Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Vision Direct brengt eetbare contactlens op de markt

vrijdag 1 april 2022 door Vision Direct
Doosjes everclear TASTY lenzen met een smaakje

Dit nieuws was natuurlijk een 1 april-grap:) Maar wie weet brengen we in de toekomst een bijzondere contactlens op de markt zoals everclear TASTY!

Jaren van onderzoek heeft z’n vruchten afgeworpen: online lenzenwinkel Vision Direct heeft een eetbare contactlens ontwikkeld met een vruchtensmaak. Deze everclear TASTY contactlens is verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Het is de eerste lens ter wereld die na het dragen opgegeten kan worden.

everclear TASTY Banaanzien

everclear TASTY zijn contactlenzen die een dag lang gedragen kunnen worden. Doe de lenzen ’s ochtends in en je hebt tot wel twaalf uur lang een perfect zicht.

Maar er is een groot verschil met een normale lens: aan het eind van de dag gooi je everclear TASTY namelijk niet in de prullenbak. Nee, je kunt de lens gewoon opeten! Dus je hebt op die manier een lekkere en gezonde snack aan het eind van de dag.

everclear TASTY Oogappel

Om de dag met een goede smaak af te sluiten, zijn deze innovatieve contactlenzen verkrijgbaar in vier heerlijke vruchtensmaken:

Banaanzien (bananensmaak)

Oogappel (appelsmaak)

Zienaasappel (sinaasappelsmaak)

Aardbijziend (aardbeismaak)

Deze nieuwe gepatenteerde vruchtenlenzen sluiten perfect aan bij de rest van het everclear-assortiment van Vision Direct.

everclear TASTY Zienaasappel

"De everclear TASTY contactlenzen zijn gemaakt met de revolutionaire Nutrifilcon A-, B- en C-materialen, die tot wel 53% vruchtenextracten bevatten" legt Gabriella Smith, Head of Technology Innovation bij Vision Direct, uit.

“Deze lenzen smelten in je mond. Je kunt ze zien als een gezonde en tegelijkertijd lekkere snack aan het einde van de dag.”

everclear TASTY Aardbijziend

Omdat deze lenzen eetbaar zijn, sluiten ze ook aan bij de steeds groter wordende vraag naar duurzame producten die minder impact hebben op het milieu.

Deze everclear TASTY contactlens combineert milieubewustzijn met het comfort en de hygiëne van een zachte daglens. En dat allemaal met de heerlijke smaak van sinaasappel, appel, banaan en aardbei. De everclear TASTY lens is een baanbrekende smaakexplosie die vooral de jonge generatie lenzendragers enorm zal aanspreken.

Het uitbrengen van deze lenzen duurde even, maar we kunnen nu de vruchten plukken van het jarenlange onderzoek. Deze everclear TASTY-lenzen zijn vanaf 1 juni 2022 beschikbaar bij Vision Direct. In de tussentijd kun je natuurlijk goedkope lenzen, lenzenvloeistof en oogzorgproducten bestellen op onze website en profiteren van prijzen die tot wel 45% lager zijn dan bij de opticien.

(Dit verhaal is volledig waar, behalve de delen die volledig verzonnen zijn)

please wait