Goedkoper dan in de winkel

Kies voor daglenzen

Als je al lang maandlenzen draagt, heb je misschien nog nooit overwogen om over te stappen op daglenzen. Maar wist je dat daglenzen voor veel mensen veel geschikter zijn dan maandlenzen? Met daglenzen gebruik je elke dag een nieuw setje lenzen. Heel makkelijk en hygiënisch dus. Ook zijn daglenzen heel handig als je regelmatig een bril draagt. In onze gids over de kosten van daglenzen vind je een handig overzicht met de meest voordelige daglenzen die verkrijgbaar zijn.


Lees verder om erachter te komen wat de voordelen zijn van daglenzen en hoe je heel makkelijk gratis daglenzen kunt proberen.

Waarom je nu over moet stappen op daglenzen

Heel comfortabel:

Daglenzen zijn dunner, hierdoor kan er meer zuurstof doorheen

Efficiënt:

Draag lenzen wanneer jij wilt

Heel hygiënisch:

Begin elke dag met een schoon setje lenzen

Stap over op daglenzen en bespaar geld

Wist je dat je 10% korting kunt krijgen op je eerste bestelling bij ons? Of gebruik de code DAGLENZEN5 voor 5% korting op daglenzen. Als je eerst daglenzen wilt proberen is het mogelijk om gratis een proefverpakking everclear ADM daglenzen te bestellen.

Vind je maandlenzen maar gedoe?

Heb jij 's avonds geen zin meer om je lenzen schoon te maken en in een lenzendoosje met lenzenvloeistof te doen? Vind je het vervelend om altijd lenzenvloeistof te moeten bestellen? Dat klinkt alsof je klaar bent om zo snel mogelijk daglenzen te gaan dragen. Daglenzen zijn heel handig als een van onderstaande punten je bekend voorkomt:


• Je hebt last van droge ogen of allergieën

• Je vindt het vervelend om 's avonds je lenzen te moeten schoonmaken

• Je draagt niet elke dag lenzen, soms wil je je bril dragen

• Je hebt geen zin om altijd lenzenvloeistof en een lenzendoosje mee te moeten nemen als je een nachtje weggaat

• Je draagt vooral lenzen bij het sporten

• Je wilt lenzen dragen die heel prettig aanvoelen tijdens het dragen

Verwen je ogen met everclear ADM met de code GRATIS5

Wil je eens daglenzen proberen? Bestel dan gratis twee doosjes everclear ADM proeflenzen. Deze daglenzen zijn de perfecte lenzen om te dragen als je voor het eerst daglenzen gaat dragen. Voor daglenzen bestel je gewoon dezelfde sterkte als voor je maandlenzen. En ben je uiteindelijk toch niet tevreden over deze daglenzen, dan kun je natuurlijk altijd gewoon weer je maandlenzen gaan dragen.

Over everclear ADM

Deze everclear ADM lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Met everclear ADM lenzen heb je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat een perfect zicht. Deze lenzen voelen prettig aan op je oog. everclear ADM is gemaakt van een zachte hydrogel. Dankzij het hoge watergehalte blijven je ogen de hele dag gehydrateerd.


Onze opticien raadt everclear ADM aan als een geschikt alternatief voor deze contactlenzen:


Air Optix Aqua

Proclear

Soflens 38

Soflens 59

Biomedics 55 Evolution

• Frequency 55 Aspheric

Ontdek everclear ADM
De voordelen van daglenzen
Comfort:

Daglenzen zijn dunner dan maandlenzen, hierdoor kan er meer zuurstof je ogen bereiken. Je lenzen voelen daardoor comfortabel aan en beter gehydrateerd.

Perfect tijdens het sporten:

Daglenzen zijn perfect om te dragen als je alleen lenzen draagt tijdens het sporten.

Hygiënischer:

Met daglenzen gebruik je elke ochtend een setje nieuwe lenzen. Zo heb je minder kans op eiwitaanslag en oogaandoeningen zoals conjunctivitis, een chalazion of een strontje op je ooglid.

Probleemloos:

Met daglenzen hoef je je lenzen 's avonds niet schoon te maken en te bewaren in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Ze zijn dus veel makkelijker in gebruik dan maandlenzen.

Bespaar geld:

Goed nieuws voor je portemonnee: als je ook regelmatig je bril draagt, gaat een doosje daglenzen natuurlijk veel langer mee dan 30 dagen.

Makkelijk om mee te nemen:

Met daglenzen hoef je geen flessen lenzenvloeistof mee te nemen als je op reis gaat of als je een nachtje weg gaat. Reizen wordt zo veel makkelijker.

Reviews van onze klanten die zijn overgestapt naar daglenzen
Stefan

"Dit is de eerste keer dat ik daglenzen gebruik. Deze lenzen zitten heel de dag comfortabel. Ook na een dag hard werken achter de computer. Zeker een aanrader."

Bianca

"Ik had voorheen altijd last van lenzen, sinds ik daglenzen draag niet meer. Ze zijn zacht en veel meer zuurstofdoorlatend."

Bonnie

"Fijne, dunne lenzen die je niet voelt tijdens het dragen! Ik droeg jarenlang maandlenzen maar ik kreeg erg geïrriteerde ogen door airco etc. Met deze lenzen heb ik nergens last van!"

Let op

We raden aan om altijd eerst te overleggen met je opticien voordat je een ander soort lens gaat gebruiken. Zorg ervoor dat je altijd een recent voorschrift gebruikt wanneer je online lenzen bestelt.

BETAALMOGELIJKHEDEN