Verzending kan vertraagd zijn door een update van onze website.

Goedkoper dan in de winkel

De beste kleurlenzen

Kleurlenzen zijn een perfecte manier om je uiterlijk eens een andere look te geven. Met kleurlenzen kun je zoveel variëren als je maar wilt. Probeer bijvoorbeeld eens hoe bruine, groene, grijze of zelfs paarse ogen jou staan! Kleurlenzen zijn beschikbaar in verschillende soorten. Zo zijn er kleurlenzen op sterkte verkrijgbaar, handig als je al lenzen of een bril draagt. Maar je kunt ook kleurlenzen dragen als je normaal geen lenzen of een bril nodig hebt. Dan kies je gewoon kleurlenzen met de sterkte 0,00.


Kleurlenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen en als maandlenzen. Gekleurde daglenzen zijn perfect voor bijvoorbeeld een feestje of als je eens wilt proberen hoe een andere kleur ogen jou staat. En natuurlijk kun je gekleurde contactlenzen ook voor dagelijks gebruik dragen. Met daglenzen gebruik je elke dag een nieuw setje contactlenzen. Gekleurde maandlenzen kun je tot wel dertig dragen gragen (als je ze dagelijks op de juiste manier verzorgt).


Heb je altijd al eens kleurlenzen uit willen proberen en ben je benieuwd wat de beste gekleurde lenzen zijn? Lees dan verder! We leggen hier uit welke soort kleurlenzen het beste is voor jou en wat de beste kleurlenzen zijn voor jouw ogen. Dit is onder andere afhankelijk van je wensen. Misschien wil je graag natuurlijke kleurlenzen of misschien ben je juist op zoek naar heel opvallende kleurlenzen. Omdat we zoveel verschillende soorten kleurlenzen in ons assortiment hebben is er altijd een gekleurde lens die het beste past bij jouw ogen en jouw wensen. Bij ons vind je alleen lenzen van goede kwaliteit, in alle kleuren van de regenboog (dus niet de zogenaamde crazy lenzen, omdat deze vaak niet van een goede kwaliteit lenzenmateriaal gemaakt zijn).

De beste kleurlenzen voor lichte ogen

Als je lichte ogen hebt raden we FreshLook Dimensions aan. Deze kleurlenzen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Aqua, Pacific Blue en Sea Green. Deze zachte maandlenzen zijn perfect om de natuurlijke schoonheid van lichtere oogkleuren te benadrukken.

Deze natuurlijke kleurlenzen zorgen voor een subtiele verandering van je oogkleur. Het unieke patroon van deze natuurlijke kleurlenzen brengt de diepte van je ogen nog meer naar voren. Kies de kleur die het beste past bij je natuurlijke oogkleur en je kunt er zeker van zijn dat je ogen een opvallende uitstraling krijgen. Deze kleurlenzen geven je ogen een intense tint, zonder voorbij te gaan aan de natuurlijke kleur van je ogen.

Bestel Freshlook Dimensions
De beste gekleurde daglenzen

Als je kleurlenzen wilt dragen voor een feestje of alleen zo af en toe, dan zijn gekleurde daglenzen de juiste keuze. Met gekleurde daglenzen gooi je de lenzen aan het eind van de dag weg. Met daglenzen heb je dus ook geen lenzenvloeistof nodig.


FreshLook One Day zijn comfortabele gekleurde daglenzen. Deze lenzen zijn verkrijgbaar in vier verschillende tinten, namelijk: Pure Hazel, Blauw, Groen en Grijs. Als je blauwe ogen hebt, raden we aan om de blauwe of grijze lenzen te dragen om meer diepte toe te voegen aan je eigen oogkleur. Als je bruine ogen hebt is de kleur Pure Hazel een aanrader. Deze kleur licht de donkere delen van je ogen op. Heb je groene ogen? Dan lijkt de groene kleur nog levendiger met de groene FreshLook One Day lenzen.

De meest comfortabele kleurlenzen

Als je op zoek bent naar kleurlenzen die de hele dag enorm prettig zitten, dan is Air Optix Colors heel geschikt. Deze kleurlens is namelijk gemaakt van silicone hydrogel: dit materiaal laat tot wel zes keer meer zuurstof toe naar het oog dan een hydrogellens.


