Goedkoper dan in de winkel
Oogvitamines
Sorteer op
Filter op

0 Resultaten

Oogvitamines

0 Resultaten

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden voor het geselecteerde filter.
Oogvitamines

Onderzoek heeft uitgewezen dat je ogen wel degelijk kunnen profiteren van vitamines zoals luteïne, zeaxanthine en Vitamine A, C en E. Dit doen ze onder andere door oogafwijkingen veroorzaakt door langzame veroudering tegen te gaan en zo je zicht helder en nauwkeurig te houden. Houd je ogen daarom in topconditie met multivitamines, speciaal geformuleerd voor het oog.


We verkopen alleen bekende merken als PreserVision, Ocuvite Complete van Bausch & Lomb en iCaps van Alcon. Deze vitamines zijn verkrijgbaar als tabletten, softgels en zelfs als overheerlijke chocoladereep.


We verkopen alleen bekende merken als PreserVision, Ocuvite Complete van Bausch & Lomb en iCaps van Alcon. Deze vitamines zijn verkrijgbaar als tabletten, softgels en zelfs als overheerlijke chocoladereep.

Bij het kiezen van multivitaminen is het daarom een goed idee om te controleren of ze ook voedingsstoffen bevorderlijk voor je ogen bevatten. Let daarbij op het volgende:


• Vitamine A en bètacaroteen: Helpt bij het verbeteren van helder zicht in het donker.

• Vitamine B: Helpt vasculaire problemen die schadelijk kunnen zijn voor het netvlies voorkomen. Kunnen ook helpen bij het verminderen van maculaire degeneratie.

• Vitamine C: Deze superkrachtige antioxidant kan de kans op staar doen verminderen.

• Vitamine D: Hoewel dit een veelvoorkomende vitamine is krijgen mensen er vaak te weinig van binnen. Vitamine D helpt de negatieve gevolgen van maculaire degeneratie voorkomen.

• Luteïne en zeaxanthine: Dit zijn carotenoïden en maculaire pigmenten waarvan is bewezen dat ze een bescherming kunnen bieden tegen maculadegeneratie.

• Omega-3 vetzuren: Goed voor het verminderen van droge ogen waardoor ze je ogen comfortabeler aan laten voelen en helder zicht stimuleren.

• Bioflavonoïden: Door ervoor te zorgen dat het lichaam vitamine C snel en effectief opneemt stimuleren deze vitamines een betere werking.

Hoewel oogvitamines je zicht niet direct zullen verbeteren, kunnen ze wel helpen bij het voorkomen van aandoeningen die je zicht permanent kunnen aantasten. Leeftijdsgebonden maculadegeneratie kan je centrale zicht erg doen verslechten, waardoor onder andere lezen en het zien van kleur moeilijker wordt. Door je ogen van de juiste vitamines, zoals luteïne en zeaxanthine, te voorzien kunnen ze een extra laag ontwikkelen die ze tegen deze degeneratie beschermt. Het gebruik van oogvitamines kan de ontwikkeling van staar ook helpen voorkomen. Staar houdt in dat de ooglens troebel wordt als gevolg van veranderingen in het watergehalte en de eiwitsamenstelling van de lens. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het innemen van vitaminen C en E de ontwikkeling van staar kan voorkomen. Naast het voorkomen van deze aandoeningen kunnen vitamines er ook voor zorgen dat je ogen comfortabeler aanvoelen. Omega-3 vetzuren komen vooral veel voor in vette vis waardoor het nemen van visolie een uitstekende manier is om droge of geïrriteerde ogen te voorkomen en het risico op een hoge oogdruk en glaucoom te verkleinen.

PreserVision Lutein Soft Gels en Supplementen zijn rijk aan vitamine C & E en zink en zijn vooral geschikt voor mensen die problemen ervaren met hun zicht. Ze zijn ook aan te raden voor mensen tussen de 40 en 60 om eventuele oogafwijkingen te helpen voorkomen.

PreserVision Original Soft Gels is gemaakt door Bausch & Lomb en helpen een gezond en helder zicht op latere leeftijd ondersteunen. Ze bevatten vitamines, mineralen en voedingsstoffen waaronder vitamine A & E, bètacaroteen en zink.

Ocuvite Complete bevat 60 supplementen bomvol voedingsstoffen die kunnen helpen bij het behouden van gezonde ogen en scherp zicht. Elk supplement bevat luteïne voor bescherming tegen maculaire degeneratie, zeaxanthine voor de bevordering van helder en scherp zicht en Omega-3 voor comfortabelere ogen.

BETAALMOGELIJKHEDEN