Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Kleurlenzen op sterkte

 • Informatie
 • Producten
 • Als je regelmatig contactlenzen of een bril draagt kun je ook stijlvol voor de dag komen met kleurlenzen op sterkte.

  Wat zijn kleurlenzen op sterkte?

  Met behulp van kleurlenzen op sterkte kun je de natuurlijke kleur van je iris tijdelijk veranderen. Je kunt kiezen uit verschillende kleurtinten als Brilliant Blue, Gemstone Green or Pure Hazel. Dankzij het grote aanbod kun je volop experimenteren met nieuwe looks. Je vindt bij ons alleen de beste kleurlenzen van de beste kwaliteit.

  Welke oogproblemen worden gecorrigeerd door kleurlenzen op sterkte?

  Er is een groot aanbod van kleurlenzen op sterkte. Deze gekleurde lenzen corrigeren je zicht als je last hebt van bijziendheid (myopie) of verziendheid (hyperopie). Je kunt dus verschillende stijlen uitproberen en tegelijkertijd scherp zicht behouden.

  Kleurlenzen met cilinder zijn iets zeldzamer. Wij hebben op dit moment geen torische kleurlenzen in ons assortiment. We raden je aan om deze lenzen te kopen bij een goed aangeschreven opticien, zodat je bent verzekerd van veilige en hoogwaardige lenzen.

  Wat zijn de voordelen van kleurlenzen op sterkte?

  Kleurlenzen op sterkte kunnen je outfit helemaal afmaken als je een leuk kostuum hebt gekozen voor een themafeest, Halloween of carnaval. Bij sommige outfits staat een bril gewoon niet zo leuk. In dat geval kun je kleurlenzen dragen om helemaal de blits te maken terwijl je scherp blijft zien.

  Kleurlenzen op sterkte zijn ook zeer geschikt om je dagelijkse look iets extra's te geven. Ze zorgen voor meer diepte en levendigheid van je natuurlijke oogkleur. Je kunt kiezen voor een subtiele of drastische verandering. Zo geef je met natuurlijke kleurlenzen op sterkte je ogen op een subtiele manier een andere kleur.

  Advies bij het kopen van kleurlenzen op sterkte

  Wanneer je voor het eerst kleurlenzen op sterkte koopt, is het belangrijk om deze eerst aan te laten meten. Een opticien kan je een voorschrift geven op basis van de kenmerken van je ogen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste kleurlenzen bestelt voor jouw ogen.

  Bij het kiezen van de juiste kleur is het belangrijk om rekening te houden met je natuurlijke oogkleur. Een lichtere oogkleur is gemakkelijk te veranderen, maar als je donkere ogen hebt kan het zijn dat je krachtigere kleurtinten nodig hebt. Als je graag een subtiele verandering van je oogkleur wilt, dan zijn natuurlijke kleurlenzen op sterkte een aanrader.

  Verschillende soorten kleurlenzen op sterkte

  Er zijn twee soorten kleurtinten en twee soorten draagschema's waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar lenzen op sterkte met kleur.

  • Transparante kleurlenzen: Speciaal ontworpen om je natuurlijke oogkleur nog beter te laten uitkomen met een passende kleurtint. Deze natuurlijke kleurlenzen op sterkte zijn ideaal voor een subtiele verandering.
  • Ondoorzichtige kleurlenzen: Deze lenzen zijn verkrijgbaar in krachtige kleurtinten. Ze zijn een uitstekende keuze als je de kleur van je ogen drastisch wilt veranderen.
  • Maandlenzen: Bieden waar voor je geld. Deze lenzen kun je tot 30 dagen achtereen dragen als je ze reinigt en ‘s nachts bewaart in lenzenvloeistof.
  • Daglenzen: Deze lenzen zijn heel gemakkelijk in het gebruik want ze hoeven niet te worden gereinigd. Je kunt ze na gebruik weggooien en de volgende dag gewoon een nieuw paar indoen.

  Onze bestverkochte kleurlenzen op sterkte

  FreshLook Colorblends

  FreshLook Colorblends

  Met deze gekleurde maandlenzen kun je op een subtiele manier meer diepte en levendigheid toevoegen aan je natuurlijke oogkleur. Ze zijn verkrijgbaar in 12 prachtige kleurtinten.

  FreshLook One Day

  FreshLook One Day

  Deze gekleurde daglenzen zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. Je kunt kiezen uit 4 natuurlijke kleurtinten. Ze vormen een uitstekende keuze als je je natuurlijke oogkleur nog beter wilt laten uitkomen.

  Air Optix Colors

  Air Optix Colors

  Deze comfortabele transparante gekleurde maandlenzen zorgen ervoor dat je ogen de hele dag gezond blijven aanvoelen. Deze natuurlijke kleurlenzen zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. Dus de kans is groot dat je een lens op sterkte met kleur vindt die perfect bij je past.

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors lenzen zijn de perfecte keuze als je de kleur van je ogen drastisch wilt veranderen. Deze ondoorzichtige maandlenzen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleurtinten waarmee je gegarandeerd indruk maakt.

  Meer informatie

  Je kunt altijd bij ons terecht voor advies bij het online kopen van kleurlenzen op sterkte. We zijn bereikbaar via web chat, telefoon of e-mail. Heb je een vraag over het bestellen van contactlenzen bij Vision Direct? Lees dan onze handige gebruikersgidsen.