Deze Air Optix Colors natuurlijke kleurlenzen veranderen op subtiele manier je eigen oogkleur. Deze natuurlijke kleurlens is gemaakt met drie kleurringen, die de diepte en intensiteit van je oogkleur vergroten. Dit zorgt voor een levendige en tegelijkertijd natuurlijke look.


Air Optix Colors is verkrijgbaar in negen verschillende tinten, zoals Brilliant Blue, Gemstone Green, Honey, Pure Hazel en Stirling Grey.

Kleurlenzen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Als je kleurlenzen wilt gaan dragen maar niet de hoofdprijs wilt betalen dan raden we SofLens Natural Colors aan. Deze gekleurde maandlenzen geven je natuurlijke oogkleur een meer intense look. Deze lenzen zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, zoals Emerald, Jade, Indigo, Topaz, Amazon, Aquamarine, Dark Hazel en India.


Deze lenzen van Bausch & Lomb zijn ideaal als je een keer wilt experimenteren met verschillende looks. Perfect dus voor een feestje of voor een andere bijzondere gelegenheid.

Kleurlenzen in alle kleuren van de regenboog

Als je een kleurlens zoekt die verkrijgbaar is in veel kleuren dan zijn FreshLook Colorblends kleurlenzen een aanraden. FreshLook Colorblends zijn verkrijgbaar in wel twaalf verschillende tinten die met een natuurlijk effect je oogkleur verbeteren.


Als je van nature een lichte kleur ogen hebt kun je bijvoorbeeld FreshLook Colorblends in groen, grijs of blauw proberen. Voor mensen met donkere ogen raden we de kleuren Brown, Pure Hazel en Honey aan. Voor een meer heftig kleureffect en een frisse, nieuwe look kun je het beste True Sapphire, Gemstone Green, Amethyst, Stirling Grey of Brilliant Blue proberen.

De beste kleurlenzen om je oogkleur te accentueren

Als je kleurlenzen wilt dragen die ervoor zorgen dat je eigen oogkleur wordt geaccentueerd, dan is FreshLook Illuminate heel geschikt. Deze kleurlens maakt je natuurlijke oogkleur meer uitgesproken. Deze lens is ideaal voor een natuurlijke maar tegelijkertijd opvallende blik.


FreshLook Illuminate heeft een stervormig patroon, zodat de gekleurde ring van het oog er perfect in past. Dit zorgt ervoor dat je ogen groter lijken, terwijl ze tegelijkertijd een meer schitterende kleur krijgen. Door een speciale kleurendruktechnologie lijkt het of de rand rondom je iris groter is. Het subtiel donker maken van die rand zorgt ervoor dat je ogen er op een natuurlijke manier groter uitzien.

De beste natuurlijke kleurlenzen

Wil je graag kleurlenzen dragen die je ogen op een subtiele manier een andere kleur geven? Dan kun je het beste natuurlijke kleurlenzen dragen. Natuurlijke kleurlenzen geven je ogen net een andere look, zonder dat het meteen heel erg opvalt dat je kleurlenzen draagt.


Air Optix Colors kleurlenzen zijn een aanrader als je op zoek bent naar natuurlijke kleurlenzen. Deze zachte gekleurde maandlens is verkrijgbaar zonder sterkte en met sterkte. Deze Air Optix Colors kleurlens verandert op subtiele wijze je oogkleur. De lens is gemaakt met drie kleurringen. Dit zorgt voor een levendige en tegelijkertijd natuurlijke look.


Deze natuurlijke kleurlens is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, zoals Gemstone Green, Brilliant Blue, Honey, Pure Hazel en Stirling Grey.

Vragen over kleurlenzen?

Heb je vragen over het dragen of bestellen van kleurlenzen? Of wat de beste gekleurde lenzen zijn voor jou? Of misschien heb je een vraag over normale contactlenzen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar voor al je vragen over contactlenzen. Je kunt onze klantenservice bereiken via de webchat, telefonisch (020 635 2310) of stuur een e-mail naar service@visiondirect.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 19.00 uur.

BETAALMOGELIJKHEDEN