Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Over Vision Direct

Vision Direct is onderdeel van de Essilor-groep, wereldleider op het gebied van lenzen en brillenglazen. Vision Direct is in 1998 opgericht door opticiens met als doel het online bestellen van lenzen, lenzenvloeistof en oogverzorgingsproducten zo makkelijk mogelijk te maken. Inmiddels zijn we de grootste online lenzenwinkel van Nederland en van Europa.

Behalve in Nederland is Vision Direct actief in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. We hebben kantoren in Amsterdam, Girona, Londen, Manchester en York.

Bij ons vind je dezelfde merken lenzen als bij de opticien, maar dan tot wel 45% goedkoper. Hoe we onze prijzen zo laag kunnen houden? Doordat we de grootste lenzenwebshop van Europa zijn kunnen we alles in grote aantallen inkopen. Zo profiteer jij als klant van de meest voordelige prijzen.

Waarom Vision Direct?

  • Alle bekende merken standaard op voorraad.
  • Tot wel 45% goedkoper dan bij de opticien.
  • Gratis bezorging bij besteding van € 49 of meer.
  • Klantenservice is zes dagen per week beschikbaar.
  • Eenvoudig retourneren.

Hoge waardering op Trustpilot

Op Trustpilot kun je zien hoe tevreden onze klanten over ons zijn. Klanten zeggen bijvoorbeeld heel tevreden te zijn over de snelle bezorging, onze lage prijzen en onze uitstekende klantenservice.

Onze klantenservice staat voor je klaar

Voor vragen over lenzen kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt ons vragen stellen via de live webchat op onze website, e-mail (service@visiondirect.nl), Facebook of telefonisch op 020 635 2310.