Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

everclear

 • Informatie
 • Producten
 • everclear is een serie betaalbare en comfortabele contactlenzen die exclusief verkrijgbaar zijn bij Vision Direct. De lenzen zijn ontwikkeld door een aantal gerenommeerde fabrikanten van contactlenzen. Deze serie lenzen bevat bijvoorbeeld de bestsellers everclear ADM, everclear ELITE en everclear PLUS. Kijk op het tabblad 'Producten' om de andere producten van everclear te bekijken.

  Veel van onze klanten gebruiken de everclear contactlenzen. De geweldige prijs-kwaliteitverhouding en het comfort zijn slechts twee van de redenen waarom dit merk steeds populairder aan het worden is. Of je nu daglenzen nodig hebt (zoals everclear ADM en everclear ELITE) of maandlenzen (zoals everclear AIR en everclear UV), er is altijd een optie die geschikt is voor jou. Ook is er de tweewekelijkse lens everclear PLUS.

  Met zo'n brede selectie is er altijd een lens die past bij jouw voorschrift, draaggewoontes en budget.

  Producten van everclear: welke lens is geschikt voor mij?

  Daglenzen van everclear

  everclear ADM

  • Soort lens: daglens
  • Prijs: € 11,49
  • Gemiddelde waardering van klanten:

  Onze opticien zegt: "Deze lens is gemaakt van het hydrogel Hioxifilcon. Hierdoor is dit de zachtste en meest comfortabele daglens die verkrijgbaar is. Het lensoppervlak is zeer ademend, dankzij het gebruik van een speciale oplossing. Dit betekent dat de ogen gehydrateerd blijven tijdens het dragen en dat je een goed en gezond zicht hebt. everclear ADM is zeer geschikt voor mensen die graag een daglens willen dragen die makkelijk 24 uur achter elkaar gedragen kan worden."

  everclear ELITE

  Onze opticien over deze lenzen: "Deze lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. Dit zorgt er voor dat de lenzen veel zuurstof doorlaten naar het oog, zodat je ogen gezond aanvoelen. De everclear ELITE lenzen houden veel vocht vast, hierdoor zijn de lenzen heel geschikt voor mensen met droge ogen. Deze lenzen geven je de hele dag een goed zicht."

  Bestel nu gratis everclear ELITE proeflenzen.

  Tweewekelijkse everclear lenzen

  everclear PLUS

  • Soort lens: tweewekelijks
  • Prijs: € 13,99
  • Gemiddelde waardering van klanten:
  • Je kunt ook dragen: Acuvue Advance
  • Upgrade naar: deze lenzen zijn momenteel de beste in z'n soort.

  Onze opticien zegt: "Deze tweewekelijkse lenzen zijn heel handig, want je kunt ze veertien opeenvolgende dagen dragen (vergeet ze niet 's avonds voordat je gaat slapen uit te doen). 's Nachts bewaar je ze heel eenvoudig in lenzenvloeistof en ze hebben een handig blauw randje. Als je niet elke dag nieuwe lenzen in wilt doen, maar je wilt wel lenzen met een hoog niveau van hygiëne, dan zijn tweewekelijkse lenzen de perfecte middenweg tussen daglenzen en maandlenzen."

  everclear maandlenzen

  everclear AIR

  • Soort lens: maandlens
  • Prijs: € 9,49
  • Gemiddelde waardering van klanten:
  • Je kunt ook dragen: Biofinity, Air Optix Aqua
  • Upgrade naar: deze lenzen zijn momenteel de beste in z'n soort.

  Onze opticien zegt over deze lenzen: "Deze lenzen zijn ontworpen om dertig achtereenvolgende dagen te dragen, op voorwaarde dat ze elke nacht in lenzenvloeistof worden bewaard. Ze zijn ontworpen met de focus op hygiëne en comfort. De lenzen hebben een uv-A-filter en uv-B-filter, waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen."

