Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Schoencadeaus voor lenzendragers

maandag 14 november 2022 door Vision Direct

Een kikker lenzendoosje met Sinterklaassnoep ernaast

Het is weer bijna Sinterklaas! Tijd voor pepernoten, chocoladeletters, speculaas en natuurlijk cadeaus! Heb je nog inspiratie nodig voor een schoencadeau? Lees dan verder om te zien welke vijf producten op onze website leuke cadeaus zijn voor in de schoen van een lenzendrager.

Leuke lenzendoosjes

Een groen lenzendoosje in de vorm van een kikker

Ken je iemand die contactlenzen draagt en altijd een saai lenzendoosje gebruikt? Dan is ons Froggy lenzendoosje een perfect cadeau! Dit gekleurde lenzendoosje maakt het dragen van lenzen extra leuk. Het Froggy lenzendoosje is verkrijgbaar in blauw en in groen. Deze lenzendoosjes in de vorm van een kikker zijn enorm handig voor het bewaren van alle soorten zachte lenzen.

Dit Froggy lenzendoosje heeft een geribbelde binnenkant, zodat de contactlens niet vast blijft plakken aan de onderkant. Je kunt de lenzen er daardoor heel makkelijk uit halen. Dankzij het handige formaat is dit lenzendoosje makkelijk mee te nemen. Dit kikkerlenzendoosje is heel handig voor een weekendje weg of voor een spontane logeerpartij. Of natuurlijk gewoon in de badkamer voor dagelijks gebruik. Weg met die saaie lenzendoosjes: met dit fleurige Froggy lenzendoosje begin je de dag meteen vrolijk.

Piggy lenzendoosje

Een roze lenzendoosje in de vorm van een biggetje

Hou je meer van varkentjes? Dan zijn onze Piggy lenzendoosjes een aanrader. Dit roze lenzendoosje in de vorm van een biggetje beschermt contactlenzen tegen beschadiging.

Het lenzendoosje is makkelijk open te draaien. Een perfect cadeautje voor iemand die zachte maandlenzen of weeklenzen draagt. Het lenzendoosje is geschikt voor gebruik met alle soorten multi-purpose lenzenvloeistoffen (dit wordt ook wel alles-in-één lenzenvloeistof genoemd). Met dit roze lenzendoosje berg je je lenzen op een veilig manier op, zodat je de volgende dag weer schone lenzen kunt dragen.

everclear REFRESH All In One Solution - travel pack

Klein flesje lenzenvloeistof

Een klein flesje lenzenvloeistof is een leuk cadeau voor een lenzendrager die graag op reis gaat. Want op reis wil je niet dat een fles lenzenvloeistof veel ruimte inneemt in je bagage. Zo is everclear REFRESH All in One travel pack de ideale lenzenvloeistof om mee te nemen op vakantie.

Deze lenzenvloeistof is verpakt in een kleine reisverpakking van 60 ml, superhandig dus om mee te nemen in de handbagage in het vliegtuig of in de tas voor een weekendje weg in eigen land. Deze lenzenvloeistof zorgt voor een optimale reiniging van alle soorten zachte lenzen.

Alles bij de hand

Een Essentials pack voor contactlenzen

Ken je een lenzendrager die altijd veel onderweg is? Dan is dit Essentials pack voor maandlenzen een perfect schoencadeau! Hierin zit alles wat iemand die maandlenzen draagt nodig heeft: een doorzichtig reistasje met een ritssluiting, een flesje everclear REFRESH All In One Solution lenzenvloeistof van 60 ml (geschikt voor alle soorten zachte lenzen) en een lenzendoosje.

Dit handige Essentials pack is ook beschikbaar voor mensen die daglenzen dragen. In dit Essentials pack voor daglenzen zit een toilettasje, een flesje everclear oogdruppels en zeepblaadjes, superhandig om je handen mee schoon te maken voordat je je lenzen indoet of uitdoet. Met deze Essentials pack geef je een lenzendrager alles wat hij of zij nodig heeft voor het dragen van lenzen. Superhandig dus als je lenzen draagt op vakantie.

Oogdruppels voor droge ogen

Een flesje everclear oogdruppels

Helaas hebben sommige mensen er in de winter al snel last van: droge ogen. Je herkent deze mensen doordat ze vaak in hun ogen wrijven, vaak last hebben van branderige ogen en regelmatig hun lenzen uitdoen vanwege de jeuk. Ken je zo iemand? Denk dan eens aan oogdruppels als schoencadeau. Zoals everclear Eye Drops: de plantaardige ingrediënten in deze oogdruppels zorgen voor een optimale hydratatie van contactlenzen en de ogen.

Vaak hebben mensen last van droge ogen door urenlang naar een computerscherm te kijken. De verwarming kan in de winter ook de boosdoener zijn: door de droge lucht voelen je ogen snel droog aan. Het dragen van lenzen kan dan onprettig aanvoelen. Gelukkig helpen deze oogdruppels meteen. Hoe het werkt: doe simpelweg wat druppels in je oog en je merkt meteen verschil. Door de unieke formule wordt het gebrek aan natuurlijk traanvocht meteen aangevuld.

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan voor leuke schoencadeaus die je op onze website kunt bestellen. We wensen je alvast een fijn Sinterklaasfeest!

please wait