Betaalmogelijkheden bij Vision Direct

Bij Vision Direct kun je betalen op de manier die je zelf het makkelijkst vindt.

iDeal

iDeal is in Nederland zonder twijfel de populairste betaalwijze voor onlinebestellingen. Met iDeal log je veilig en eenvoudig in via je eigen bank om zo de bestelling af te ronden. De betaling komt dan direct bij ons aan zodat deze onmiddellijk kan worden verwerkt in ons magazijn.

Credit card of debit card

Bij Vision Direct accepteren we alle bekende betaalkaarten zoals MasterCard, Visa, Maestro en Visa Electron. Betalen met American Express is helaas niet mogelijk. Alle betalingen worden versleuteld door Cybersource en veilig verwerkt.

PayPal

Betaal je liever via PayPal? Ook dit is mogelijk bij Vision Direct. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is je PayPal gebruikersnaam en wachtwoord.

Klarna

Met Klarna kun je je bestelling nu al plaatsen en pas later betalen. Je ontvangt altijd eerst het product en daarna heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur voor je bestelling ontvang je per e-mail. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dien je 18 jaar of ouder te zijn. Let op: Op basis van de door jou ingevulde gegevens vindt er een kredietcheck plaats. Het is van groot belang dat je je gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk invult.

Na je bestelling ontvang je van Klarna een e-mail met betalingsinstructies. Hierbij voor de volledigheid nog eens de betalingsgegevens van Klarna: Klarna AB te Amsterdam, rekeningnummer NL76INGB0006022449 onder vermelding van je 17-cijferige factuurnummer. Het factuurnummer vind je op de Klarna-factuur die je per e-mail hebt ontvangen. Mocht je de e-mail niet kunnen vinden, controleer dan voor de zekerheid je spamfolder. Voor vragen over de betaling kun je Klarna AB bereiken op 020 8082852.
Let op: achteraf betalen is uitsluitend mogelijk voor bezorgadressen binnen Nederland. Klik hier voor de volledige betalingsvoorwaarden van Klarna Factuur.

Bankoverschrijving vooraf

Als je liever vooraf per overschrijving betaalt, maak dan na de bestelling het factuurbedrag over naar rekeningnummer NL53 RABO 0130 2462 39 t.a.v. Vision Direct Ltd., onder vermelding van je bestelnummer.

Bij internationale overschrijvingen heb je mogelijk de volgende gegevens nodig:
SWIFT / BIC: RABONL2U

Zorgverzekeraar

Wil je je bestelling declareren bij je zorgverzekeraar? Op de pagina Zorgverzekering ontdek je hoe je dit het makkelijkste kunt doen.