoals Acuvue Moist of Dailies AquaComfort Plus. Een groot deel van ons aanbod wordt geleverd in handige, compacte flesjes die gemakkelijk mee te nemen zijn in je tas of jaszak.


Dankzij onze supersnelle bezorging krijg je oogdruppels die je voor 22:00 uur bestelt, de volgende dag al in huis. Ideaal wanneer je opeens last hebt van droge ogen en op zoek bent naar een snelle oplossing.

Voor de oogdruppels die je bij ons op de website kunt bestellen heb je geen voorschrift van de huisarts nodig. Deze oogdruppels zijn gemaakt voor veelvoorkomende oogproblemen, zoals droge of geïrriteerde ogen als gevolg van het dragen van contactlenzen of door een allergie. Zodra de symptomen erger worden is het verstandig om je huisarts of oogarts om advies te vragen. Indien nodig kan een arts je oogdruppels voorschrijven die gerichter werken.

• Droge ogen

Droge ogen komen veel voor, helemaal wanneer je je ogen de hele dag intensief gebruikt. Droge ogen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals lang kijken naar een beeldscherm, slaaptekort, uitdroging of slapen met je lenzen in. Wat veel mensen echter niet weten is dat droge ogen zowel ongemak als zichtsvermindering kunnen veroorzaken.


Oogdruppels verhogen het watergehalte doordat ze als het ware je natuurlijke tranen vervangen. Ze worden ook wel 'kunsttranen' genoemd. Oogdruppels zijn dus ideaal voor het tegengaan van droge ogen omdat ze de ogen de hele dag door gehydrateerd houden.


Kies bij droge ogen niet voor oogdruppels met decongestiva, aangezien deze speciaal zijn gemaakt voor rode ogen en droge ogen kunnen verergeren. Als je droge ogen niet worden verlicht door normale oogdruppels, raden we je aan om een afspraak te maken bij een dokter of opticien.


• Rode ogen

Als je last hebt van rode ogen door vermoeidheid of intensief gebruik van je ogen, kunnen oogdruppels met decongestiva je ogen een gezondere, wittere uitstraling geven. Onthoud wel dat deze druppels enkel de uiterlijke symptomen verminderen. Dus mochten je rode ogen niet weggaan of zelfs verergeren, dan is het verstandig om medisch advies te zoeken. Het kan ook zijn dat je rode ogen het gevolg zijn van uitdroging, waarbij het gebruik van gewone oogdruppels al een heel verschil kunnen maken.

Als je contactlenzen draagt zullen je ogen af en toe wat droog aanvoelen - helemaal wanneer je je lenzen bijna altijd in hebt. Als dit het geval is raden we je aan om in ieder geval één dag per week een bril te dragen, maar we snappen dat dit niet altijd mogelijk is. Gelukkig zijn er oogdruppels die dit probleem snel kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat je ogen snel weer gezond aanvoelen en je zicht helder is.


Je kunt ook kiezen voor oogdruppels speciaal voor contactlenzen. Deze oogdruppels zorgen er bij gebruik tegelijkertijd voor dat je lenzen worden gereinigd. Natuurlijk moet je maandlenzen en tweewekelijkse lenzen natuurlijk wel nog steeds iedere avond met lenzenvloeistof schoonmaken. Of kies voor oogdruppels zonder conserveermiddel, deze oogdruppels zijn mild voor je ogen en je contactlenzen.

BETAALMOGELIJKHEDEN