Ons magazijn gaat verhuizen! Vanwege deze verhuizing kan het helaas langer duren voordat je je bestelling thuisbezorgd krijgt. Onze excuses hiervoor.

Groene lenzen

 • Informatie
 • Producten
 • Heb je altijd al willen weten hoe je eruitziet met groene ogen? Probeer dan eens groene lenzen! Met groene kleurlenzen kun je tijdelijk je eigen oogkleur veranderen. Bij ons vind je zowel groene kleurlenzen op sterkte als zonder sterkte. De bekende lenzenmerken, zoals FreshLook Colorblends en Air Optix Colors, verkopen kleurlenzen in alle tinten groen. Dus ben je op zoek naar party contactlenzen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Wat zijn groene kleurlenzen?

  Groene ogen zijn zeldzaam, maar dankzij groene lenzen kan iedereen deze opvallende look een keer uitproberen. Groene zachte contactlenzen zijn vooral geschikt voor het transformeren van lichte tinten blauw en grijs. Heb je lichtbruine ogen? Dan kunnen donkergroene tinten je ogen een kleurboost geven.

  Groene lenzen met sterkte

  Als je bijziend of verziend bent dan heb je groene lenzen op sterkte nodig. Kies bijvoorbeeld voor kleurlenzen van het merk Alcon of CooperVision. Deze bekende fabrikanten maken zachte kleurlenzen die prettig zitten, helder zicht bieden én je oogkleur veranderen.

  Groene contactlenzen zijn ook beschikbaar zonder correctie, dus ook als je normaal geen lenzen of een bril draagt kun je groene lenzen uitproberen.

  Op onze website vind je alleen maar kleurlenzen van bekende lenzenfabrikanten. Met deze professionele fun contactlenzen weet je zeker dat je lenzen draagt van een hoge kwaliteit.

  Groene lenzen als partylens

  Ga je naar een bijzondere party of een Halloweenfeest? Dan zijn kleurlenzen perfect om je outfit helemaal af te maken. Maar ook in het dagelijkse leven kun je kleurlenzen dragen om je ogen net een beetje extra te laten sprankelen. Geef bijvoorbeeld je lichtgroene ogen meer diepte met groene lenzen. Ook voor andere lichte kleuren ogen zijn groene contactlenzen heel geschikt.

  Advies bij het kiezen van groene lenzen

  Als je nog nooit lenzen hebt gedragen is het verstandig om van tevoren je ogen te laten meten bij de opticien. Je opticien kan je dan een voorschrift geven die je kunt gebruiken bij het online bestellen van kleurlenzen.

  Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je voor een kleur kiest die je ogen complementeren. Als je hele donkere ogen hebt is de kans groot dat groene kleurlenzen niet zoveel verschil maken, in dat geval kun je beter voor sterkere kleuren gaan.

  Met lichte ogen is er over het algemeen meer keus. Donkere én lichte tinten kunnen dan helpen je natuurlijke kleur te accentueren. Op onze handige pagina over kleurlenzen lees je er alles over.

  Soorten groene lenzen

  Bij het kiezen van kleurlenzen moet je in principe op twee dingen letten: het draagpatroon en de kleursterkte.

  • Lenzen voor kleurverbetering: kleurlenzen die je natuurlijke kleur accentueren.
  • Matte kleurlenzen: lenzen die je eigen kleur niet doorlaten en daarmee zorgen voor een dramatischer effect.
  • Daglenzen: lenzen die je een dag draagt en daarna weggooit.
  • Maandlenzen: lenzen die je een maand lang kunt dragen. Deze lenzen bewaar je 's nachts in een lenzendoosje met lenzenvloeistof.

  Onze populairste groene lenzen

  FreshLook Colorblends

  FreshLook Colorblends

  Deze maandlenzen kun je bestellen in drie verschillende tinten groen. Deze groene lenzen laten je natuurlijke oogkleur mooi uitkomen.

  FreshLook One Day

  FreshLook One Day

  Deze groene daglenzen kunnen na elk gebruik worden weggegooid en zijn daarom ideaal voor speciale gelegenheden, zoals een Halloweenfeest of een andere party. Freshlook One-day Green kleurlenzen zijn speciaal ontworpen om je natuurlijke oogkleur te accentueren of diepte toe te voegen.

  Air Optix Colors

  Air Optix Colors

  Met zowel donkere als lichte groentinten zijn deze groene maandlenzen geschikt voor zowel het accentueren van je oogkleur als het donkerder maken van je natuurlijke oogkleur.

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors

  Deze matte kleurlenzen voegen diepte en intensiteit toe aan je natuurlijk oogkleur. Deze zachte maandlens is verkrijgbaar in zes verschillende tinten: blauw, violet, groen, grijs, hazel en sapphire blue. Wij raden de eerste vier kleuren aan voor lichtere ogen en de laatste twee kleuren voor donkere ogen.

  Expressions Colors

  Expressions Colors

  Met deze comfortabele maandlenzen van CooperVision heb je keuze uit twee tinten groen.

  Probeer eens kleurlenzen

  Misschien draag je al jaarlenzen, maandlenzen of daglenzen. Het is dan makkelijk om gekleurde lenzen te proberen. Bestel bijvoorbeeld een paar party daglenzen om te kijken welke lens kleur het beste past bij jouw ogen.

  Aanvullende informatie

  Meer informatie nodig over het online bestellen van kleurlenzen? Wij helpen je graag via de chat, telefoon of email. Heb je een vraag over een Vision Direct-bestelling? Neem dan een kijkje op een van de volgende pagina’s: