Ons magazijn gaat verhuizen! Vanwege deze verhuizing kan het helaas langer duren voordat je je bestelling thuisbezorgd krijgt. Onze excuses hiervoor.

MyDay

 • Informatie
 • Producten
 • Bestel MyDay contactlenzen

  Ben je op zoek naar hydraterende en comfortabele daglenzen? MyDay lenzen zijn gemaakt door CooperVision, met gebruik van innovatieve technologie. De lenzen zorgen ervoor dat zelfs gevoelige ogen de hele dag prettig aanvoelen.

  Deze lenzen zijn gemaakt met Smart Silicone, dit combineert de beste eigenschappen van hydrogel lenzen met de beste eigenschappen van silicone hydrogel lenzen. Deze daglenzen bieden hierdoor een uitermate hoog niveau van comfort en natuurlijk een helder zicht. Het ademende materiaal helpt je ogen om het traanvocht vast te houden. Ook laten deze lenzen veel zuurstof door naar je oog. MyDay-lenzen hebben een uv-filter en helpen hierdoor je ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

  Als je op zoek bent naar een torische lens met een hoog watergehalte, dan kun je MyDay Toric proberen. Deze daglenzen zijn gemaakt met de Optimised Toric Lens Geometry. Dit is een geavanceerde technologie die zorgt voor een helder, scherp zicht voor een breed scala aan correcties (zoals de basiscurve). Met deze lenzen heb je een scherp zicht, terwijl de lens veilig en comfortabel op je oog aansluit. MyDay Toric heeft een ingebouwd uv-filter en een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Dit zorgt voor gezonde en comfortabele ogen.

  Bestel je lenzen online bij Vision Direct en bespaar tot wel 45% in vergelijking met de opticien. Als je op werkdagen voor 22.00 uur je lenzen bestelt, bezorgen wij je lenzen de volgende dag.

 • Filters:
  Soort
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Soort
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   3 producten gevonden