Over Vision Direct

Vision Direct is in 1998 opgericht door opticiens en heeft sindsdien alles gedaan om het online kopen van contactlenzen, vloeistoffen en oogverzorgingsproducten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Inmiddels is Vision Direct de grootste contactlenswebwinkel van Nederland en zijn wij er trots op dat wij al meer dan 700.000 klanten hun contactlenzen hebben kunnen leveren tegen prijzen die tot wel 45% lager liggen dan bij de opticien. Dit doen wij door de originele merklenzen direct bij geautoriseerde leveranciers in te kopen en de kostenvoordelen aan de consument door te geven.

Heb je dringend nieuwe lenzen nodig? Wij zijn constant bezig om onze processen efficiënter te maken en het bestellen van contactlenzen nóg makkelijker te maken. Onze klantenservice is daarbij zes dagen per week beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Waarom Vision Direct?

  • Alle bekende merken standaard op voorraad.

  • Prijzen tot wel 45% goedkoper dan bij de opticien.

  • Gratis bezorging bij een besteding vanaf €49,-.

  • Een geweldig klantenservice-team dat zes dagen per week beschikbaar is.

  • Geen gezeur met retourzendingen.

Onze onafhankelijke klantenbeoordelingen op Trustpilot spreken voor zich met een gemiddeld cijfer van 9,1 op basis van meer dan 11.000 beoordelingen.

Over het Vision Direct team

Behalve in Nederland is Vision Direct inmiddels actief in België, Ierland, Spanje, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk met kantoren in Londen en York. Wij hebben inmiddels bijna 100 werknemers en magazijnen in Amsterdam en het Engelse York. Wij zijn trots op onze 20 medewerkers bij onze klantenservice die onze klanten in zes talen te woord staan. Zij zijn zes dagen per week beschikbaar zodat je je contactlenzen zowel telefonisch als online kunt bestellen.