Vierkante brillenVierkante monturen zijn een leuk alternatief op klassieke monturen. Vierkante monturen zijn vaak zowel breed als groot waardoor ze perfect zijn voor als je een rond gezicht hebt. Ze zijn erg populair onder de vele stijlen die je online kan terugvinden.

Past een vierkant montuur mij?

Vierkante monturen zijn simpel maar ogen tegelijkertijd altijd mooi. Omdat de hoekige vormen van een rechthoekig montuur de ronde vormen van een rond gezicht verzachten, is het een brilstijl die best staat als je een rond gezicht hebt. Heb je een meer vierkant gezicht, dan kies je best niet voor een vierkant montuur omdat dit de hoekige vormen van je gezicht extra zal benadrukken.

Waarom zijn vierkante brillen zo populair?Square glasses

Vierkante brillen zijn populair omdat ze erg complimenterend kunnen zijn wanneer ze gedragen worden met de juiste gezichtsvorm. De hoekige vormen balanceren een rond gezicht perfect. Daarnaast zijn ze ook populair onder beroemdheden zoals Jordana Brewster uit de film Fast and Furious en worden ze gedragen door Anne Hathaway.

Vierkante brillen online kopen

Hieronder kan je nuttige informatie terugvinden als je beslist hebt om een bril online te kopen:

  • Prijs: De nieuwste brillen online kopen kan je tot wel 20-30% besparen in vergelijking met lokale opticiens. Als je wilt besparen, raden we je aan om rond te kijken om de beste deal te krijgen of om op een website te bestellen die een laagsteprijsgarantie heeft.
  • Gemak: De mogelijkheid om online trendy brillen te kopen, betekent dat het niet nodig is om naar je opticien te gaan en te moeten wachten. Een online service gebruiken betekent dat je de stijl die je leuk vindt kan selecteren, de pasvorm kan controleren, je voorschriftgegevens in kan voeren en binnen enkele minuten kan bestellen. (Zorg ervoor dat je voorschrift up-to-date is en dat je huidige bril perfecte oogcorrectie biedt, voordat je een nieuwe bestelt. We raden aan dat je elke twee jaar een oogtest laat doen, om ervoor te zorgen dat je voorschrift accuraat blijft).
  • Aanbod: Wanneer het aankomt op het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril, zijn er honderden stijlen, vormen en maten die je kunt overwegen. Online kopen geeft je meer opties. Dit omdat opticiens slechts een of twee varianten binnen een assortiment kunnen aanbieden en misschien niet de stijl hebben die jij mooi vindt.
  • Pasvorm: Net zoals geweldige jeans past de juiste bril jou perfect. Bekijk je huidige montuur en schrijf de afmetingen van de pootjes en de montuurbreedte op (deze staan bij de meeste monturen op de binnenkant van de pootjes gedrukt). Als je een bril selecteert met vergelijkbare afmetingen, helpt dit je om je bril comfortabel te kunnen dragen. Zelfs wanneer je een montuur kiest met een andere vorm dan je huidige brillen, kun je nog steeds een montuur kiezen met een vergelijkbare pootlengte en breedte zodat hij lekker zit.
please wait