  Bestel nu everclear AIR proeflenzen.

  everclear UV lenzen

  everclear UV

  • Soort lens: maandlens
  • Prijs: € 6,99
  • Gemiddelde waardering van klanten:
  • Je kunt ook dragen: Proclear, Biomedics 55
  • Upgrade naar: deze lenzen zijn momenteel de beste in z'n soort.

  Onze opticien over deze lenzen: "Dit zijn een van de meest comfortabele en ademende maandlenzen die we op voorraad hebben. De Edge-Lift technologie zorgt ervoor dat everclear UV schade door de zon aan je oog voorkomt. Deze lenzen blokkeren negentig procent van de schadelijke uv-A-stralen en uv-B-stralen."

  Wat onze klanten zeggen: everclear reviews

  everclear ADM
  "Hele fijne lenzen! Ik werk de hele dag achter de computer en heb nooit last van droge ogen. Ook een hele goede prijs voor zulke prettige lenzen."
  Review van Clarissa

  everclear ELITE
  "Superlenzen! Ben er erg tevreden over met mijn gevoelige ogen!"
  Review van Bodine

  everclear UV
  "Makkelijk in onderhoud, goed draagcomfort en uitstekende prijskwaliteit-verhouding."
  Review van Melvin

  De geschiedenis van everclear

  everclear is een serie van maandlenzen, tweewekelijkse lenzen, daglenzen, lenzenvloeistof en oogdruppels. De producten van everclear zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Het merk everclear heette vroeger Aura. Tegenwoordig zijn de Aura-producten niet meer verkrijgbaar. Maar wees gerust: die lenzen zijn nu verbeterd en verkrijgbaar als everclear-lenzen.

  Als je vroeger Aura-lenzen droeg, dan zijn everclear-lenzen heel geschikt voor jou. Als je bijvoorbeeld Aura ADM hebt gedragen dan is everclear ADM een goede vervangende lens. everclear UV is geschikt als je Aura UV hebt gedragen. Als je overweegt om everclear lenzen te gaan dragen, maar niet zeker weet welke lenzen vergelijkbaar zijn met je Aura-lenzen, raadpleeg dan het informatietabblad voor elk afzonderlijk product.

  2011 - Aura UV werd op de markt gebracht als een betaalbaar alternatief voor de lenzen die destijds op de markt waren. Aura UV werd gefabriceerd door R&L Vision en bevat de innovatieve Edge-Lift technologie, waardoor meer zuurstof het oog kan bereiken dan bij andere contactlenzen. Aura UV was vooral bekend vanwege het vochtig houden van de ooghoeken.

  2012 - In 2012 werd Aura ADM geïntroduceerd. Deze lens was aantrekkelijk geprijsd en was vergelijkbaar met andere bestaande lenzen. Aura ADM had het voordeel dat ze werden behandeld met een speciale hydrogeloplossing, wat zorgde voor meer comfort. Hierdoor gaven veel lenzendragers de voorkeur aan deze daglenzen.

  2017 - Het assortiment is vernieuwd en heeft een nieuwe naam gekregen: everclear. everclear is exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct.

  • everclear ELITE komt op de markt. Een comfortabele lens die tot wel twaalf uur lang vocht vasthoudt. ELITE kan gedragen worden als vervanging van 1-Day Acuvue Trueye, Clariti 1 Day en MyDay.
  • everclear AIR wordt gelanceerd als een scherp geprijsde maandlens. Het hoge watergehalte van deze lens houdt je ogen de hele dag gehydrateerd. Dit helpt als je last hebt van je ogen door het kijken naar beeldschermen. Deze lenzen kun je dragen als je eerder Air Optix Aqua of Biofinity hebt gedragen.
  • De tweewekelijkse everclear PLUS lenzen werden in 2017 gelanceerd. Deze lenzen kunnen tot veertien opeenvolgende dagen worden gedragen. Hierdoor zijn ze handiger dan daglenzen. Als je hygiëne belangrijk vindt, is everclear PLUS een betere optie dan maandlenzen. Als je nu Acuvue Oasys of Acuvue Advance draagt, kun je prima everclear PLUS eens uitproberen.
 • Filters:
  Draagpatroon
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Draagpatroon
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   20 producten gevonden