Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Sightful is nu onderdeel van Vision Direct

Sightful is nu onderdeel van Vision Direct
Sightful is nu onderdeel van Vision Direct


Welkom Sightful-klanten! Sightful is nu onderdeel van Vision Direct, de grootste online lenzenwinkel van Europa. Je kunt dus nog steeds heel makkelijk je lenzen online bestellen. Want ook bij Vision Direct vind je online contactlenzen van alle bekende merken, tot wel 45% goedkoper dan bij de opticien. En natuurlijk vind je bij ons ook lenzenvloeistof, oogdruppels en oogzorgproducten voor een voordelige prijs. Snel lenzen nodig? Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en wij bezorgen je lenzen supersnel bij je thuis.

Lenzen bestellen op onze website is een fluitje van een cent. En als je vaker bestelt kun je heel eenvoudig in 3 stappen een herhaalbestelling plaatsen.

Als je vragen hebt over het bestellen van lenzen of over onze producten, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt ons een e-mail sturen service@visiondirect.nl of telefonisch contact opnemen op 020 635 2310.

BESTEL NU

Drie redenen om bij Vision Direct te bestellen…

Voordeliger
Voordeliger Tot wel 45% goedkoper dan de opticien
Supersnelle bezorging
Supersnelle bezorging Vandaag besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging
Gratis bezorging Als je voor € 49 of meer bestelt

Veelgestelde vragen

 • Moet ik een account aanmaken?

 • Je kunt helaas niet met je Sightful-gegevens inloggen bij Vision Direct. Maar gelukkig kun je heel makkelijk een account aanmaken op onze website. Als je een account hebt kun je heel makkelijk je lenzen online bestellen. Dankzij onze handige reminder-service ontvang je een melding wanneer het tijd is om weer een bestelling te plaatsen, zodat je precies weet wanneer het weer tijd is om lenzen te bestellen.

 • Ik kan mijn lenzen niet vinden op de Vision Direct website?

 • Bij Vision Direct vind je een groot assortiment aan contactlenzen, lenzenvloeistof en oogzorgproducten. Het kan desondanks voorkomen dat het product dat je altijd bij Sightful bestelde helaas niet beschikbaar is op onze website. Je kunt in dat geval het beste contact opnemen met onze klantenservice. Ook kan het gebeuren dat je bij ons wel dezelfde lenzen vindt, maar dat het aantal lenzen in het doosje anders is dan je gewend bent. Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte alternatief voor het product. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt ons een e-mail sturen service@visiondirect.nl of telefonisch contact opnemen op 020 635 2310.

 • Hoe kan ik Sightful bereiken als ik vragen heb over een bestelling die ik heb geplaatst?

  Als je eerder al een bestelling hebt geplaatst bij Sightful en je hebt hier vragen over, dan kun je Sightful bereiken via e-mail: service@sightful.nl

 • Kan ik mijn bestellingen bekijken die ik in het verleden bij Sightful geplaatst heb?

 • Nee, dit is helaas niet mogelijk.

 • Ik had nog winkeltegoed in mijn Sightful account. Kan ik dit nog gebruiken?

 • Nee, dit is helaas niet mogelijk. Het tegoed van Sightful kan niet worden overgezet op je Vision Direct-account.

 • Hoe kan ik een bestelling retourneren die ik bij Sightful heb geplaatst?

 • Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen je uitleggen hoe je producten kunt terugsturen.

 • Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

 • De klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur. Bel ons op 020 635 2310 of neem contact op via service@visiondirect.nl. Meer info vind je op onze contactpagina.

 • Ontvang ik nieuwsbrieven met kortingsacties van Vision Direct?

 • In onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van onze kortingsacties, verlotingen en speciale aanbiedingen. Je kunt jezelf in je account desgewenst inschrijven en uitschrijven voor onze nieuwsbrief.


Op zoek naar je lenzen?

Op onze website vind je daglenzen, maandlenzen en tweewekelijkse lenzen. Dit zijn dezelfde lenzen als bij de opticien, maar dan tot wel 45% goedkoper. Als je op zoek bent naar lenzen met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, dan zijn everclear-lenzen een aanrader.

Kan je je lenzen hier niet terugvinden? Bekijk dan ons hele assortiment contactlenzen.