Waarom Vision Direct?

Waarom Vision Direct kiezen

Waarom bij Vision Direct bestellen?

Vision Direct is al jaren dé online contactlensspecialist van Nederland. Wij zijn in 1998 opgericht door opticiens en hebben sindsdien alles gedaan om het online bestellen van contactlenzen, vloeistoffen en oogverzorgingsproducten zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken.

Indien je kiest voor Vision Direct, krijg je:

  • Een fantastische selectie producten: Wij bieden een breed assortiment van contactlenzen en oogproducten aan op onze website. Wij hebben alle bekende merken contactlenzen, zoals Acuvue, Dailies, Air Optix, Biofinity en Bausch & Lomb standaard op voorraad.

  • Forse besparingen: Koop je lenzen via Vision Direct en je bespaart tot 45% in vergelijking met de grote opticienketens.

  • Snelle bezorging: Wij bezorgen alle producten die voor 17:00 uur besteld zijn binnen twee werkdagen zodat je nooit meer zonder lenzen komt te zitten. Wij bieden verder GRATIS bezorging binnen Nederland aan bij een minimumbesteding van €69.

  • Optometrisch advies: Je kunt onze huisopticien Benjamin Dumaine alles vragen over contactlenzen en oogverzorging via opticien@visiondirect.nl.

  • Een geweldige klantenservice: Wij beschikken over een vakkundig team van experts dat maandag t/m vrijdag je telefoontjes en e-mails beantwoordt van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30. Je kunt ze bereiken op 020 635 2310.

  • Vertrouwen: Kijk eens rond op Trustpilot en zie wat onze klanten over ons schrijven. Wij hebben op dit moment een score van 9.0 op basis van meer dan duizend reviews.

  • Geen gezeur met retourzendingen: Indien je sterkte verandert, nemen wij zonder problemen je ongeopende en onbeschadigde doosjes terug en vervangen wij ze door nieuwe lenzen. Je hebt tevens 14 dagen standaard bedenktijd om je bestelling terug te sturen. Klik hier voor meer informatie over retourneren.

Bestel vandaag nog je contactlenzen online bij Vision Direct en word één van de meer dan een miljoen mensen in Europa die ons hebben gekozen vanwege onze scherpe prijzen en uitstekende service.