Goedkoper dan in de winkel

Wat kosten daglenzen?

Daglenzen zijn tegenwoordig enorm populair. En dat is niet voor niets: daglenzen zijn enorm handig en hygiënisch in gebruik. Met daglenzen gebruik je elke dag een nieuw paar lenzen. Aan het eind van de dag gooi je de lenzen weg en de volgende dag gebruik je weer een nieuw paar. Als je daglenzen draagt heb je dus geen lenzenvloeistof meer nodig. 

Wil je daglenzen gaan dragen en vraag je je af wat de prijs van daglenzen is? Lees dan verder. 

Prijs daglenzen

Sommige mensen denken dat daglenzen een stuk duurder zijn dan maandlenzen. Maar dat is gelukkig niet altijd het geval. Daglenzen kun je al dragen voor minder dan € 0,75 per dag! Daarnaast bespaar je ook op de aanschaf van lenzenvloeistof, want als je daglenzen draagt heb je geen lenzenvloeistof meer nodig. 

Daglenzen bestellen met korting? Gebruik de code DAGLENZEN5 voor 5% korting op daglenzen 

Bestel daglenzen met korting
Kosten daglenzen per maand

Wat de kosten zijn voor daglenzen per maand? Hieronder vind je een handig overzicht van enkele van onze voordelige zachte daglenzen. Zo kun je in één oogopslag zien hoeveel deze lenzen kosten per doosje, per dag en per maand. We zijn daarbij uitgegaan van het gebruik van twee lenzen per dag. 

Naam daglens 

Kosten daglenzen per dag 

Kosten daglenzen per maand 

everclear ADM 

€ 0,73 

€ 21,98 

everclear ELITE 

€ 1,- 

€ 29,98 

SofLens Daily Disposable 

€ 0,87 

€ 25,98 

Biomedics 1 Day Extra 

€ 1,- 

€ 29,98 

Proclear 1 Day 

€ 1,07 

€ 31,98 

Dailies AquaComfort Plus 

€ 1,20 

€ 35,98 

Natuurlijk kun je bij ons nog veel meer daglenzen bestellen, zie hiervoor de pagina met ons assortiment goedkope daglenzen

everclear ADM

Deze everclear ADM daglenzen zijn enorm populair op onze website. En dat is niet voor niets. Deze zachte daglenzen hebben een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Met deze lenzen blijven je ogen de hele dag optimaal gehydrateerd. Daarnaast helpt het ingebouwde uv-filter je ogen te beschermen tegen uv-stralen van de zon. 

Deze everclear ADM contactlenzen zijn hoogwaardige daglenzen die exclusief verkrijgbaar zijn bij Vision Direct. De comfortabele lenzen houden vocht vast in je ogen, wat de hele dag lang zorgt voor een perfect zicht met lenzen die prettig aanvoelen op je ogen. 

Prijs per doosje met 30 lenzen: € 11,49 

Prijs per dag: € 0,73 

Wil je deze lenzen een keer gratis proberen? Bestel dan een doosje proeflenzen everclear ADM.

everclear ELITE

Ook everclear ELITE is een voordelige daglens. Deze lens is gemaakt van een flexibele silicone hydrogel. Dit zorgt voor een heel comfortabele pasvorm. Deze ademende lens zorgt ervoor dat er voldoende zuurstof je oog kan bereiken. Het uv-filter in deze lens helpt je ogen te beschermen tegen uv-straling van de zon. Daarnaast houdt everclear ELITE vocht vast, perfect als je snel last hebt van droge ogen. 

Dankzij de lage prijs van deze daglenzen heeft ook deze daglens een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook deze everclear ELITE lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. 

Prijs per doosje met 30 lenzen: € 15,49 

Prijs per dag: € 1,- 

Soflens Daily Disposable

Ook Soflens Daily Disposable daglenzen zijn vriendelijk voor je portemonnee. Deze zachte daglenzen van de bekende lenzenfabrikant Bausch & Lomb maken gebruik van de ComfortMoist™-technologie. Dit zorgt de hele dag lang voor een hoog niveau van comfort. 

Deze lens is superdun en voelt heel natuurlijk aan op het oog. De lens creëert als het ware een vochtkussentje tussen je lens en je oog, voor optimaal draagcomfort. Met deze betaalbare daglenzen heb je de hele dag een perfect zicht. 

Prijs per doosje met 30 lenzen: € 13,99 

Prijs per dag: € 0,87 

Kosten daglenzen met cilinder

Natuurlijk kun je bij ons ook daglenzen met cilinder bestellen. Dit worden ook wel torische daglenzen genoemd of daglenzen voor astigmatisme. Deze lenzen zijn speciaal ontwikkeld om astigmatisme (een cilinderafwijking) te corrigeren. Bij ons vind je daglenzen met cilinder van alle bekende merken, zoals Acuvue, Dailies en SofLens. De prijs van daglenzen met cilinder is iets hoger dan gewone daglenzen, maar gelukkig vind je op onze website de meest voordelige daglenzen met cilinder. 

In deze tabel vind je een handig overzicht van de kosten van enkele van onze daglenzen met cilinder. Zo kun je in één oogopslag zien wat de kosten zijn van deze lenzen per doosje, per dag en per maand. We zijn daarbij uitgegaan van het gebruik van twee lenzen per dag. 

Naam daglens met cilinder 

Kosten daglenzen per dag 

Kosten daglenzen per maand 

Focus Dailies Toric 

€ 1,47 

€ 43,98 

SofLens Daily for Astigmatism 

€ 1,60 

€ 47,98 

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 

€ 2,- 

€ 59,98 

Biomedics 1 Day Extra Toric 

€ 1,67 

€ 49,98 

Dailies AquaComfort Plus Toric 

€ 1,93 

€ 57,98 

Acuvue Oasys 1 Day for Astigmatism 

€ 2,07 

€ 61,98 

MyDay Toric 

€ 2,07 

€ 61,98 

Kosten multifocale daglenzen

We moeten eerlijk zijn: multifocale daglenzen zijn duurder dan 'gewone' daglenzen. Maar goed nieuws: ook multifocale daglenzen koop je voordelig bij Vision Direct. Met multifocale daglenzen kun je zowel dichtbij als veraf goed zien. Met deze lenzen heb je geen leesbril meer nodig. 

In deze tabel vind je een handig overzicht van onze multifocale daglenzen. Zo kun je in één oogopslag zien wat de kosten zijn van multifocale daglenzen per doosje, per dag en per maand. We zijn daarbij uitgegaan van het gebruik van twee lenzen per dag. 

Naam multifocale daglens 

Kosten daglenzen per dag 

Kosten daglenzen per maand 

Proclear 1 Day Multifocal 

€ 1,80 

€ 53,98 

1 Day Acuvue Moist Multifocal 

€ 2,20 

€ 65,98 

Dailies AquaComfort Plus Multifocal 

€ 2,07 

€ 61,98 

Biotrue One Day for Presbyopia 

€ 2,20 

€ 65,98 

Clariti 1 Day Multifocal 

€ 2,33 

€ 69,98 

Dailies Total 1 Multifocal 

€ 2,33 

€ 69,98 

BETAALMOGELIJKHEDEN