Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

FreshLook

  • Informatie
  • Producten
  • FreshLook kleurlenzen van het bekende lenzenmerk Alcon (voorheen Ciba Vision) zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Of je nu op zoek bent naar gekleurde maandlenzen of gekleurde daglenzen: FreshLook heeft de juiste zachte kleurlens voor jou. Zo is de Freshlook Colorblends kleurlens perfect om een subtiel verschil aan je oogkleur te geven, terwijl FreshLook Colors zorgt voor een veel dramatischer effect. FreshLook Dimensions zijn zachte maandlenzen die perfect zijn om de natuurlijke schoonheid van lichtgekleurde ogen te benadrukken.

    Draag je liever daglenzen? Dan zijn de Freshlook One Day gekleurde daglenzen perfect. Of probeer FreshLook Illuminate: deze lens is gemaakt met een uniek stervormig patroon, zodat de gekleurde ring van het oog perfect erin past. Dit zorgt ervoor dat je ogen groter lijken, terwijl ze tegelijkertijd een meer opvallende kleur krijgen.

    Alle Freshlook kleurlenzen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten blauw, bruin, violet, hazel, groen en grijs. FreshLook kleurlenzen zijn verkrijgbaar met én zonder sterkte. Dus ook als je normaal geen lenzen of een bril draagt zijn deze zachte lenzen heel geschikt om te dragen.