🎵 Jingle-wedstrijd: win € 10.000 🎵 Doe nu mee

Ondoorzichtige lenzen

 • Informatie
 • Producten
 • Als je je ogen graag een hele andere kleur wilt geven zijn ondoorzichtige lenzen precies wat je zoekt. Dit type kleurlens is speciaal ontworpen om de kleur van je ogen flink te veranderen en tegelijkertijd helder zicht en comfort te bieden.

  Wat zijn ondoorzichtige lenzen?

  Ondoorzichtige lenzen zijn ontworpen met een ringvormige matte tint die de hele iris en daarmee de natuurlijke kleur ogen bedekt. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een opvallend, nieuw uiterlijk!

  Voor welke oogafwijkingen zijn ondoorzichtige lenzen geschikt?

  De meeste ondoorzichtige lenzen zijn geschikt voor bij- of verziendheid en worden aangeboden door topfabrikanten zoals Ciba Vision/Alcon. Je kunt er dus zeker van zijn dat het kleurlenzen zijn die groots comfort en helder zicht bieden.

  Waarom kiezen voor ondoorzichtige lenzen?

  Verkleedfeest op het programma staan? Vaak zijn het de kleine dingen die je kostuum echt doen slagen. Ga je bijvoorbeeld voor een fictief figuur dat echt bekend staat om zijn of haar bruine ogen, zullen jouw helderblauwe kijkers niet echt overtuigen. Ondoorzichtige lenzen kunnen je feestlook dan helemaal compleet maken.

  Ook als je wilt experimenteren met je dagelijkse look kun je voor ondoorzichtige lenzen gaan. Het zal meteen een groot verschil maken dus wees voorbereid op wat verbaasde gezichten!

  Advies bij het kiezen van ondoorzichtige lenzen

  In tegenstelling tot andere kleurlenzen, die vaak niet geschikt zijn voor donkere ogen, kun je ondoorzichtige lenzen zelfs dragen als je ogen donkerbruin zijn. Heb je altijd al willen weten hoe het is om helderblauwe ogen te hebben? Met deze gekleurde lenzen kun je dat uitproberen.

  Of je nu kleurlenzen op sterkte nodig hebt of niet, experimenteren met kleurlenzen is voor iedereen. Wil je kleurlenzen zonder sterkte dragen? Vul dan 0.00 als sterkte.

  Soorten ondoorzichtige lenzen

  Naast verschillende kleuren, kun je bij matte lenzen kiezen uit twee verschillende draagpatronen.

  • Maandlenzen: kunnen tot 30 opeenvolgende dagen worden gedragen mits ze dagelijks gereinigd en opgeborgen worden.
  • Daglenzen: speciaal ontworpen om slechts een dag te dragen en daarna weggegooid te worden, waardoor je ze niet hoeft schoon te maken of op te bergen. Ideaal wanneer je je kleurlenzen slechts een enkele keer wilt gebruiken.

  Onze populairste ondoorzichtige lenzen

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors

  Deze lenzen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende tinten en zullen gegarandeerd zorgen voor een dramatisch effect. Ze zijn ontworpen door Ciba Vision/Alcon waardoor je er zeker van kunt zijn dat ze groots comfort en helder zicht bieden. Ze kunnen tot 30 opeenvolgende dagen gedragen worden.

  Overige informatie

  Meer informatie nodig over het online aanschaffen van contactlenzen? Wij helpen je graag via de chat, telefoon of email. Heb je een vraag over een Vision Direct-bestelling? Neem dan een kijkje op een van de volgende pagina’s: