Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Vijf outfits voor Halloween met kleurlenzen

dinsdag 27 september 2022 door Vision Direct

De enge pop Chucky

De herfst is weer begonnen, dus het is ook bijna weer tijd voor Halloween! De dag voor spannende verhalen en griezelige verschijningen. Ga je naar een Halloweenfeest? Maak dan je outfit compleet met kleurlenzen. Je wilt dan natuurlijk wel zeker weten dat je Halloween lenzen veilig zijn. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige kleurlenzen, met en zonder sterkte.

Kleurlenzen voor Halloween

Halloween kleurlenzen

Kleurlenzen geven je outfit tijdens Halloween net dat beetje extra. Op onze website vind je kleurlenzen in alle kleuren van de regenboog, van blauwe lenzen en groene lenzen tot grijze, bruine en paarse lenzen. En natuurlijk verkopen we zowel kleurlenzen op sterkte als kleurlenzen zonder sterkte. Dus ook als je normaal geen lenzen of een bril draagt kun je bij ons online kleurlenzen bestellen. Alle gekleurde contactlenzen in ons assortiment zijn van bekende contactlensmerken, zoals Bausch & Lomb en Alcon. Bijvoorbeeld FreshLook Colorblends, Air Optix Colors of FreshLook Colors.

Als je kleurlenzen gaat dragen is het belangrijk dat je de lenzen koopt bij een gerenommeerde verkoper. Met lenzen van hoogwaardige kwaliteit weet je zeker dat je ogen voldoende gehydrateerd worden en voldoende zuurstof krijgen. Als je bij Vision Direct je kleurlenzen bestelt weet je zeker dat je de beste kleurlenzen koopt. Bestel je bij ons op werkdagen voor 22.00 uur, dan heb je je lenzen de volgende dag al in huis.

Het is natuurlijk ook belangrijk om zelf verantwoord met de lenzen om te gaan. Bestel je bijvoorbeeld gekleurde maandlenzen, zorg er dan voor dat je de lenzen elke avond schoonmaakt met lenzenvloeistof en bewaart in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Was altijd je handen voordat je lenzen indoet of uitdoet. Door voorzichtig met kleurlenzen om te gaan zorg je ervoor dat de lenzen schoon blijven en dat je geen scheurtje in de lens krijgt. Let er ook op dat je lenzen niet door de wc spoelt, maar in de prullenbak gooit na het dragen.

Bekijk onze kleurlenzen

Ben je op zoek naar een outfit voor je Halloween party? Wij hebben enkele outfits voor je verzameld die makkelijk na te maken zijn door gekleurde contactlenzen te gebruiken. We hebben hiervoor inspiratie gehaald uit bekende films. En we hebben gekeken welke kleurlenzen het beste passen bij deze look. Van moderne Halloween-films tot spannende klassiekers en actiefiguren: deze Halloween-outfits zijn makkelijk te maken.

Vijf makkelijke Halloween-outfits met kleurlenzen

Pennywise, de clown uit de film IT

1. Pennywise The Clown, IT (2019)

Wellicht heb je de killerclown Pennywise wel eens voorbij zien komen in je nachtmerries. Deze griezelige vertoning heeft het lichaam van een clown, vol sadistische trucs en brute krachten. Pennywise staat bekend om zijn heldere, bijna gele ogen. Als je voor deze outfit gaat kun je het beste FreshLook Colors in Hazel gebruiken.

Wat je verder nodig hebt: witte, rode en grijze make-up, nepnagels en een clownspak. Of als je het simpel wilt houden een blouse of shirt met een witte kraag met ruches.

Verkleden als Aquaman

2. Aquaman, Aquaman (2018)

Aquaman is een klassiek DC-superheld, maar voor de film uit 2018 kreeg hij een make-over waardoor hij nu schubben, meer spieren en griezelige witte ogen heeft. Voeg een bovennatuurlijke dimensie toe aan je Aquaman-look door Freshlook Colorblends in Stirling Grey te gebruiken.

Wat je verder nodig hebt: een nauwsluitende, gele longsleeve waar je schubben op kunt tekenen, groene handschoenen en laarzen, blauwe maillots, een pruik met lang haar en een gouden drietand.

Maleficent

3. Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Maleficent heeft het niet makkelijk: ze is verraden door haar ware liefde die haar vleugels afhakte om zelf koning te worden. Ze woont in een magisch bos, waar ze iedereen blijft vervloeken. Ze ziet er griezelig en streng uit, maar tegelijkertijd stijlvol en aantrekkelijk. Eén ding valt heel erg op in haar verder donkere look: haar huiveringwekkende felgroene ogen. Verander in een krachtige fee met Freshlook Colorblends in Gemstone Green.

Wat je verder nodig hebt: hoorns (in deze tutorial kun je zien hoe je deze hoorns kunt maken met krantenpapier), rode lippenstift, een lange, nauwsluitende zwarte jurk en (afhankelijk van de tijdlijn die je kiest) zwarte vleugels.

De vrouwelijke schurk Harley Quinn

4. Harley Quinn: Suicide Squad (2016)

Tenslotte nog een DC-figuur: namelijk Harley Quinn, bekend als schurk uit de strips van DC Comics. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker, die ze heeft leren kennen toen ze als psycholoog werkte in een instelling waar de Joker patiënt was. Krijg dezelfde uitstraling als Harley Quinn door Freshlook Colorblends in Stirling Grey te dragen.

Wat je verder nodig hebt: rode lippenstift, witte make-up, rode en blauwe oogschaduw, rode en blauwe nagellak, een t-shirt met rood-wit-blauwe kleuren, shorts, visnetpanty's en natuurlijk een honkbalknuppel.

De enge pop Chucky

5. Chucky Doll, Child's Play Franchise (1988 to 2019)

Een onverwoestbare pop die iedereen terroriseert die op zijn pad komt: hoe eng wil je het hebben? Met meer dan vijftig doden verdeeld over zeven films heeft Chucky de afgelopen veertig jaar veel schade veroorzaakt. Het engste aan deze pop zijn zijn felblauwe ogen. Verander in deze levende pop door Freshlook Colors in Sapphire Blue te gebruiken.

Wat je verder nodig hebt: een denim tuinbroek, een gestreepte longsleeve, rode Adidas gympen, een donkerrode pruik, een plastic mes en bruine of rode lippotlood voor de littekens op zijn gezicht.

Bonusronde: outfitidee met z'n tweeën

De bruid van Chucky

6. Bride of Chucky

Niets is leuker dan met z'n tweeën verkleed te gaan naar een feest. Gebruik voor de demonische look van de bruid van Chucky Freshlook One Day in Green.

Wat je verder nodig hebt: een trouwjurk, lange rode nagels, blond haar en een leren jasje.

please wait