Goedkoper dan in de winkel

Zachte lenzen

Behoor je tot een van de duizenden Nederlanders die zachte lenzen draagt om iedere dag goed te kunnen zien? Dan ben je bij Vision Direct op de goede plek! Alle bekende merken en soorten zachte contactlenzen kan je bij ons eenvoudig, voordelig en snel online bestellen.

Welk type zachte lenzen je ook draagt

Alle soorten zachte lenzen zijn terug te vinden in ons uitgebreide assortiment zachte lenzen. Kies uit maandlenzen, daglenzen of zelfs twee-wekelijkse lenzen van alle bekende merken als Air Optix, Biofinity en Acuvue. Om goed zicht te bieden voor iedereen kan je bij ons ook terecht voor de torische en multifocale varianten van alle populaire merken.

De voordelen van zachte contactlenzen

Zachte lenzen zijn het populairste soort lenzen van Nederland, omdat door de vele verschillende soorten en draagpartonen er altijd wel een zachte contactlens die perfect voor jou is. En vergeet natuurlijk ook de vele verschillende soorten zachte kleurlenzen niet!


Maar de belangrijkste reden voor het succes van zachte lenzen is hoeveel comfortabeler ze zijn dan harde lenzen. Ben je nieuwsgierig welke zachte lenzen het meeste geschikt voor je ogen zijn? Dan kan je bij je opticien of oogarts een speciale oogtest voor contactlenzen doen. Hierbij wordt niet enkel gekeken naar de benodigde sterkte, maar ook welke pasvorm en lensmaterialen geschikt voor jou zijn.

BETAALMOGELIJKHEDEN